2010 Ekim Anneleri

sısmeden zıyade su ıcımden bıseyler ceklıo gıbı oluyo ve saplanmalar ..bunları yasamıyodum da daha once o yuzden merak ettım

anladım, regl gününe birkaç gün kala kandan bakılan Bhcg hormonu gebe olup olmadığınızı ortaya koyabiliyor. beklemek istemezseniz kan testi yaptırabilirsiniz.

canım benim ınan okur okumaz tüylerım dıken dıken oldu aynı seylerı bende yasadım düşük,boş gebelik rabbim kuvvet versin sana canım benim yaaa...ümidini hiç bir zaman yitirme

anladım, regl gününe birkaç gün kala kandan bakılan Bhcg hormonu gebe olup olmadığınızı ortaya koyabiliyor. beklemek istemezseniz kan testi yaptırabilirsiniz.

ay ama benım kan testım de yanılmıstı:):):) gec dollenmeden mı olmustu bılmıyorum ama. yıne de testı yaptırdıgımda 14 gunlukmus cıkması gerekıyodu doktorum oyle demıstı.

mezime gunaydın. bızde dun cok uzulduk ya hıc aklımdan cıkmadı dunden berı. Allah sabır versın.

ay ama benım kan testım de yanılmıstı:):):) gec dollenmeden mı olmustu bılmıyorum ama. yıne de testı yaptırdıgımda 14 gunlukmus cıkması gerekıyodu doktorum oyle demıstı.

:) tatlım zaten testlerin çoğu istatistiksel açıdan belirli hata payları ile çalışıyor. senin dediğin de olabilir, geç döllenmeden dolayı yani...

:) tatlım zaten testlerin çoğu istatistiksel açıdan belirli hata payları ile çalışıyor. senin dediğin de olabilir, geç döllenmeden dolayı yani...

bılmıyorum kı. doktor test yanılmıs demıstı cıkmalıydı demıstı ama ne bılım. yanılması cok nadır oluyomus zaten sanırım oda bana denk geldı:):):)

oyyy nutella çok geçmiş olsun sana canım ya. çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişine kavuşursun hem belki ikiz olur süper olur:)

balum günaydın canım... çok etkılendım yaa aynı seylerı yasadıgım ıcın şu cmt. gelsede kalp atısını duysaydım bii rahatlıycam vallaaa..sevındıgım nokta en azından bebıs görundu boş degıl

iyiyim canım ya. sadece dinmeyen bir heyecan var 1 mart randevusuna gün (hatta saat) sayıyorum. sen nasılsın? hala bulantı gibi belirtin yok mu? bende hiç bişi yok

bende de yok belırtı fılan. korkmaya basladım artık yanı. annem hergun arayıp rekor kıracaksın bu gıdısle dıyo:):)

kızlar bende uzun süre gelemedim düşük tehlikem var.nutellayı dün öğrendim sabaha kadar rüyamda kanamalarım oluyor görüyorum.nutellaya çok üzüldüm.hayırlısı neyse onu yaşamasını dilerim.çok geçmiş olsun.

kızlar bu kalp atışını duymak için drlarınız ne zaman gelin dedi.ben iice heyecan yaptım.bi duysaydım rahatlayacaktım

çok şükür canım gozukmusse bebegın ıcın rahat olsun. yasayan daha ıyı bılır tabı. bana da doktor dusurebılırsın dedıgınde nasıl uzulmustum onlar geldı aklıma. ki ben kaybetmemıstım onu ve kaybetmıycegıne de ınanıyodum. nutella ya rabbım yardım etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…