8 haftalık olmuştu bugün.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun.
Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.[/QUOTE
slm üzüldüm yaa .kaç haftalıktı benimde başıma geldiği için çok iyi anlıyorum seni.ve hamileliğimi öğendikten sonraki tek korkum bu..benim ilk gebelikte reflü dışında hiç bir belirti yoktu,hamileliğe dair.biraz bel ağrısı olmuştu oda kese oluşumu.boş gebelikte kese oluşuyor ama içinde embriyo oluçmuyor.ama şu anda psikolojik olarakmı bilmiyorum yorgunluk ,iç bulantısı ,bel ağrısı vs herşeyi yaşıyorum ve bu bana umut veriyor.ben kürtaj olduğumda hemşirelerin hepsi bizimde başımıza geldi ben 2 defa yaşadım gibi şeyler dediler ve şimdi hepsinin çocukları varmış.umutlar tükenmesin oldumu :)
bana da basta dıs gebelık olabılır dedıler. keseyı gorduk. embrıyoyu gordu mu bılmıyorum. ben de pek secemıyorum. saglıklı dedı ama korkuyorum. ben de kalp atısını dınlemeye gıtmekte o yuzden acele edıyorum ıste.
cirrus,
doğru diyorsun,
çok üzüldüm. benede ilk bebeğimde kalp atışını duyamamıştım( bak sıkıldım akşam akşam..
bende yarın akşam görecem bebişimi ...ayy yaa yarın fasulyemi görmeye gidiyorum.....
ben varım akşam 6 da...selam kızlar bugün tembellik yaptım uykudan gözümü açamıyorum... birazda karnımda ağrı vardı iki gündür... siler nasılsınız varmı kontrole giden yada gidecek olan...
hanımlar belki çok erken olabilir ama şimdiden canı bazı yiyecek içecek gıdaları isteyen var mı ?aranızda.
cnm cnm bişeylerden tiskiniyosa bişeylerdende canının çekmesi çok normalpsikolojik mi yoksa tamamen fizyolojik mi bilmiyorum ama hayret ki ne hayret.
Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.
61 esra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
bazen diyiyorum Allalhın gönlüne güç varmasın şöyle bir ay içinde doğursak. çok uzun bir süreç dokuz ay. insan oğlunun işi ne zor. beynin varsa düşünüyorsun herşeyi..sen altıda gitmeyeckmiydin esracığım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?