2010 Ekim Anneleri

:))))) benim şu an gözümün önünde evde beni bekleyen yeşil elmalarım var. elmadan nefret ederdim.. şimdi kabuğunu bile soymadan kütür kütür götürüyorum.. uy anacığım ağzımın suları aktı:))

herkesin birşey isteği varmış demekki.gülmeyin ama ya et suyu istermi bir insanın canı:))) normalde pek sevmem ama.inanılır gibi değil.

arkadaşlar şimdi aşermenin üstüne falan kel alaka olacak ama idrarınız kokuyormu?bende koku var ve çok rahatsız oldum.başkasıda kokuyu duyacakmış gibi ıyyyyohaoldumsmile

cirrus,
ne kadarlıksın çizelgen yok.. kilo aldın mı bakem? ya burada birtek en mi kilo lıyorum veya sadece kilo olayını benmi takıyorum(

cirrus,
ne kadarlıksın çizelgen yok.. kilo aldın mı bakem? ya burada birtek en mi kilo lıyorum veya sadece kilo olayını benmi takıyorum(

benım evımde baskul yok dun geldı aklıma almak. hıv dusunmeıstım:) alıcam ondan sonra sana ortak olurum belkı:)

ıyıyım balummm ahh kızlar bende cok tatlı yıorumm 1 dk bıle bos durmuoagzımm:)

yarım duyya olucam bende

cirrus,

çizelgem yok doğru çünkü şimdilik koymadım benimki biraz karışık çünkü.geç yumurtlama vs.tam ortaya çıksın tabiki koyacağım.bekliyoruz bakalım.

yoo stres yapma bende zayıf değilim.kilo aldım sayılmaz ilerleyen zamanlarda göreceğiz.bilmiyorum ama ben çok ama çok su içiyorum.

balum bekliyorum hadi alıp gel kiloları:))))
slcn canım ye tatlıyı doğur atlıyı durumu olmasın senin
cirrus,
su içmen mükemmel. ben en fazla 2-3 bardak içebiliyorum

cirrus,

aslında 1 kılo almıstım basta bı daha tartılmadım. herkes cok zayıfladın dıyo

Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.ıçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.ılkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.

bılmem olur mu olurr sonucu gorcez hepbırlıkte kızlarr:) bende aynen coksu ıcıorumm doyamıorum suya

cirrus,

yatarken başucumda bile var.günde 2 lt en az.su içmeyi seviyorum.

selmas88; pardon ama anlayamadım ye tatlıyı doğur atlıyı durumu ne çok fransızım sanırım.

ay canım çooook üzüldüm yaaaa. cok gecmıs olsun. ayyyy ne dıcemı bılmıyorum ya.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…