benim de regllerim çok düzenlidir 28 de bir olurum ama anlamadım neden 1 hafta geri gitti, hoş 4+1 in yanında +- 7 gün yazıyor, epey büyük bir hata payı :)) bakalım samsuna gideceğim zaten doktor yolculuk engeli yok derse, orada daha iyi 4 boyutlu ultrasonlar ile daha rahat edecek içim... ben de senin gibi düşünüyorum eğer göreceksek vaginal bakabilir...bakalım cumartesi inş. görürüm bebişi
slm kızlar bende bugun tam 8+1 oldum 9 mart dr kontrolum var ama ben dayanamıyorum yıne gıdıp bebegımın kalp atıslarını dınlemek ıstıyorum yanı arası uzun olunca korkuyor ınsan acaba kotu bırsey olurmu dıye...bıkere duyunca o pıt pıt ları hep duyasınız gelıyor
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.Anladığım kadarıyla herkesi endişelendirdim.Siz bebeklerinizle ilgili endişeye düşmeyin lütfen.Bu çok sık rastlanan bir durum değilmiş .2010 ekim annelerinden bana denk geldi demekki.2010 ekim anneleri sırayı savdı yani :)))) .Çok üzüldüm tabiki çünkü ikinci kez yaşıyorum bu durunu ve gerçekten çok kötü bişey alahım hiçbirinizin başına vermesin.Bu nasıl bir içgüdüdür ki görmediğin duymadığın birşeye bu kadar bağlanabiliyorsun.Dr u çok iyi tanımıyorum yani bu 2.randevumuz idi ama bugün beklediğimden daha ilgiliydi ben ağlarken onunda gözleri doldu.Başka bir dr a gitmeyi düşünmemiştim ama sizin yazdıklarınızdan sonra gidip emin olsam daha iyi hissederim kendimi diye düşünüyorum.Ama hiç umudum yok.Bundan sonrası için dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.Anladığım kadarıyla herkesi endişelendirdim.Siz bebeklerinizle ilgili endişeye düşmeyin lütfen.Bu çok sık rastlanan bir durum değilmiş .2010 ekim annelerinden bana denk geldi demekki.2010 ekim anneleri sırayı savdı yani :)))) .Çok üzüldüm tabiki çünkü ikinci kez yaşıyorum bu durunu ve gerçekten çok kötü bişey alahım hiçbirinizin başına vermesin.Bu nasıl bir içgüdüdür ki görmediğin duymadığın birşeye bu kadar bağlanabiliyorsun.Dr u çok iyi tanımıyorum yani bu 2.randevumuz idi ama bugün beklediğimden daha ilgiliydi ben ağlarken onunda gözleri doldu.Başka bir dr a gitmeyi düşünmemiştim ama sizin yazdıklarınızdan sonra gidip emin olsam daha iyi hissederim kendimi diye düşünüyorum.Ama hiç umudum yok.Bundan sonrası için dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
canım ben de 4 yıl önce yaşadım aynı durumu tam 6 tane doktor gezdim kürtaj dediler ama yine de bekledim kendilinden düştü parça kalmış onu da kürtajla aldılar
gorusuruz ıyı aksamlarrkızlar benden bugünlük bu kadar herkese iyi akşamlar......yarın görüşürüz..:)
Kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız?Ben de hamileyim hem de 4 yıl aradan ve negatif 2 aşılama ve pkodan sonra doğal yolla mucizevi şekilde kaldım şükürler olsun.Ama çok korkuyorum 4 yıl önce boş gebelik yaşadım şimdi de sadece keseyi gördüm SATım 30 aralık ama 9 gün önce dra gittim 4 haftalık kese dedi ama 4 olsa karından görünür mü bilmiyorum siz ne dersiniz yarın yine dra gideceğim bakalım bebeğim bu kez benimle mi.NUTELLA canım seni çok iyi anlıyorum Allah bir daha yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın.kusura bakmayın çoook uzun oldu.
nutellacım şimdi 4 yıl sonra yine hamileyim 5+5 haftalık kese 4 haftalıkken göründü yarın tekrar gidicem dra
benim de regllerim çok düzenlidir 28 de bir olurum ama anlamadım neden 1 hafta geri gitti, hoş 4+1 in yanında +- 7 gün yazıyor, epey büyük bir hata payı :)) bakalım samsuna gideceğim zaten doktor yolculuk engeli yok derse, orada daha iyi 4 boyutlu ultrasonlar ile daha rahat edecek içim... ben de senin gibi düşünüyorum eğer göreceksek vaginal bakabilir...bakalım cumartesi inş. görürüm bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?