2010 Ekim Anneleri

benım hıc yatasın yok eşim hastanede. enıstesı nı hastaneye kaldırdılar esım gıttı kalacak refakatcı olarak. bebişimle kaldık bi başımıza

benım hıc yatasın yok eşim hastanede. enıstesı nı hastaneye kaldırdılar esım gıttı kalacak refakatcı olarak. bebişimle kaldık bi başımıza

ayy geçmiş olsun canım, bir bardak ılık süt iç. uykun gelir seninde.
yarın 12 de randevum...ayyy allahım, herşey normal olsun da bi uyuyalım huzurla yarın...

ayy geçmiş olsun canım, bir bardak ılık süt iç. uykun gelir seninde.
yarın 12 de randevum...ayyy allahım, herşey normal olsun da bi uyuyalım huzurla yarın...

inş canım inş. hayırlı haberlerle gelırsın inş. bugun nutella ya uzulduk. Allah hıcbırımıze yasatmasın. sutu denıyım:) olmazsa yogurt yerım yogurta dayanamam da hıc hemen uyku:):)

bugun doktora gıttı kalp atısı ıcın boş gebelik demıs doktor. kurtaj olacak

yaaa.... ay çok üzüldüm ama bazılarının duyulmazmış .başka bi dr. lazım bence. ben olsam inanamazdım. Allahım sabır versin yaaaa bak çok moralim bozuldu wallaha ...

yaaa.... ay çok üzüldüm ama bazılarının duyulmazmış .başka bi dr. lazım bence. ben olsam inanamazdım. Allahım sabır versin yaaaa bak çok moralim bozuldu wallaha ...

bızde oyle dedık. bı doktora daha gıdecek. 8 haftalık olmustu. Allahın dedıgı olur. benım de bugun cok moralım bozuldu ona.

bızde oyle dedık. bı doktora daha gıdecek. 8 haftalık olmustu. Allahın dedıgı olur. benım de bugun cok moralım bozuldu ona.

bayyada geç kalmış kalp atışları için aslında... değil mi? 6. haftadan sonra hemen çağırıyolar... off offf.. bak vallaha içime kurt düştü benimde!

bayyada geç kalmış kalp atışları için aslında... değil mi? 6. haftadan sonra hemen çağırıyolar... off offf.. bak vallaha içime kurt düştü benimde!

oyle dusunme ya. benım de hemen ıcıme kurt dusmutu ama boş gebelık cok nadır olan bısey mrk etme. hem sende sancı fılan var belırtıler var korkma. onda hıc belırtı yokmus. bende de yok ama benımkı henuz kucuk. ben de 7 haftalıkken gıdıcem kalp atısı ıcın. inş duyarız hepımız

ay herşeyden nem kapar oldum. hele bebiş doğunca naapıcam kimselerin kucağına veremem galiba ...:roflol:

bende 6+6 olucam işte.. seninkide ideal tabii... bence pozitif olmalıyız, bak bugün heyecandan yerinde duramıyor resmen benimkiii... büyük olsa tekmeliyor dicem ama canım acıyo kramp gibi batıyoooo şimdi :teytey:

ay herşeyden nem kapar oldum. hele bebiş doğunca naapıcam kimselerin kucağına veremem galiba ...:roflol:

hakıkaten ya. daha kalp atısını duymadan boyleysek ben dogdukları zamanı dusunemıyorum. anneciğim gelıyo aklıma megerse evhamlılıgı normalmıs. her evden cıkısımızda arkamızdan dua eder ve bızı bol bol tembıhlerdı:)

bende 6+6 olucam işte.. seninkide ideal tabii... bence pozitif olmalıyız, bak bugün heyecandan yerinde duramıyor resmen benimkiii... büyük olsa tekmeliyor dicem ama canım acıyo kramp gibi batıyoooo şimdi :teytey:

kendını bellı etmesı guzel bence. kesınlıkle pozıtıf olmalıyız katılıyorum hemde cok:)

rutın kontrolun mu cnm sen keseyı gordun pıtpıtları da duydun bıraz endısen dınmıstır dıymı annesiii:))))

pinguu canım benım bıtek onunla yetse ınan yetmıyor kalp atısını duysanız bıle ılk 3 ay rısk her anı her asaması rısklı kalbı dururmu acaba soyle olurmu boyle olurmu dıye dusunuyoruz hıc fazla yurumuyorum her leke geldıgınde odüm patlıyor 10.haftaya kadar lekeler normal dıyor dr ama ıste kuruntuluyuz cunku cok bekledım ve ılk tup denemem ..

nutellacım canım benım nedesem bılemıyorum uzucu bı durum yasadıgın sey ama en azından gebelık olabılyor rahım normla demekkkı tuplerde bı sorun yok bununla yeetın emınımkı bundan sonrakı tetkıkler daha ayrıntılı olacaktır ben sunu onerırım sıze genetık tarama yaptırın en azından ıyı olur ıcın rahatlar

günaydın güzel anneler,

pinguu,
hayatım yeni okudum mesajını. görmesi lazım. benim karından baktı. hiç vajinadan kontrol olmadım. keseyi 4+2 de gördü. kalbide tam 5+5 te. hatta eşimi bile çağırıp ekranda gösterdi:)
şimdi gittiğimde 7+5 olucam (4 mart) o zaman kulağımla duyarım herhalde. hatta sesini kayıt bile edeceğiz. ilk sesin diye:)))
tabi güzel Allahım nasip ederse. inşallah eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…