oyyy kıyamam ya. valla ben de aynıyım. bı ara 2-3 gun gece de ısyerlerı acıktı kalmıstı. aman ya rabbım uyuyamıyodum. aglıyodum hatta. napalım iş mecbur. ben de doktor ızın verırse istanbula gıdıcem nısanda. bende annemlerı ozluyorum
Hiç sıkma canını.Bu belirtiler onun varlığına işaret.Ne kadar çok belirti varsa o kdar içinde hissedersin onu.Bende neredeyse hiçbirşey yok.Bende bunu takıyorum kafama.Niye bişey yok acaba iyimi diye.Moralini bozma
Kızlar ben anneme gideceğim birazdan birkaç gün orda kalırım list için soranlar özel mesaj atsın ben döndüğümde düzenlerim hadi kendinize iyi bakın görüşrüüz..
9 ay nasıl beklicez biz yaw sempatiksalakcinni gün gün sayıyoruz. evlenirkende nikah gününe şafak saymıştık :sm_cool: bu şafaklar hep olucak galiba
Kızlar ben anneme gideceğim birazdan birkaç gün orda kalırım list için soranlar özel mesaj atsın ben döndüğümde düzenlerim hadi kendinize iyi bakın görüşrüüz..
valla mide bulantısı yok ama gözyaşı çoook :) biizm hamişliğimizde. ne hassas bi dönemmiş yaaa amanııııııııın. bide annelerin üzerine daha bi düşülüyomuş. ay ne fena yaaa.
benimde sat im 29 aralik.. ben gecen hafta gitmistim doktora bu sikayetlerimden dolayi.. ultrasna bakti ve gorduk bebisi...
9 ay değillll 1.5 ayı bitti bile :teytey:
benimde sat im 29 aralik.. ben gecen hafta gitmistim doktora bu sikayetlerimden dolayi.. ultrasna bakti ve gorduk bebisi...
hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim.. allah gercekden bu donmde hepimize yardimci olsun.... saglikli bebislerimiz olsun...
hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim.. allah gercekden bu donmde hepimize yardimci olsun.... saglikli bebislerimiz olsun...
esra61 gelmedı hıc ya. annesı bugun amelıyat olacaktı. bana yakın bı hastanede hemde.
Allah acil şifa versin
ne kadarlık oldugunu soyledı mı pekı? benımde sat 29 aralıktı ama 5+4 um bugun.
benim hesaplarima gore gecen hafta tam 7 haftanin basindaydi.. ama doktor 6 hafta bi kac gunluk dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?