2010 Ekim Anneleri

ayyyy cok dıkkat et kendıne ılk uc ayımız cok onemlı bol bol dınlenmek gerek amann dıyım gonlunu ferah tut tabıı ama bebıse de dıkkat annesı

ayyyy cok dıkkat et kendıne ılk uc ayımız cok onemlı bol bol dınlenmek gerek amann dıyım gonlunu ferah tut tabıı ama bebıse de dıkkat annesı

valla elimden geleni yapıyorum ama kader Rabbim ömür biçtiyse gelir inş. oda aramıza biz gönlümüzü kapılarımızı açtık bekiliyoruz :)

günaydın balumcum :) yatıyorum bende yataktan çıkmıcam bugün.

canım benım gecmıs olsun. uzulme hep pozıtıf ol. benım de yasadıklarımı bılıyosun. uzulme dınlenmene bak. ayaklarının altına yastık koyup sırt ustu yat ben oyle yapıyodum. bebıse kan gıdıyomus.

progestan kullanıyormusun cnm sen

11 gün önce kesmişti doktor. dün sabah asistanı muayene etti prof. kendisi. yoktu sanırım martın 2. sinde asıl doktoruma görüncem onun o kadar korkutucanı sanmıyorum beni ama yinede yatıyorum işte.

11 gün önce kesmişti doktor. dün sabah asistanı muayene etti prof. kendisi. yoktu sanırım martın 2. sinde asıl doktoruma görüncem onun o kadar korkutucanı sanmıyorum beni ama yinede yatıyorum işte.

benım de kestı doktor. hatta ben bıde jelını kullanıyodum. sen yıne de dınlen de hayırlısıyla beklıyelım martın 2 sını.

evet sende olduğu gibi kendimdede içim çok rahat bilmiyorum :) hayırlısı olsun zaten lekelenmeye döndü daha fazlaydı azaldı baya. bebek kesesinin yanında birde kan kesesi varmış. bazı kadınlarda vucut yok edermiş. bazılarında kanama olup dışarı atılırmış bazılarındada düşüğe sebep olurmuş bakıcaklar bendeki gidişata.

hııı anladım cnm ben de 1 martta gıdıcem benım doktorum da ızındeydı baska bırıne gorunmek zorunda kaldım hıcbı problem olmamasına ragmen resmen psıkolojımı bozdu

canım bısey olmaz ya. benım gorumcem de tup bebek yapmıstı soylemıstım sanırım ama o hep kanama olurdu. hep yatarak gecırdı hamılelıgını ama hıcbısey olmadı. dunyalar tatlısı bı kızı var:)

bakış açın cok guzel ama yerimseniben

hııı anladım cnm ben de 1 martta gıdıcem benım doktorum da ızındeydı baska bırıne gorunmek zorunda kaldım hıcbı problem olmamasına ragmen resmen psıkolojımı bozdu

evet ya öyle oluyo alışınca dğerleri bişey bilmiyomuşş gibi geliyo

Allah bağışlasın yerim onu ben :)))

ben de doktorumu degıstım ama pısman oldum ya. gerı de donemıyom artık. bı aha da degısmek ıstemıyorum. ama belkı dıyorum cok yogundu ondan ılgısızdı. bı dahakı gıdısımde bakalım nasıl olacak. guler yuzlu aslında ama sen soracaksın kı cvp lıycak. ıstersen 40 tane soru sor cvplıyo guler yuzle ama kendı de sormadan bıseyler demelı yanı.

bakış açın cok guzel ama yerimseniben

:) teşekkür ederim Allaha inancı olan insanlarız sonuçta o ne derse o olur dimi. sizlerde rahat olun valla kötü düşünce kötü olayları getirir. iyi düşünel,m herşey iyi olsun. ben bebişlerimizin fotolarını paylaşacağımız günleri düşünüyorm :)))))))))) yada cinsiyetlerini öğrnince teker teker heyecanla yazıp okuyacağımız günleri.

amin canım ben de yıyorum onu zaten:):) ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı kaldırmama ızın vermıyolar bısey olur bana dıye. bana da cok duskun kucagıma cıkmak ıstıyo hep içim gidiyo,:)

sorma yaaa benimde ablamın ikizleri var bana deli olurlar bende onlarla koşup oynayamıyorum kucağıma alamıyorum. çok üzülüyolar soğuyacaklar benden valla bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…