özi,
canım bende tam tersi. habire ve utatlı tuzlu ekşi karıştırıp karıştırıp yiyiyorum. mesala ekşi elmanın üstüne çikolata yiyecek kadar midesiz oldum ve hergün şişiyorum:)))
Canım ilk defa duydum bunu denemek isterim. Bir de zeytinyağı içicem ve sürücem inşallah tabi işten eve gidince. Bugün markete gitmeyi düşünüyordum böğürtlen çayı da alayım..
Hoşbulduk balum, nerdeyse beni görmediğinizi düşünmeye başlamıştım. Muhabbetinizi böldüm kusuruma bakmayın ama canım çok yanıyor.
Birkaç gündür sizi okuyorum ama katılmamıştım henüz. Ben de 2,5 senelik tedavinin ardından herşeyii bırakıp hayıt içtiğim bu ay hamiş kaldım çok şükür. Şimdi çok korkuyorum. Bu ilk hamişliğim. Daha haftasını falan bilmiyorum. Münkün olduğunca geç gidicem doktora da, yarın için çağırdı ama cuma gidicem inşallah. Eğer gidersem de bana kese yok derse yıkılırım. Bu kadar bekledim biraz daha beklerim diyorum, yeterki bebişim iyi olsun. Bana Kibele yazmıştı kızlar BetaHcG değerinizin aktladığına göre hesaplayın yaklaşık 2000'lerde olduğunda kese görünüyormuş. Bir hafta falan sonra da kalp atışı duyuluyormuş. Duyulmazsa da hiç hemen kürtaj olmayın. Biraz bekleyin, geç döllenme olabilir. Tahminim benim öyle..
özi,
canım bende tam tersi. habire ve utatlı tuzlu ekşi karıştırıp karıştırıp yiyiyorum. mesala ekşi elmanın üstüne çikolata yiyecek kadar midesiz oldum ve hergün şişiyorum:)))
nenemese kac haftaliksin suan canim??
rahatsizligin yoksa 6 yada 7 haftaya kadar bekle.benim doktor öyle termin verdi.hem bebegi hem atisini duyduk gidincede
nesemese,
zor ulaşılınca biraz daha insan endişelenebiliyor..
hayırlı düşün hayırlı olsun canım. ortalama 5-6 haftalıkken kese görünüyor. benim 4 haftalıkken göründü..
canım benım de ılk bebegım. tabı sen 2 sene uzerıne hamıle kaldıysan tedırgınlıgın muhakkak cok olur ama bence kotu dusunme. ben de ılk baslarda baya sorun yasadım. hemen oldu benım korunmayı bırakınca hemen hamıle kaldım fakat bebek ıcın doktor buyuk ıhtımal dusecek demıstı. hep olumlu dusundum bısey olmayacak dedım hep. bence pozıtıf olmak cok onemlı.
cici anneler hepinize günaydınnbayanssulusmile
balum sen de benim gibi çorba yapmışsın tatlıyı tuzluyu. bizim cinsiyet olayı yaş:))) özi suçlu hissetme kendini yapabilecein birşey yok ama hiç yoktan bir iki tane ceviz badem yemeye çalış. faydalarını biliyorsundur zaten..
sinop e iyi istirahatler canım
teşekkürler cnm sen nasılsın tum zamanım nerdeyse uyuyarak gecıyor onun dısında hersey cok guzel dun 19dan 23e kadar uyumusum uyandım sonra 1.5da yıne yattım 11.30da uyandım doyamıyorum uykuya sende de var mı aynı durumopuyorumnanaktangünaydın :) nasılsın
karatasoz ve pinguu günaydın...
pınguu ve yasemın gunaydın hosgeldınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?