heyecan dorukta bakıyorum da:):):)
zirvedeeee.... ay uykumda gelmiyo iyi mi...
gelsıııınnn uyursun vakıt gecer yarın onemlı gun:)
nasıl sancım war bugün neden acaba? yemekten sonra pıt pıt atıyo,burkuluyo bebişin olduğu yer..heyecanlandı galiba o da, dr. amcasını görecek diye...
benım hıc yatasın yok eşim hastanede. enıstesı nı hastaneye kaldırdılar esım gıttı kalacak refakatcı olarak. bebişimle kaldık bi başımıza
ayy geçmiş olsun canım, bir bardak ılık süt iç. uykun gelir seninde.
yarın 12 de randevum...ayyy allahım, herşey normal olsun da bi uyuyalım huzurla yarın...
inş canım inş. hayırlı haberlerle gelırsın inş. bugun nutella ya uzulduk. Allah hıcbırımıze yasatmasın. sutu denıyım:) olmazsa yogurt yerım yogurta dayanamam da hıc hemen uyku:):)
ne oldu haberim yok benim nutelladan...
bugun doktora gıttı kalp atısı ıcınboş gebelik demıs doktor. kurtaj olacak
yaaa.... ay çok üzüldüm ama bazılarının duyulmazmış .başka bi dr. lazım bence. ben olsam inanamazdım. Allahım sabır versin yaaaa bak çok moralim bozuldu wallaha ...
bızde oyle dedık. bı doktora daha gıdecek. 8 haftalık olmustu. Allahın dedıgı olur. benım de bugun cok moralım bozuldu ona.
bayyada geç kalmış kalp atışları için aslında... değil mi? 6. haftadan sonra hemen çağırıyolar... off offf.. bak vallaha içime kurt düştü benimde!
oyle dusunme ya. benım de hemen ıcıme kurt dusmutu ama boş gebelık cok nadır olan bısey mrk etme. hem sende sancı fılan var belırtıler var korkma. onda hıc belırtı yokmus. bende de yokama benımkı henuz kucuk. ben de 7 haftalıkken gıdıcem kalp atısı ıcın. inş duyarız hepımız
oyle dusunme ya. benım de hemen ıcıme kurt dusmutu ama boş gebelık cok nadır olan bısey mrk etme. hem sende sancı fılan var belırtıler var korkma. onda hıc belırtı yokmus. bende de yokama benımkı henuz kucuk. ben de 7 haftalıkken gıdıcem kalp atısı ıcın. inş duyarız hepımız
ay herşeyden nem kapar oldum. hele bebiş doğunca naapıcam kimselerin kucağına veremem galiba ...:roflol:
bende 6+6 olucam işte.. seninkide ideal tabii... bence pozitif olmalıyız, bak bugün heyecandan yerinde duramıyor resmen benimkiii... büyük olsa tekmeliyor dicem ama canım acıyo kramp gibi batıyoooo şimdi :teytey:
rutın kontrolun mu cnm sen keseyı gordun pıtpıtları da duydun bıraz endısen dınmıstır dıymı annesiii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?