2010 Ekim Anneleri

of çok korktum şimdi bende okumuştum onu ve korkup duruyodum.uzun zamandır aklıma getirmek istemedim ama
kalp atışlarını duymaya gittiğimde ve duyduğumda rahatlayabilecem sanırım.nutella çok çok geçmiş olsun canım dilerim bu son olur.

evet.ben 5 martta gidicem dr öyle dedi ama o zamana kadar vakit nasıl geçer bilemiyorum.sen duydun mu?

dudu canım bende 4 martta gidicem. ben 5+5 ken ekranda gördüm pıt pıt diye..ama ilk 3 ayı atlatmak çok önemli bence..

bana öyle bişi demedi bilmiyorum 5+4 ken gittim bende bi sorun yok her şey yolunda dedi hatta ben bu boş gebeliği sordum nerden duyuyosun böyle şeyler getirme aklına bi sorun yok dedi ama allah bilir çok korktum

yok duducuğum o görmüştür. benimkinin ultroson resmi bile var. 0,6 mm. 5+5 ken karından gördüğüne göre seninkinide görmüştür. ferah tut içini. sıkıntı yaparsan gelmez 5 mart

Kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız?Ben de hamileyim hem de 4 yıl aradan ve negatif 2 aşılama ve pkodan sonra doğal yolla mucizevi şekilde kaldım şükürler olsun.Ama çok korkuyorum 4 yıl önce boş gebelik yaşadım şimdi de sadece keseyi gördüm SATım 30 aralık ama 9 gün önce dra gittim 4 haftalık kese dedi ama 4 olsa karından görünür mü bilmiyorum siz ne dersiniz yarın yine dra gideceğim bakalım bebeğim bu kez benimle mi.NUTELLA canım seni çok iyi anlıyorum Allah bir daha yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın.kusura bakmayın çoook uzun oldu.

yok canım benimki vajinal yaptı.karından bakarsak göremeyiz küçük dedi.benimde ultrason resmim var.küçücük bir kese11.9 mmdi.of içim sıkıldı şimdi

dudu canım bende 4 martta gidicem. ben 5+5 ken ekranda gördüm pıt pıt diye..ama ilk 3 ayı atlatmak çok önemli bence..

canım ben de 1 martta 5 hafta 5 gunluk olucam doktor keseye bakmak ıcın cagırmıstı kalbının attıgını ben de gorebılırmıyım acabaaaasempatiksalakcinni

canım sözün bittiği yerdeyim
geçmiş olsun tatlım

canım ben de 1 martta 5 hafta 5 gunluk olucam doktor keseye bakmak ıcın cagırmıstı kalbının attıgını ben de gorebılırmıyım acabaaaasempatiksalakcinni
pingu ben 5+1 ken gittim doktora karından bakıp keseyi gördü 10.4 mm idi ama ultrasona göre 4+1 çıktı hamilelik yaşı...27sinde çağırdı embriyo için umarım kalp atışlarınıda duyarız ama yine karından bakarsa biraz zor sanırım....senin doktor seni 1 martta çağırmış bence kalp atışlarını da duyabilirsin vaginal bakarsa...benim sat 13 ocaktı ama hesaplar 1 hafta geri attı, senin sat kaç??

umarım hepimiz duyucaz kötü birşey olmayacak.canımız çok sıkılıyo ama iyi düşünelim dua edelim ii şeyler yaşayalım

umarım hepimiz duyucaz kötü birşey olmayacak.canımız çok sıkılıyo ama iyi düşünelim dua edelim ii şeyler yaşayalım

duduu sana katılıyorum, kalp atışlarını duyana dek endişeli bekleyiş sürüyor ama rahatlamamız şart bebişlerin sağlığı için..umarım hepimiz güzel haberler alırız

benım sat 20 ocak canım reglılerım 27gunde bır olur bugun reglım gecelı 8ıncı gunum vajınal baksın ısterım eger pıtpıtları gorebılceksek ıcımde kusku kalmasın en azından 1 marta da daha var o zaman sata gore 5 hafta 5gunluk olucam reglımı de 14 gun gecmıs olcak ınsallah hem kese hem pıtpıtlar gozukur ama zaten gozukmezse de sanırım onumuzdekı hafta persembe cuma gıbı cagırıcakeyvahedigeldismile

benim de regllerim çok düzenlidir 28 de bir olurum ama anlamadım neden 1 hafta geri gitti, hoş 4+1 in yanında +- 7 gün yazıyor, epey büyük bir hata payı :)) bakalım samsuna gideceğim zaten doktor yolculuk engeli yok derse, orada daha iyi 4 boyutlu ultrasonlar ile daha rahat edecek içim... ben de senin gibi düşünüyorum eğer göreceksek vaginal bakabilir...bakalım cumartesi inş. görürüm bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…