2010 Ekim Anneleri

valla aynen öyle bebeği öğrendiğimden beri nerdeyse işe sadce gelip akşam gidiyorum hevesim yok çalışmaya yığınlada iş varr

feyza sen nasılsın?
ikizmiydi senin ki:))
yok canim keske ikiz olsaydi

gecmis olsun canim insallah dinlen kendine gelirsin rabbim bebeklerimizi korusun

selam kızlar bugün tembellik yaptım uykudan gözümü açamıyorum... birazda karnımda ağrı vardı iki gündür... siler nasılsınız varmı kontrole giden yada gidecek olan...

ben zaten sıgara içmiyorum. evlenmeden once ıcıyodum ama ıs yerınde ıcerdım eve 6 da gelırdım evde 1 tane ıcerdım. evlendım bıraktım ama aksamları esımle 1 tane ıcerdım hamıle kalmadan 3 ay once tamamen bıraktım.ama gunde en fazla 3 taneye bısey demıyo doktorlar dıye bılıyorum.

gülayse ben bırakamadım(( maksimum 4 adet içiyorum..
sen?

aaaa bırakmaya çalış lütfen ben birkere televizyonda izlemiştim anne karnında bebiş duman geldikçe çırpınıyordu ellerini ittiriyordu onu görünce çok etkilendim normalde ben günde 1 pakete yakın sigara tüketiyordum ama duyduğum günden beri bebişi hiç ağzıma sürmedim... darısı bırakmak isteyenlerin başına inş...

esemos,
hayatım neler yaptım olmuyor.
hakikaten içmeyince piskopat oluyom.. 4 adetide dibine kadar içmiyorum. yarısına kadar. dur bakalım onuda bırakmak için elimden geleni yapacağım.
brova vallahi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…