2010 Ekim Anneleri

slm kızlar bende bugun tam 8+1 oldum 9 mart dr kontrolum var ama ben dayanamıyorum yıne gıdıp bebegımın kalp atıslarını dınlemek ıstıyorum yanı arası uzun olunca korkuyor ınsan acaba kotu bırsey olurmu dıye...bıkere duyunca o pıt pıt ları hep duyasınız gelıyor

ıns cnm hepımızın hakkında hayırlısı olsun hıcbırımız acılarını yasamayalım ...bu arada gec yumurtlanabılıyor ben de 13 veya 14 gıbı yumurtlamam gerekırken 17ıncı gun yumurtladım ve o gun hamıle kaldım ovulasyon testı yapıordum bu yuzden ben tam olarak bebısın kac gunluk oldugunu bılıyorum ıkı gun ote atıyor:) cumartesı gelmek blmez sana dıycem ama bana pazartesı hıc gelmek bılmez sımdı zaman gecmıyor gıbı yaaa

rutın kontrolun mu cnm sen keseyı gordun pıtpıtları da duydun bıraz endısen dınmıstır dıymı annesiii:))))

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.Anladığım kadarıyla herkesi endişelendirdim.Siz bebeklerinizle ilgili endişeye düşmeyin lütfen.Bu çok sık rastlanan bir durum değilmiş .2010 ekim annelerinden bana denk geldi demekki.2010 ekim anneleri sırayı savdı yani :)))) .Çok üzüldüm tabiki çünkü ikinci kez yaşıyorum bu durunu ve gerçekten çok kötü bişey alahım hiçbirinizin başına vermesin.Bu nasıl bir içgüdüdür ki görmediğin duymadığın birşeye bu kadar bağlanabiliyorsun.Dr u çok iyi tanımıyorum yani bu 2.randevumuz idi ama bugün beklediğimden daha ilgiliydi ben ağlarken onunda gözleri doldu.Başka bir dr a gitmeyi düşünmemiştim ama sizin yazdıklarınızdan sonra gidip emin olsam daha iyi hissederim kendimi diye düşünüyorum.Ama hiç umudum yok.Bundan sonrası için dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

canım bence de bir tane daha doktora görünmen seni rahatlatır, aklında soru iişareti kalmaz böylece...dikkat et kendine dilerim herşey senin için bundan sonra güzel olur, en kısa zamanda bebişine kavuşursun...:Saruboceq:

içini rahatlatmak adına bence de gıt cnm baska bı doktora daha :gitme:

canım ben de 4 yıl önce yaşadım aynı durumu tam 6 tane doktor gezdim kürtaj dediler ama yine de bekledim kendilinden düştü parça kalmış onu da kürtajla aldılar

canım ben de 4 yıl önce yaşadım aynı durumu tam 6 tane doktor gezdim kürtaj dediler ama yine de bekledim kendilinden düştü parça kalmış onu da kürtajla aldılar

Umudum yok zaten.Başka bir dr a sadece kendimi rahatlatmak için gideceğim.Sen sonra başka bir gebelik yaşadınmı peki.

kızlar benden bugünlük bu kadar herkese iyi akşamlar......yarın görüşürüz..:)
gorusuruz ıyı aksamlarr

cnm ben de daha yenıyım burda hosgeldın dıyeyımk korkunu anlyorum zor seyler atlatmıssın dualardan cekınmeyelım Rabbım hakkımızda hep hayırlısını versın kese ıcın acele etme kendını de strese sokma bence arkadasların da dedıgı gıbı hep ıyı dusunelım ıyı olsun opuyorumnanaktan bebıslerı de uzmeyelımkaydirigubbakcemile5 bak ben de daha kesemı gormedım hatta ılk kanım degerı dusuktu doktor yukselıcekmı dıye benı endıselendırdı olması gereken gıbı yukselıyordu serı beta olcumlerım bu yuzden endıseye mahal yok :) tamam mı

nutellacım şimdi 4 yıl sonra yine hamileyim 5+5 haftalık kese 4 haftalıkken göründü yarın tekrar gidicem dra

nutellacım şimdi 4 yıl sonra yine hamileyim 5+5 haftalık kese 4 haftalıkken göründü yarın tekrar gidicem dra

Bende 2 yıl önce bir düşük yaşamıştım.Şimdi de boş gebelik oldu.Sanırım kurtajdan sonra bir dizi test yaptıracağım.En azından ters giden bişey olup olmadığını tespit ederler.

ii şeylerden bahsedelim kızlar.bence her şey yolunda olacak .allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin inşaallah.ben bebeğimin ilk hediyesini açtım yine baktım sevdim.o kadar sevimli kiopuyorumnanaktan

haklısın canım ay ne tatlıdır kimbilir ben de bebek eşyaları almak istiyorum kap atışını duyalım inşallah sonra

canım adet dongusuyle ılgısı yok kı onun. ben hayatım boyunca adet gunumden bırgun once yanıma ped almadım. tam gununde olurum hep. hatta dugunume 1 yıl kala hesap yapmıstım dugunden tam bır hafta sonra adet olucam dıye. 1 yıllık cızelge yapmıstım bırgun sasmadı ve tam dedıgım gıbı oldu herkes bana sasıyordu. ama 17 gun gerı gıttı benımde bebiş:)

kımse yok sanırım. sevgı yıne gelmemıs Allah Allah noldu bu kıza? neyse ben de cıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…