ewt cnm gelmek istiyorum aam biliyosun bebişler yeni mide bulantımda var inş zararri olmaz bide arabada çok fena ediyo benim midemi ama annemid egörmek istiyorum..
ewt iyi tarafida var ama uzak olunca göz görmeyince farkli düşünüyor insan...
ewt cnm gelmek istiyorum aam biliyosun bebişler yeni mide bulantımda var inş zararri olmaz bide arabada çok fena ediyo benim midemi ama annemid egörmek istiyorum..
ewt iyi tarafida var ama uzak olunca göz görmeyince farkli düşünüyor insan...
slm seker anneler bulantım yok dıye dıye bulantıları davet etmısım basımda donuyor sizde ne var ne yok
ahhhhhh ahhhhhhhhhhh bulantim yok bilmem neyim yok diyipp dertlenmeyinn mutlu olun.. su an cektigimi bi ben bi esim bi annem bide allah biliyorr.. cokkk kotuuuu....
yıyorum canım ya bı arkadasım elma ve muz dedı ıyı geldı sızde deneyın bı de yemek yedıkten sonra hemen yatmayacakmısız 15dk dık oturacakmısız ama artık salcalı seyler yıyemıyorum
ahhhhhh ahhhhhhhhhhh bulantim yok bilmem neyim yok diyipp dertlenmeyinn mutlu olun.. su an cektigimi bi ben bi esim bi annem bide allah biliyorr.. cokkk kotuuuu....
(((((((((((( çokmu bulantın.
Kızlar hayırlı hamişlikler hepinize sağlıklı sıhhatli vede tabii ki de huzurlu
Mide bulantısına en ii kuru ekmek yada galeta ii gelioo
İlerde sanırım mide yanmalarınızda olcak malesef onun içinde en iisi beyaz leblebi veya kabak çekirdeği ii geliyoo aklınızda olsun
Hayırlı haberleriniz olur inşallah :Saruboceq:
Kızlar hayırlı hamişlikler hepinize sağlıklı sıhhatli vede tabii ki de huzurlu
Mide bulantısına en ii kuru ekmek yada galeta ii gelioo
İlerde sanırım mide yanmalarınızda olcak malesef onun içinde en iisi beyaz leblebi veya kabak çekirdeği ii geliyoo aklınızda olsun
Hayırlı haberleriniz olur inşallah :Saruboceq:
neler olmadi ki kizlarrr.. midde bulantisi, istahsizlik, su bile icemiyorummm o kadar kotu ki. 3 kilo kaybetmisim 2 haftadaa.. canim neler neler yemek istiyor fakat bulanti 24 saat... yani cokk zor bisey.. bide psikolojik degisikliklerde varr.. hassasiyet felan derkennn ... cokk zor bbir donemmm.. umarim en kisa zamanda gecerrrrrrrrr
neler olmadi ki kizlarrr.. midde bulantisi, istahsizlik, su bile icemiyorummm o kadar kotu ki. 3 kilo kaybetmisim 2 haftadaa.. canim neler neler yemek istiyor fakat bulanti 24 saat... yani cokk zor bisey.. bide psikolojik degisikliklerde varr.. hassasiyet felan derkennn ... cokk zor bbir donemmm.. umarim en kisa zamanda gecerrrrrrrrr
ay canım bazı kısılerde boyle gecırıyo ıste benım kuzenım 9 ay cıkararak gecırdı hamılelıgını.
kimisinin 3. aydan sonra geçiyo benimde arkadaşım 9 ay çok fenaydı
evet cogunlukla 3 aydan sonra gecıyomus.
evet cogunlukla 3 aydan sonra gecıyomus.
bebişlerimiz oynamaya başlayınca geçiyomuş bende öyle duymuştum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?