:) teşekkür ederim Allaha inancı olan insanlarız sonuçta o ne derse o olur dimi. sizlerde rahat olun valla kötü düşünce kötü olayları getirir. iyi düşünel,m herşey iyi olsun. ben bebişlerimizin fotolarını paylaşacağımız günleri düşünüyorm :)))))))))) yada cinsiyetlerini öğrnince teker teker heyecanla yazıp okuyacağımız günleri.
sorma yaaabenimde ablamın ikizleri var bana deli olurlar bende onlarla koşup oynayamıyorum kucağıma alamıyorum. çok üzülüyolar soğuyacaklar benden valla bu gidişle.
ay evet ya. cınsıyetler teker teker ayyy:):):) ben de hep oyle dıyodum Allah ne derse o. ılk duydugunda ınsan uzuluyo elınde olmadan ama sonra dıyosun Allahım ne derse o olur. hep olumlu dusun. sen bana dıyodun ya içime ıyı olacagın doguyo. bana da senın ıcın aynı seyler gecıyo ıcımden.
cnm ıste benım asıl doktor nısanda goreve donecekmıs cok guler yuzlu herseyı acıklayan ınsanın gonlunu ferahlatan tatlı bı bayan ama bu gıttıgım hep yuregımı buruk bırakıyor 1 martta cok tavsıye ettıklerı bı doktor var ona gıdıcem eger memnun kalırsam sureklı onda kalabılırım onlara gelen kımbılır kac mılyonuncu gebeyız bız sıradan bı durum onlar ıcın ama bızım ıcın ılk heyecan bu bıraz anlayısla yaklasmaları gerekır sonucta bu cok baska bır duyguben de doktorumu degıstım ama pısman oldum ya. gerı de donemıyom artık. bı aha da degısmek ıstemıyorum. ama belkı dıyorum cok yogundu ondan ılgısızdı. bı dahakı gıdısımde bakalım nasıl olacak. guler yuzlu aslında ama sen soracaksın kı cvp lıycak. ıstersen 40 tane soru sor cvplıyo guler yuzle ama kendı de sormadan bıseyler demelı yanı.
:) teşekkür ederim Allaha inancı olan insanlarız sonuçta o ne derse o olur dimi. sizlerde rahat olun valla kötü düşünce kötü olayları getirir. iyi düşünel,m herşey iyi olsun. ben bebişlerimizin fotolarını paylaşacağımız günleri düşünüyorm :)))))))))) yada cinsiyetlerini öğrnince teker teker heyecanla yazıp okuyacağımız günleri.
sogumazlar yaaa:) benımde abımın ıkızlerı oldu ama goremedım daha hıcistanbulda bızımkıler hep. resımlerını gordum sadece.
:)))))))) saol canım benim. benim şu anki tek derdim önce hayırlısı tabi ama sonra tatlı bir kızya herkes oğlun olcak diyo yaaaa bide ekşi yiyorum. bide güzelleşmişim sözde güzellleşince erkek olur diyolar
cnm ıste benım asıl doktor nısanda goreve donecekmıs cok guler yuzlu herseyı acıklayan ınsanın gonlunu ferahlatan tatlı bı bayan ama bu gıttıgım hep yuregımı buruk bırakıyor 1 martta cok tavsıye ettıklerı bı doktor var ona gıdıcem eger memnun kalırsam sureklı onda kalabılırım onlara gelen kımbılır kac mılyonuncu gebeyız bız sıradan bı durum onlar ıcın ama bızım ıcın ılk heyecan bu bıraz anlayısla yaklasmaları gerekır sonucta bu cok baska bır duygu
oyle tabııkı cnm ben de oyle dusunuyorum hele kı o gunlerı dusundukce bır an once zaman gecsın ıstıyorum oyle heyecanlyım kı opuyorumnanaktan onun yuzunu gormek ellerını gormek sarılmak offff kımbılır nasıl mutlu olur ınsanopuyorumnanaktan
evet ya. guzellesınce oyleymıs. ben de bı fark yok:):) ve ben eksı de tatlı da yıyorum:):)
ya o kokularına de demeli:)) ya bi kere aşık olduğun adamla senden karışık bişiii :))) nasıl sevilmez
kızlar kasıklarım çok ağrıyo ya korkuyorum(
zaten seninki bu gidişle 6. ayında göstercek delikafadulden
kızlar ben sımdılık cıkıyorum esımle alısverıs yapıcaz gelırım yıne optum hepınızı dıkkat edın :)
kızlar ben sımdılık cıkıyorum esımle alısverıs yapıcaz gelırım yıne optum hepınızı dıkkat edın :)
kızlar kasıklarım çok ağrıyo ya korkuyorum(
evet ya ben de esıme onu dıyorum ya ıkımızden bı parca o. eşimle çooook buyuk bı askla evlendık. dıllere dusmustuk:):):) sevgım hep arttı. ona benzerse bı de Allahımmmmm:):):)
ne güzel Allah bozmasın inş. banada diyolar kocana çok bakıyosun ona benzicek :))) bende daha ne isteyimki diyorum benzesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?