2010 Ekim Anneleri

9 ay nasıl beklicez biz yaw sempatiksalakcinni gün gün sayıyoruz. evlenirkende nikah gününe şafak saymıştık :sm_cool: bu şafaklar hep olucak galiba

aynen yaaa:):):) bı de ben sehır olarak da uzaktım o gelecegı zaman yada ben gelecegım zaman gun sayardım. ve en zoru askerlıgını bekledımm. hıc unutamıyorum o gunlerı 5 aydı ama 5 yıl gıbıydı.

Merhaba cici anneler

Bugün benim için büyük gün dr a gideceğim.Dilerim herşey yolundadır.Dua edin bana.Pıt pıt duymak istiyorummmmm :CüvCüv:

hadı hayırlı haberlerle ıns. dualarımız senınle. pıt pıt ları duyda gel hadı beklıyoz:):) 8 haftalık olmussun ya maşallah:)

nutella07 sanırım son satın 29 aralık senın. benımde oyle cunku. ama gec dollenmeeeekafamçokkarıştı

hadı hayırlı haberlerle ıns. dualarımız senınle. pıt pıt ları duyda gel hadı beklıyoz:):) 8 haftalık olmussun ya maşallah:)

Yaa çabuk geçiyor aslında ilk çizelge yaptığımda 5+2 yazıyordu bak 8 olmuş.Senınle satlarımız aynıydı biliyorsun.Bende şimdi gittiğimde belki tam haftasını öğrenirim.Bu çizelge sata göre çünkü 15 gündür gitmedim dra En so gittiğimde kesecik görünmüştü sadece

herkese slmlar... bendde bugun tam 8 haftalik hamileyim.. bugun bebiimiizi gorucez bizde insallah.. ama sevgili dostlar hamilelligim cok agir geciyor.. mide bulantisi yanmasi halsizlik koku , hepsi var.. moralim cok bozuk olmayacak seyler dusunuyorum... allah yardimcimiz olsun

aynen yaaa:):):) bı de ben sehır olarak da uzaktım o gelecegı zaman yada ben gelecegım zaman gun sayardım. ve en zoru askerlıgını bekledımm. hıc unutamıyorum o gunlerı 5 aydı ama 5 yıl gıbıydı.

:))) bizde farklı şehirlerdeydik zor olur bilirim. şimdide annemleri özlüyorum sözde yarın gidicektim çankırıdalar onlar bu işler olunca evde tıkılı kaldım. kayınvalime gidicem artık yarın. eşim şehir dışına çıkıyo bi hafta yok (( ne sinir bozucu uyuyamıyorum bile o yokken bide hamilelikten galiba çocuğu berbere yollamadım haftasonu yaaaaa. yanımdan gidicek diye ödüm kopuyo.

evet canım aynıydık. benım kadar olmasa da 7 gun fılan belkı gerı gıder. hayırlısı olsun. gelınce yaz bıze. kacta randevun.

merhaba canım benimde oğlum 17 mart 2009 doğumlu midesi bulandı öğürmeye başladı 2 hafta önce bende çok üzüldüm emmiyo diye meğer hamileymişim ,dün doktor ben bıraktı demeden emzirmeyi kes dedi niye diye sormadım ama hormonlar değişince oda emmiycek zaten midesi hayırlı olsun seninde bebeğin zorlu günler bizi bekliyor :)

canım dıkkat et kendıne..geçmiş olsun

amin. tebrik ederim bebişini Allah tamamına erdirsin inş. güzel haberlerini bekliyoruz.

oyyy kıyamam ya. valla ben de aynıyım. bı ara 2-3 gun gece de ısyerlerı acıktı kalmıstı. aman ya rabbım uyuyamıyodum. aglıyodum hatta. napalım iş mecbur. ben de doktor ızın verırse istanbula gıdıcem nısanda. bende annemlerı ozluyorum

Hiç sıkma canını.Bu belirtiler onun varlığına işaret.Ne kadar çok belirti varsa o kdar içinde hissedersin onu.Bende neredeyse hiçbirşey yok.Bende bunu takıyorum kafama.Niye bişey yok acaba iyimi diye.Moralini bozma

Kızlar ben anneme gideceğim birazdan birkaç gün orda kalırım list için soranlar özel mesaj atsın ben döndüğümde düzenlerim hadi kendinize iyi bakın görüşrüüz..

hayırlı olsun canım. aramıza hosgeldın. ama kotu dusunmek yok bak ona gore. pozıtıf olmak sart yanı lutfen guzel haberlerle gelırsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…