2010 Ekim Anneleri

izmirhayal 1 gün var aramızda.ben de cumartesi keseyi gördük ama benimde çok küçük.1 hafta sonra tekrar çağırdı.sana kaç haftalık olduğunu söyledimi.Bana bişey söylemedi.

kızlar nasılsınız
nasıl gidiyo benim midem çok fena ya gripimde geçmedi acaip yorgun hissediyorum
evi temizlediler sabah dün hevesim vardı biran önce dolapları yerleştirim die şuan aklıma getirmek istemiyorum bile pofff
ayrıca perşembe gidecektim doktora kaynanamda gelecekmiş gitmicem anasını satayım ptesi gidicem sırf onun gıcıklına geçen hafta annem gelmek istediğinde kocam gerek yok demişti dün kaynanam gelmek istiyorum diyince kocam tamam dedi bakalım nolcak çok sinirlendim ama

balm kahverengi akıntın varmıydı

vardı canım. ıkı gun kırmızı 3. gun kahverengı olmustu. bebegı bılmıyodum. belkı okumussundur kan testınde negatıf cıkmıstı. ben kanamaları adet sandım. doktora gıttım hamılesın dedı ve kanamamdan dolayı telaslandı. progestan verdı folıkasıt ve jel verdı bana. bı daha hıc kanamam olmadı. o kanama ocagın 30-31 subatın 1ınde olmustu. degerım yukselmıyodu dusebılır buyuk ıhtımal dedı. ama sonra yukseldı deger keseyı zaten gormustum. bu defa daha ıyı gozuktu. sımdı ıyıyım cok sukur.

canım sıkma canını ya. bebeğini düşün.

işime yarıyolar aslında yemek falan yapıyo ama varlığına sinir oluyorum gıcık etti bugün ya beni komşularıma sürekli laf sölüyo yok ne biçim komşuların var gelmiyolar yok sen hamilesin insan gelir temizliğe yardım eder bizim orda böle böle
anneme sen söleyince bişe demez ama ben kaynanayım hemen aha kaynana işte diyerek maşallah her şeye karışıyo
sabah 50kere odama giriyo annem 2 haftadır burda kapıdan uyandırır uyumak istiyosam rahatsız etmez bu kalksana kalksana yatıyorum kumanda elinde ya biyerde dur annemle o ne isterse onu izliyoz
sinirlendim kusura bakmayın

balm kahverengi akıntın varmıydı

selam canım benım e kahve rengı akıntım oluyo progestan kullanıyorum ilk gittigimde benim de kese küçükdü dün gittim maşşalahı var hatta geçmiş sayfalara ekledım resmını...

kızlar merhaba ben de size katılabilir miyim???

aaa hamişmisin senn hayırlı olsun canm aalık ocak subat topıcı ınden hatırlıyorum senıı..

yıne de sınırlenme siboşcugum. yat dınlen sen. anne kadar kımse cocugunu acımaz.

benım kaynanam coook anlayıslı sagolsun. ama benım kaynanamı eşimden once tanıyordum cocuklugumdan berı tanıyorum.

evet ordan tanıştık senle hamileyim dün yüksek ateşten ilk doktor ziyaretini yaptık keseyi de gördüm böylelikle

benimde kahve rengi akıntm oldu pazar günü doktoru aradım pertesi gel dedi ..dün muayne oldum karnımdan duyamadım kalp atışlarını sonra vajinadan baktı ordan duydu biraz tedirgin oldum açıkcası çünkü daha önce karnımdan rahatca duymuştu kalp atışlarını korkuyorum aslında ..gerci doktora kalsa korkulcak bir durum yok kanama ve ağrın olursa o zaman kork dedi... bir defa düşük yapınca insan ikinci gebeliğinde daha ürkek oluyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…