Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
johnnybravo, balum, basak1906, cennetimsin, esemos, mezime, oaydiner22, selmas88, yasimur
4misafir kim acaba
işime yarıyolar aslında yemek falan yapıyo ama varlığına sinir oluyorum gıcık etti bugün ya beni komşularıma sürekli laf sölüyo yok ne biçim komşuların var gelmiyolar yok sen hamilesin insan gelir temizliğe yardım eder bizim orda böle böle
anneme sen söleyince bişe demez ama ben kaynanayım hemen aha kaynana işte diyerek maşallah her şeye karışıyo
sabah 50kere odama giriyo annem 2 haftadır burda kapıdan uyandırır uyumak istiyosam rahatsız etmez bu kalksana kalksana yatıyorum kumanda elinde ya biyerde dur annemle o ne isterse onu izliyoz
sinirlendim kusura bakmayın
ilk günler içmedim çok fazlada aramadım ama sora içmeye başladım sadece kahvaltıdan 1saat sora 1tane yakıyorum yarısını içiyorum oda içime enfazla 3.4 defa çekiyorum
atıyorum
bencede olabilir canım hatta daha güzel olur nevyas arkadaşımız ilerleyen günlerde belki de yapar:kedi:kızlar sizce bu liste ilk sirada kim dogum yapacaksa yer alması daha düzenli olmuş olmazmi?:enbuyukkk:
kimse yokmuuu
kimse yokmuuu
yazılanlar benim ekrana geç düşmüşte :) sıkılıyorum valla .eve gidip uzanasım varcanın bayağı sıkılıyor anlaşılan.buradayız burada.
hanımlar belki çok erken olabilir ama şimdiden canı bazı yiyecek içecek gıdaları isteyen var mı ?aranızda.
hanımlar belki çok erken olabilir ama şimdiden canı bazı yiyecek içecek gıdaları isteyen var mı ?aranızda.
ben tatlı bişeyler yemek istiyorum hep,nasıl diyim tatlı ama serin.yaz tatlılarını özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?