aynen. keşke benzese:):)
sağolun kızlar çok destek oluyorsunuz valla içimi rahatlatıyorsunuz
9 ay nasıl beklicez biz yaw sempatiksalakcinni gün gün sayıyoruz. evlenirkende nikah gününe şafak saymıştık :sm_cool: bu şafaklar hep olucak galiba
Merhaba cici anneler
Bugün benim için büyük gün dr a gideceğim.Dilerim herşey yolundadır.Dua edin bana.Pıt pıt duymak istiyorummmmm :CüvCüv:
ni dimek :))) rahat ol arkadaşım biz kafa dağıtmaya giriyoruz buraya :))))) burda sıkıntıya yer yokk bak herkes mutlu oh ohhhh:dance::teytey:
hadı hayırlı haberlerle ıns. dualarımız senınle. pıt pıt ları duyda gel hadı beklıyoz:):) 8 haftalık olmussun ya maşallah:)
aynen yaaa:):):) bı de ben sehır olarak da uzaktım o gelecegı zaman yada ben gelecegım zaman gun sayardım. ve en zoru askerlıgını bekledımm. hıc unutamıyorum o gunlerı5 aydı ama 5 yıl gıbıydı.
Yaa çabuk geçiyor aslında ilk çizelge yaptığımda 5+2 yazıyordu bak 8 olmuş.Senınle satlarımız aynıydı biliyorsun.Bende şimdi gittiğimde belki tam haftasını öğrenirim.Bu çizelge sata göre çünkü 15 gündür gitmedim dra En so gittiğimde kesecik görünmüştü sadece
slm kızlar ben 12 mart 2009da doğum yapmıştım ama yine gebeyim spiralle hamile kaldım bundada bir hayır vardık dedik çok peşpeşe oldu ama nasip işte.
kızım 11,5 aylık daha.. spiral taktırıp hemen garantiye aldım diyordum ama allahın işine karışılmıyormuş
benim sormak istediğim birşey var ben kızımı emziriyordum daha demirimde çok düşük çıktı hala emzirmeye devam etsem bir sorun çıkarmı acaba kızımada kıyamıyorum. nasıl sütten keseceğim hiç bilemiyorum okadar düşkünkü çıkmazdayım yardım edin fikirlerinizi bekliyorum
nasıl gidiyo kızlar hamilelik ben pek takılamıyorum buralara geçmişide okuyamadım çok fazla yazmışsınız :) benim kanamam oldu pazar gecesi dün doktora gittim düşük tehlikesi dedidinlenmem gerekiyomuş hiç beklemeiyodum böyle bişi şok oldum herşey çok yolundaydı çünkü hayırlısı olsun bakalım ben içimi rahat tutuyorum.
herkese slmlar... bendde bugun tam 8 haftalik hamileyim.. bugun bebiimiizi gorucez bizde insallah.. ama sevgili dostlar hamilelligim cok agir geciyor.. mide bulantisi yanmasi halsizlik koku , hepsi var.. moralim cok bozuk olmayacak seyler dusunuyorum... allah yardimcimiz olsun
:))) bizde farklı şehirlerdeydik zor olur bilirim. şimdide annemleri özlüyorumsözde yarın gidicektim çankırıdalar onlar bu işler olunca evde tıkılı kaldım. kayınvalime gidicem artık yarın. eşim şehir dışına çıkıyo bi hafta yok (( ne sinir bozucu uyuyamıyorum bile o yokken bide hamilelikten galiba çocuğu berbere yollamadım haftasonu yaaaaa. yanımdan gidicek diye ödüm kopuyo.
herkese slmlar... bendde bugun tam 8 haftalik hamileyim.. bugun bebiimiizi gorucez bizde insallah.. ama sevgili dostlar hamilelligim cok agir geciyor.. mide bulantisi yanmasi halsizlik koku , hepsi var.. moralim cok bozuk olmayacak seyler dusunuyorum... allah yardimcimiz olsun
canım dıkkat et kendıne..geçmiş olsun
evet canım aynıydık. benım kadar olmasa da 7 gun fılan belkı gerı gıder. hayırlısı olsun. gelınce yaz bıze. kacta randevun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?