nasıl gidiyo kızlar hamilelik ben pek takılamıyorum buralara geçmişide okuyamadım çok fazla yazmışsınız :) benim kanamam oldu pazar gecesi dün doktora gittim düşük tehlikesi dedidinlenmem gerekiyomuş hiç beklemeiyodum böyle bişi şok oldum herşey çok yolundaydı çünkü hayırlısı olsun bakalım ben içimi rahat tutuyorum.
ayyyy cok dıkkat et kendıne ılk uc ayımız cok onemlı bol bol dınlenmek gerek amann dıyım gonlunu ferah tut tabıı ama bebıse de dıkkat annesı
valla elimden geleni yapıyorum ama kader Rabbim ömür biçtiyse gelir inş. oda aramıza biz gönlümüzü kapılarımızı açtık bekiliyoruz :)
günaydın balumcum :) yatıyorum bende yataktan çıkmıcam bugün.
progestan kullanıyormusun cnm sen
günaydın balum hoşbulduk nasılsınopuyorumnanaktan
11 gün önce kesmişti doktor. dün sabah asistanı muayene etti prof. kendisi. yoktu sanırım martın 2. sinde asıl doktoruma görüncem onun o kadar korkutucanı sanmıyorum beni ama yinede yatıyorum işte.
canım benım gecmıs olsun. uzulme hep pozıtıf ol. benım de yasadıklarımı bılıyosun. uzulme dınlenmene bak. ayaklarının altına yastık koyup sırt ustu yat ben oyle yapıyodum. bebıse kan gıdıyomus.
karatasoz geçmiş olsun canım ..
evet sende olduğu gibi kendimdede içim çok rahat bilmiyorum :) hayırlısı olsun zaten lekelenmeye döndü daha fazlaydı azaldı baya. bebek kesesinin yanında birde kan kesesi varmış. bazı kadınlarda vucut yok edermiş. bazılarında kanama olup dışarı atılırmış bazılarındada düşüğe sebep olurmuş bakıcaklar bendeki gidişata.
evet sende olduğu gibi kendimdede içim çok rahat bilmiyorum :) hayırlısı olsun zaten lekelenmeye döndü daha fazlaydı azaldı baya. bebek kesesinin yanında birde kan kesesi varmış. bazı kadınlarda vucut yok edermiş. bazılarında kanama olup dışarı atılırmış bazılarındada düşüğe sebep olurmuş bakıcaklar bendeki gidişata.
hııı anladım cnm ben de 1 martta gıdıcem benım doktorum da ızındeydı baska bırıne gorunmek zorunda kaldım hıcbı problem olmamasına ragmen resmen psıkolojımı bozdu
canım bısey olmaz ya. benım gorumcem de tup bebek yapmıstı soylemıstım sanırım ama o hep kanama olurdu. hep yatarak gecırdı hamılelıgını ama hıcbısey olmadı. dunyalar tatlısı bı kızı var:)
hııı anladım cnm ben de 1 martta gıdıcem benım doktorum da ızındeydı baska bırıne gorunmek zorunda kaldım hıcbı problem olmamasına ragmen resmen psıkolojımı bozdu
Allah bağışlasın yerim onu ben :)))
bakış açın cok guzel ama yerimseniben
amin canım ben de yıyorum onu zaten:):) ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı kaldırmama ızın vermıyolar bısey olur bana dıye. bana da cok duskun kucagıma cıkmak ıstıyo hep içim gidiyo,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?