Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.
canımm ne bılıomuısun ye eksıyı cıkar ayseyı..... ye tatlıyı dogur hakkıyı derlerer:)
nutellacımm cok usuldumm canımm farkı bı belırtın warmıydı canım??
Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.
Yok güzelim ya leke sancı vs bişey yoktu.Bugün rutin muayene için gitmiştim.Kalp atışlarını duymayı umuyordum ama olmadı.Sizler üzmeyin kendinizi.Birde bunu düşünmeyin
cirus,
slcn yazdım onu. canı tatlı istiyormuş ya hep...
nutella 07; kaç haftalık?
8 haftalık olmuştu bugün.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun.
Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.[/QUOTE
slm üzüldüm yaa .kaç haftalıktı benimde başıma geldiği için çok iyi anlıyorum seni.ve hamileliğimi öğendikten sonraki tek korkum bu..benim ilk gebelikte reflü dışında hiç bir belirti yoktu,hamileliğe dair.biraz bel ağrısı olmuştu oda kese oluşumu.boş gebelikte kese oluşuyor ama içinde embriyo oluçmuyor.ama şu anda psikolojik olarakmı bilmiyorum yorgunluk ,iç bulantısı ,bel ağrısı vs herşeyi yaşıyorum ve bu bana umut veriyor.ben kürtaj olduğumda hemşirelerin hepsi bizimde başımıza geldi ben 2 defa yaşadım gibi şeyler dediler ve şimdi hepsinin çocukları varmış.umutlar tükenmesin oldumu :)
8 haftalık olmuştu bugün.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?