2010 Ekim Anneleri

nenemese kac haftaliksin suan canim??
rahatsizligin yoksa 6 yada 7 haftaya kadar bekle.benim doktor öyle termin verdi.hem bebegi hem atisini duyduk gidincede

nesemese,
zor ulaşılınca biraz daha insan endişelenebiliyor..
hayırlı düşün hayırlı olsun canım. ortalama 5-6 haftalıkken kese görünüyor. benim 4 haftalıkken göründü..

özi,
canım bende tam tersi. habire ve utatlı tuzlu ekşi karıştırıp karıştırıp yiyiyorum. mesala ekşi elmanın üstüne çikolata yiyecek kadar midesiz oldum ve hergün şişiyorum:)))

özi,
canım bende tam tersi. habire ve utatlı tuzlu ekşi karıştırıp karıştırıp yiyiyorum. mesala ekşi elmanın üstüne çikolata yiyecek kadar midesiz oldum ve hergün şişiyorum:)))

:):):) ben arada midem bulanınca çubuk kraker yiyorum canımda hiç birşey istemiyor niyeyse kendimi suçlu hissediyorum yemediğim içinde

canım benım de ılk bebegım. tabı sen 2 sene uzerıne hamıle kaldıysan tedırgınlıgın muhakkak cok olur ama bence kotu dusunme. ben de ılk baslarda baya sorun yasadım. hemen oldu benım korunmayı bırakınca hemen hamıle kaldım fakat bebek ıcın doktor buyuk ıhtımal dusecek demıstı. hep olumlu dusundum bısey olmayacak dedım hep. bence pozıtıf olmak cok onemlı.

özi,

bende aynı ya:):):) tursu yıyom. tatlı yıyom cıkolata fılan. eksı elmaya ben de fena takmıs durumdayım. bıde sut tatlılarına.

nenemese kac haftaliksin suan canim??
rahatsizligin yoksa 6 yada 7 haftaya kadar bekle.benim doktor öyle termin verdi.hem bebegi hem atisini duyduk gidincede

canım sanırım 5 haftalığım daha + veya - si olabilir. Allah hepimizi bebişlerinize hayırlısıyla kavuştursun ve hiç ayırmasın.

nesemese,
zor ulaşılınca biraz daha insan endişelenebiliyor..
hayırlı düşün hayırlı olsun canım. ortalama 5-6 haftalıkken kese görünüyor. benim 4 haftalıkken göründü..

canım benim SAT 12 Ocak ama geç yumurtluyorum. Tahmini 5 haftalığım. Hayırlı düşünmeye çalışıyorum bu basur epey canımı yaksa da bebişim için değer inşallah..

Balum ben çok pessimist bir insanım inşallah bu değişecek bebişimle...

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Teyzeleri bizim karnımız acıktı, mama yemeye gidiyoruz, inşallah şu böğürtlen çayını da bulabilirsem alayım. Hepiniz Allah'a emanet olun...
Balum aklıma gelmişken hergün karnına elini koyup 99 defa ya mübdiü (Allah C.C'ün isimlerinden) denirse bebiş düşmezmiş inşallah..

balum sen de benim gibi çorba yapmışsın tatlıyı tuzluyu. bizim cinsiyet olayı yaş:))) özi suçlu hissetme kendini yapabilecein birşey yok ama hiç yoktan bir iki tane ceviz badem yemeye çalış. faydalarını biliyorsundur zaten..

sinop e iyi istirahatler canım

nesemese sagol canım. dusuk tehlıkesını sanırım atlattık ama ılk 3 ay bıtmeden rısk gecmıs dıyemeyız.

evet ya sanırım ben de karıstırdım:):):) cınsıyetını anlamak zor:):):)

günaydın :) nasılsın
teşekkürler cnm sen nasılsın tum zamanım nerdeyse uyuyarak gecıyor onun dısında hersey cok guzel dun 19dan 23e kadar uyumusum uyandım sonra 1.5da yıne yattım 11.30da uyandım doyamıyorum uykuya sende de var mı aynı durumopuyorumnanaktan
karatasoz ve pinguu günaydın...

günaydınnnn tatlımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

nasıl gidiyo kızlar hamilelik ben pek takılamıyorum buralara geçmişide okuyamadım çok fazla yazmışsınız :) benim kanamam oldu pazar gecesi dün doktora gittim düşük tehlikesi dedi dinlenmem gerekiyomuş hiç beklemeiyodum böyle bişi şok oldum herşey çok yolundaydı çünkü hayırlısı olsun bakalım ben içimi rahat tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…