2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
johnnybravo, balum, basak1906, cennetimsin, esemos, mezime, oaydiner22, selmas88, yasimur

4misafir kim acaba

canım rahat ol sen boşver bebişi düşün stres sana iyi gelmez lütfen rahatsız oluyorsan gitsin evine takma bukadar canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ilk günler içmedim çok fazlada aramadım ama sora içmeye başladım sadece kahvaltıdan 1saat sora 1tane yakıyorum yarısını içiyorum oda içime enfazla 3.4 defa çekiyorum
atıyorum

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hanımlar belki çok erken olabilir ama şimdiden canı bazı yiyecek içecek gıdaları isteyen var mı ?aranızda.

yaa şu sigaradan bi tiksinsem.bazen tiksinecek gibi oluyorum ama geçici süreli oluyor.bazen canım çok istiyor bende günde 1 tane içiyorum.eşi içmeyenler ya da çalıştığı ortamda sigara içmeyenler var ise çok şanslılar.ben bide stresliyim bebişe bişi olacakmı diye.boş gebelik olayından sonra kal atışını duyana kadar rahat edemiyeceğim,işimde stresli.Allah yardımcımız olsun ve güçlü bir irade versin inşallah hepimize

hanımlar belki çok erken olabilir ama şimdiden canı bazı yiyecek içecek gıdaları isteyen var mı ?aranızda.

benım canım bazen ıstıyo. cok ılgınc ama bıgun canım kuru sogan ıstedı:):) salataya koyup yedımm normalde ben soganı tuzla ovup salataya koyardım acılıgı gıtsın dıye ama yapmadım oyle canım cektı kı anlatamam yanı:)

benim canımda çilek istedi 2 gün önce hormonludur diye yemek istemedim sabrederim dedim ama bu gece rüyamda sabaha kadar cokacimcoookçilek yedim eşime söyledim inş. bulabilir de yerim..

akşam pek bişi çekmiyo,uyuyorum genelde :) gündüz saatlerinde çekiyor genelde.öğle yemeklerinde iş arkadaşım artık 9 ay emrindeyim ne istersen oraya gidecez diyor.yazık kızaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…