2010 Ekim Anneleri

ben bugun 5+5 ım ama doktorum 7+5 de cagırdı. 7 haftalık olsun gıdıcem ben eklıyemem ya. aramıycam doktoru dırek randevu alacam sekreterden:):)

ozlemsu senın 5+5 de vajınal mı gordun kalp atısını.

evet canım vajinal ultrasyon yaptı keseyi görelim sonra kalp atımı için gelirsin demişti neyseki kalbinide duyduk:)

kızlar bişey sorcam arkadaslarım çatlak olmasın diye karın bolgesıne bebek yağı sürüyorlardı
bunun bı zararı falan yoktur sanırım dımı?

kızlar bişey sorcam arkadaslarım çatlak olmasın diye karın bolgesıne bebek yağı sürüyorlardı
bunun bı zararı falan yoktur sanırım dımı?

bende bi iki kez sürdüm. göbişim büyüdükçe hergün sürcem. bi zararı olcağını sanmıyorum çünkü adı üzerinde bebe yağı. bebeklere sürüldüğüne göre bişey olmaz bence canım.

ya kızlar bana doktorum 3 hafta sonra gel demıstı kalp atısı ıcın. 10 marta gelıyo dedıgı gun. 10 martta 7+5 olacak. bıraz daha erken gıtsem olmaz mı..........?

merhaba ben iki düşükten sonra tekrar hamileyim çok şükür allahıma 5+4 daha keseyi gördük henüz bizde yarın tekrar doktorla randevum var benim durumum riskli olduğu için kısa aralıklarla takip ediliyorum ama arkadaşlar hepinize tavsiyem üniversite hastanesine gidin varsa ve durumunuzu takip ettirin ne olur ne olmaz balum seninde 7+5 de kalp atışı için normalmiymiş ben unutmuşum ya daha önce olması gerekmezmi bu arada bende inşallah( yaşarsa bebeğim artık)24 ekimde anne olabileceğim herkese sevgiler:CüvCüv:

dogru soyluyorsun bende alım bugun de şimdiden yumuşasın karıncıgımız :)

hoşgeldiniz, umarım bu defa hamileliğiniz sağlıkla devam eder.. :CüvCüv:

hoşgeldin sardunyam
hep olumlu düşün burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz inşallah kavuşacaksın bebeğine bende daha çok kayıp yaşadım. anne olmak için yanıp tutuşuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim

kızlar ben hap olarak balık yağı içiyorum hergün. belki bulanan filan varsa doktorunuza sorun kullanın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…