2010 Ekim Anneleri

benim doktor abdominal bakıyor sadece gerek olursa vaginal bakarız dedi, tercih etmiyor sanırım ama vginal bakmak da 1 hafta öne çekiyor en az beklenen tanıları... ne bileyim sabır sabır bekliyoruz işte naniknanik

tanı gec olsun ya bakmasın alttan ıyyy:):):) 2 kez baktılar bana oyle. 2 kez de karnımdan.

nesemese hoşgeldin canım,
ben seni önceki topikten tanıyorum:))
hayatım bilgiğin böğürtlen çayı varya poşet olanlardan 1 lt kaynar suyun içine at. demle. dayanabileceğin sıcaklıkta otur üstüne. hatta yatarken o peşetlerden birinide hemoroid olan yere koy.. birebir. ben oturamıyordum bile. dedediğim gün rahatladım..

aaa benım tanıdıgım bıcok kısıde var soylıyım barı bende. bana hıc olmadı cok sukur.

evet balum,
bu sıkıntıyı bende bir kere yaşadım ama devasınıda buldum..kesinlikle tavsiye et..
nevyas hoşgeldin afiyet olsun canım...
ne yaptın senin süzmeyi onumu yiyiorsun yoksa:)))

evet balum,
bu sıkıntıyı bende bir kere yaşadım ama devasınıda buldum..kesinlikle tavsiye et..
nevyas hoşgeldin afiyet olsun canım...
ne yaptın senin süzmeyi onumu yiyiorsun yoksa:)))

:)) sağol canım evet süzmeyi yiyorum sabahı nasıl ettim bir bilsen bu aşermek nasıl bişeymiş böyle..

ay canım :)))) ben daha aş ermedim. çok merak ediyorum o duyguyu. annem bende domates erkek kardeşimde çilek reçeli aş ermiş..

nevyas senin kızınmı olacak ne.:))))

Merhaba arkadaşlar benim canım hiç birşey yemek istemiyor zordan yiyorum yediklerimi hep sizede öyle oluyor mu

nasıl yaptın süzme yoğurdu yazsana be güzelim kahvaltı için çok sağlıklı bir altarnatif..

Canım benim içimede kız doğuyor bide canım hep peynir ekşi tuzlu istiyor :)) bende ilk kez yaşadım normaldede bazen canım bişey çekerdi ama bir süre sonra unuturdum şimdi aklıma bir girdi ama ne girmek çıkmıyor çok fenaymış yiyene kadar geçmedi :))

Canım bir süzgeç aldım üzerine kağıt havlu serdim tek kat , içine istediğim kadar yoğurdu koydum süzgecin altınada bir kap koyup akşamdan dolaba koydum sabaha hazırdı :) çok kolaymış..Yoğurdun suyu alttaki kaba akıyor..

ozi ilk haftalar oluyor canim
sonrasida bulnati olunca oluyor insallah ilk 3 ayi atlatalim birsey kalmaz diye umut ediyom

Canım ilk defa duydum bunu denemek isterim. Bir de zeytinyağı içicem ve sürücem inşallah tabi işten eve gidince. Bugün markete gitmeyi düşünüyordum böğürtlen çayı da alayım..

bu arada nesemese hosgeldın aramıza.

Hoşbulduk balum, nerdeyse beni görmediğinizi düşünmeye başlamıştım. Muhabbetinizi böldüm kusuruma bakmayın ama canım çok yanıyor.
Birkaç gündür sizi okuyorum ama katılmamıştım henüz. Ben de 2,5 senelik tedavinin ardından herşeyii bırakıp hayıt içtiğim bu ay hamiş kaldım çok şükür. Şimdi çok korkuyorum. Bu ilk hamişliğim. Daha haftasını falan bilmiyorum. Münkün olduğunca geç gidicem doktora da, yarın için çağırdı ama cuma gidicem inşallah. Eğer gidersem de bana kese yok derse yıkılırım. Bu kadar bekledim biraz daha beklerim diyorum, yeterki bebişim iyi olsun. Bana Kibele yazmıştı kızlar BetaHcG değerinizin aktladığına göre hesaplayın yaklaşık 2000'lerde olduğunda kese görünüyormuş. Bir hafta falan sonra da kalp atışı duyuluyormuş. Duyulmazsa da hiç hemen kürtaj olmayın. Biraz bekleyin, geç döllenme olabilir. Tahminim benim öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…