amin. guatr amelıyatı kolay gecer herhalde ama uzuluyodu ya. hamılelık tabı bıde. bı gelse de haber alsak. normalde esra rıze de degıl artvınde ama annesı burda amelıyat olacaktı.
guatr ameliyatları artık kolay bildiğim kadarıyla ama üzülür tabi hassas bide şu dönem. bugün girmz belki.
Kızlarr benide ekleyin listeye SAT 18 Ocak,Beklenen doğum tarihi 25 ekim.Herkese sağlıklı günler...
selam kızlar nasılsınızz balumm canım ya çok sevindimm bebişin iyiymişş maşallah karatosoz senşde bebişinide Allah korusun canımm yat dinlen inşallah geçicek canım içini de rerah tutuyorsun zaten çok güsel
ya kızlar benim kalp atışı duyma zamanım yaklaştı bende bir endişe hali oldu çok fenayım Allahım hepimizin bebişlerini bize bahışlasın sevincimizi yarım bırakmasın Sağlıkla onları dünyaya getirmemize kısmet etsin inşallahhh
balum yaa öglen dr.aradım yarın geleyımmı dıe yok dedı yaa görunmez sımdı bıkaçgun sonra gel demektense sen cumartesı gel dedı üüüff beklıycem yıne bence sende erken gıtmeyı dusunme kabul etmıolar(((
selam arkadaşlar yarın bebişim görecem şimdiden yerimde duramıyorum resmimizi koyacağiz buraya inş herşey normaldir..
selam kızlar nasılsınızz balumm canım ya çok sevindimm bebişin iyiymişş maşallah karatosoz senşde bebişinide Allah korusun canımm yat dinlen inşallah geçicek canım içini de rerah tutuyorsun zaten çok güsel
ya kızlar benim kalp atışı duyma zamanım yaklaştı bende bir endişe hali oldu çok fenayım Allahım hepimizin bebişlerini bize bahışlasın sevincimizi yarım bırakmasın Sağlıkla onları dünyaya getirmemize kısmet etsin inşallahhh
kız demınden berı senden bahsedıyoz yasemınle:) yarın haberlerını beklıyorum da annen ın amelıyatı nasıl gectı bugundu dımı.
hepiniiz yazdıklarınızı okudun çok sağol canlarım ama annem ameliyat olmadı bugünde yarında olmuyacak perşembeye atmış dr dün neden bukadar uazadı bir hafta olacak hastanede yatıgı yarın dr izin verise cuma izin alip gelicem rizeye hayırlısı inşş dün 3g konuştuk rengi felan solmuştu...
hepiniiz yazdıklarınızı okudun çok sağol canlarım ama annem ameliyat olmadı bugünde yarında olmuyacak perşembeye atmış dr dün neden bukadar uazadı bir hafta olacak hastanede yatıgı yarın dr izin verise cuma izin alip gelicem rizeye hayırlısı inşş dün 3g konuştuk rengi felan solmuştu...
geçmiş olsundevlet hastaneleri sıraya falan sokuyolarya hastaları ondan bekletmişlerdir belki. demekki durumu iyi bekletebiliyolar bide öyle düşün çok acil olsa bekletmezlerdi. Allah şifa versin canım.
balum yaa öglen dr.aradım yarın geleyımmı dıe yok dedı yaa görunmez sımdı bıkaçgun sonra gel demektense sen cumartesı gel dedı üüüff beklıycem yıne bence sende erken gıtmeyı dusunme kabul etmıolar(((
ewt cnm gelmek istiyorum aam biliyosun bebişler yeni mide bulantımda var inş zararri olmaz bide arabada çok fena ediyo benim midemi ama annemid egörmek istiyorum..takma kafana canım ya. hastane ınsanı saglam da olsa soldurur uzulme. demek buraya gelcen:):):)
geçmiş olsundevlet hastaneleri sıraya falan sokuyolarya hastaları ondan bekletmişlerdir belki. demekki durumu iyi bekletebiliyolar bide öyle düşün çok acil olsa bekletmezlerdi. Allah şifa versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?