sısmeden zıyade su ıcımden bıseyler ceklıo gıbı oluyo ve saplanmalar ..bunları yasamıyodum da daha once o yuzden merak ettım
Merhaba Kızlar
Ben geldim doktordan.Ama pek iyi haberlerle gelmedim.Boş gebelikmiş benimki.İçinde bişey yok yani.Kürtaj olup aldıracağım.Daha kötüsü bu yaşadığım 2.olay.İlkinde düşük olmuştu buda boş gebelik.Sanırım araştırma yapılacak.
anladım, regl gününe birkaç gün kala kandan bakılan Bhcg hormonu gebe olup olmadığınızı ortaya koyabiliyor. beklemek istemezseniz kan testi yaptırabilirsiniz.
ay ama benım kan testım de yanılmıstı:):):) gec dollenmeden mı olmustu bılmıyorum ama. yıne de testı yaptırdıgımda 14 gunlukmus cıkması gerekıyodu doktorum oyle demıstı.
:) tatlım zaten testlerin çoğu istatistiksel açıdan belirli hata payları ile çalışıyor. senin dediğin de olabilir, geç döllenmeden dolayı yani...
günaydın annişler 7+4 den hepinize sevgiler şafak daha çok var
gunaydın canım nasılsın? buyumus minik:)
nutellaya bende çok üzüldüm rabbim onlara sağlık versin
iyiyim canım ya. sadece dinmeyen bir heyecan var 1 mart randevusuna gün (hatta saat) sayıyorum. sen nasılsın? hala bulantı gibi belirtin yok mu? bende hiç bişi yok
balum günaydın canım... çok etkılendım yaa aynı seylerı yasadıgım ıcın şu cmt. gelsede kalp atısını duysaydım bii rahatlıycam vallaaa..sevındıgım nokta en azından bebıs görundu boş degıl
bende de yok belırtı fılan. korkmaya basladım artık yanı. annem hergun arayıp rekor kıracaksın bu gıdısle dıyo:):)
kızlar bu kalp atışını duymak için drlarınız ne zaman gelin dedi.ben iice heyecan yaptım.bi duysaydım rahatlayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?