2010 Ekim Anneleri

8 haftalık olmuştu bugün.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun.

Nutella07 çok üzüldüm, diyecek birşey bulamıyorm. Umarım sebebini tespit edebilirler yaşadığın durumların ve bundan sonra tekrarlamaz tatlım. Çok geçmiş olsun....

(( nutella canım evet başka bir dr görünebilirsin. bana kalp atışı yok dediler dopler falan yaptırdım. aynı gün içerisinde kürtaj oldum. şimdi keşke bekleseydim veya başka dr görünseydim diyorum..
nutella 8 hafta boyunca sadece kesemi görünmüştü? . özür dilerim biraz uzun oldu..

selmas88 bana hani sormuştun çizelgen yok vs.diye.

sabırsızız bu doğru.ama şuan bir çoğumuz bence anne adayıyız.kalp atışlarını duyunca rahatlayacağız inşallah.

cirrus,
doğru diyorsun,
çok üzüldüm. benede ilk bebeğimde kalp atışını duyamamıştım( bak sıkıldım akşam akşam..

bende çok üzüldüm yaa yarın bende kalp atışı için gitcem korktum şimdi yaaa bu yolk kesesi bebeği besleyen kesemi oluyor kızlar

yasimur
deme böyle. aklına diline kötüyü getirme. Allah ne derse o olur ama bu sürede de olumsuz düşünceler getirme aklına..

haklısın iyi düşünmek lazım hakkımızda hayırlısı takdir allahtan allah isteyen herkese ve bizlere saglıklı bebişler nasip etsin amiinn

ayy yaa yarın fasulyemi görmeye gidiyorum.....
bende yarın akşam görecem bebişimi ...
selam kızlar bugün tembellik yaptım uykudan gözümü açamıyorum... birazda karnımda ağrı vardı iki gündür... siler nasılsınız varmı kontrole giden yada gidecek olan...
ben varım akşam 6 da...
hanımlar belki çok erken olabilir ama şimdiden canı bazı yiyecek içecek gıdaları isteyen var mı ?aranızda.

ben canım hiç bişey çekmiyo ama ben eşkiyi çok severdim şimdi erik cnm çekiyo eşki eşki ne güzel olurdu

psikolojik mi yoksa tamamen fizyolojik mi bilmiyorum ama hayret ki ne hayret.
cnm cnm bişeylerden tiskiniyosa bişeylerdende canının çekmesi çok normal

cnm diyecek kelime bulamıyorum ama sabret cnm bebek istiyosan en yakın zamanda zaten olacakır...

yoktur inşallah canım. çok zor bir süreç yaşıyoruz aslında. görmediğin elinde olmayan bir sürü şeyden canının parçasını korumaya çalışıyorsun.
maaşallah 8 hafta olmuş senin toz şekerin.. belki şu 3 ayı atlatsak biraz oh deriz.

bazen diyiyorum Allalhın gönlüne güç varmasın şöyle bir ay içinde doğursak. çok uzun bir süreç dokuz ay. insan oğlunun işi ne zor. beynin varsa düşünüyorsun herşeyi..sen altıda gitmeyeckmiydin esracığım?

cnm yarın akşam eşim işten gelince gidecegiz saat 6 (18:00)da giidecez hayırlısı nuttelaya çok üzüldüm oda 8 haftalıktı allah başka kimseye yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…