dudu canım bende 4 martta gidicem. ben 5+5 ken ekranda gördüm pıt pıt diye..ama ilk 3 ayı atlatmak çok önemli bence..
Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.
pingu ben 5+1 ken gittim doktora karından bakıp keseyi gördü 10.4 mm idi ama ultrasona göre 4+1 çıktı hamilelik yaşı...27sinde çağırdı embriyo için umarım kalp atışlarınıda duyarız ama yine karından bakarsa biraz zor sanırım....senin doktor seni 1 martta çağırmış bence kalp atışlarını da duyabilirsin vaginal bakarsa...benim sat 13 ocaktı ama hesaplar 1 hafta geri attı, senin sat kaç??canım ben de 1 martta 5 hafta 5 gunluk olucam doktor keseye bakmak ıcın cagırmıstı kalbının attıgını ben de gorebılırmıyım acabaaaasempatiksalakcinni
taşınıyorum şuan
umarım hepimiz duyucaz kötü birşey olmayacak.canımız çok sıkılıyo ama iyi düşünelim dua edelim ii şeyler yaşayalım
pingu ben 5+1 ken gittim doktora karından bakıp keseyi gördü 10.4 mm idi ama ultrasona göre 4+1 çıktı hamilelik yaşı...27sinde çağırdı embriyo için umarım kalp atışlarınıda duyarız ama yine karından bakarsa biraz zor sanırım....senin doktor seni 1 martta çağırmış bence kalp atışlarını da duyabilirsin vaginal bakarsa...benim sat 13 ocaktı ama hesaplar 1 hafta geri attı, senin sat kaç??
benım sat 20 ocak canım reglılerım 27gunde bır olur bugun reglım gecelı 8ıncı gunum vajınal baksın ısterım eger pıtpıtları gorebılceksek ıcımde kusku kalmasın en azından 1 marta da daha var o zaman sata gore 5 hafta 5gunluk olucam reglımı de 14 gun gecmıs olcak ınsallah hem kese hem pıtpıtlar gozukur ama zaten gozukmezse de sanırım onumuzdekı hafta persembe cuma gıbı cagırıcakeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?