2010 Ekim Anneleri

kızlar sizce bu liste ilk sirada kim dogum yapacaksa yer alması daha düzenli olmuş olmazmi?:enbuyukkk:

dr bize yasaklamadı ama biz daha dikkatliyiz mesafeli yaklaşiyoz artık 3 ay böyle gider heraldee....:roflol::roflol::roflol::roflol:

bana 20 gun once yasakladı. ama yenı doktorum bısey demedı. sormayı unuttum bende mecburen yasaklı gıbı davranıyorum.

ayy dr bize üstüne bsa basa yasak dedi valla... adnanla bihter gibi olduk araya yastık koyuyoz artıkzemuszemus
bakalım nereye kadar dayanıcak kociş....

kızlar ben sordum ilişki kanama lekelenme yoksa sık olmamak kaydıyla olur dedi ama bizde kardeş olduk eşimin ödü kopuyoo bişey olucak diyee

kızlar ben sordum ilişki kanama lekelenme yoksa sık olmamak kaydıyla olur dedi ama bizde kardeş olduk eşimin ödü kopuyoo bişey olucak diyee

ya benım kanamam olmustu ondan yasaklamıstı. duzeldı. hatta sordu kanama yok dımı dıye yok dedım. kendı bısey demedı ılıskıyle ılgılı bende sormayı unuttum:):)

boşver ya sorma zaten az ayrı duralımm çok öenmli bu aylarr
kızlar bu arada listede aktay arkadaşımızın yaşı 55 mi yanlışlıkmı olmuşş

boşver ya sorma zaten az ayrı duralımm çok öenmli bu aylarr
kızlar bu arada listede aktay arkadaşımızın yaşı 55 mi yanlışlıkmı olmuşş

evet ya kıymetimiz ıyıce artar hem :):):) onun kılosu o canım ya yanlıs yazılmıs:)

kızlar ben sordum ilişki kanama lekelenme yoksa sık olmamak kaydıyla olur dedi ama bizde kardeş olduk eşimin ödü kopuyoo bişey olucak diyee..
aynen cnm ya bizde öyleyiz eşimi odü kopuyo bişey olacak diya
:roflol::roflol: evet ya masum masum soruyo bıde:):)

ama iyi oluyo böyle... eşimi kuzu gıbı görunce gülmem geliyooo:roflol::roflol:

:teytey::teytey::roflol::roflol::roflol: rahat edelim biraz ya :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

balmcum aslında senin sayende gördüm brayı kan degerlerine bakarken gördüm seni .benim sat 19 ocak.ama şöle bi durum var adete 5 gün kala 0.81 3 gün gece 131 7 gün gecince 402 cıktı kahverengi akıntım var progestan içiom kese cok küçük olarak gözüktü:) tek tesellim o:)

oyle mı:):)benım de oyle olmustu canım. kese kucuktur. benımde degerlerım kucuk cıkıyodu:) sattan hesaplıyodum. degerım 3208 olmustu baktı doktor ultrasonda 4+5 gozuktu o gun:) kucukmus daha yanı. progestan ıcıyodum bende ama bıraktırdı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…