2010 Ekim Anneleri

ay evet ya. cınsıyetler teker teker ayyy:):):) ben de hep oyle dıyodum Allah ne derse o. ılk duydugunda ınsan uzuluyo elınde olmadan ama sonra dıyosun Allahım ne derse o olur. hep olumlu dusun. sen bana dıyodun ya içime ıyı olacagın doguyo. bana da senın ıcın aynı seyler gecıyo ıcımden.

sorma yaaa benimde ablamın ikizleri var bana deli olurlar bende onlarla koşup oynayamıyorum kucağıma alamıyorum. çok üzülüyolar soğuyacaklar benden valla bu gidişle.

sogumazlar yaaa:) benımde abımın ıkızlerı oldu ama goremedım daha hıc istanbulda bızımkıler hep. resımlerını gordum sadece.

:)))))))) saol canım benim. benim şu anki tek derdim önce hayırlısı tabi ama sonra tatlı bir kız ya herkes oğlun olcak diyo yaaaa bide ekşi yiyorum. bide güzelleşmişim sözde güzellleşince erkek olur diyolar

cnm ıste benım asıl doktor nısanda goreve donecekmıs cok guler yuzlu herseyı acıklayan ınsanın gonlunu ferahlatan tatlı bı bayan ama bu gıttıgım hep yuregımı buruk bırakıyor 1 martta cok tavsıye ettıklerı bı doktor var ona gıdıcem eger memnun kalırsam sureklı onda kalabılırım onlara gelen kımbılır kac mılyonuncu gebeyız bız sıradan bı durum onlar ıcın ama bızım ıcın ılk heyecan bu bıraz anlayısla yaklasmaları gerekır sonucta bu cok baska bır duygu

oyle tabııkı cnm ben de oyle dusunuyorum hele kı o gunlerı dusundukce bır an once zaman gecsın ıstıyorum oyle heyecanlyım kı opuyorumnanaktan onun yuzunu gormek ellerını gormek sarılmak offff kımbılır nasıl mutlu olur ınsanopuyorumnanaktan

sogumazlar yaaa:) benımde abımın ıkızlerı oldu ama goremedım daha hıc istanbulda bızımkıler hep. resımlerını gordum sadece.

bide şimdi daha bi bebek delisi olduk tabi yürek dayanmıyo valla. yolda falan bebek görünce ağlıyorum ya manyak oldum.

evet ya. guzellesınce oyleymıs. ben de bı fark yok:):) ve ben eksı de tatlı da yıyorum:):)

ya o kokularına de demeli:)) ya bi kere aşık olduğun adamla senden karışık bişiii :))) nasıl sevilmez

pinguu cok haklısın. zaten sorun o. normal bısey olarak goruyo cogu hamılelıgı. halbukı bızım ıcın ılk ve cok heyecanlıyız. bunu anlayan doktor zaten kendını bellı edıyo. kadın doktorlar genelde daha normal karsılıyo. erkek doktorlar daha ıyı bence. ama senınkı bayanmıs. benım de sımdı kı bayan.

ya o kokularına de demeli:)) ya bi kere aşık olduğun adamla senden karışık bişiii :))) nasıl sevilmez

evet ya ben de esıme onu dıyorum ya ıkımızden bı parca o. eşimle çooook buyuk bı askla evlendık. dıllere dusmustuk:):):) sevgım hep arttı. ona benzerse bı de Allahımmmmm:):):)

kızlar ben sımdılık cıkıyorum esımle alısverıs yapıcaz gelırım yıne optum hepınızı dıkkat edın :)

evet ya ben de esıme onu dıyorum ya ıkımızden bı parca o. eşimle çooook buyuk bı askla evlendık. dıllere dusmustuk:):):) sevgım hep arttı. ona benzerse bı de Allahımmmmm:):):)

ne güzel Allah bozmasın inş. banada diyolar kocana çok bakıyosun ona benzicek :))) bende daha ne isteyimki diyorum benzesin :)))

Merhaba cici anneler

Bugün benim için büyük gün dr a gideceğim.Dilerim herşey yolundadır.Dua edin bana.Pıt pıt duymak istiyorummmmm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…