aramızda tam 1 hafta var da. ben de 5 martta gıdıcem inş.
duyucaz inş.hiç bir sorun olmayacak.nasipse ikimizde aynı gün gidip hayırlı haberlerle döncezkaydirigubbakcemile5
ben bugun 5+5 ım ama doktorum 7+5 de cagırdı. 7 haftalık olsun gıdıcem ben eklıyemem ya. aramıycam doktoru dırek randevu alacam sekreterden:):)
ozlemsu senın 5+5 de vajınal mı gordun kalp atısını.
evet canım vajinal ultrasyon yaptı keseyi görelim sonra kalp atımı için gelirsin demişti neyseki kalbinide duyduk:)
günaydın özlemsu :)
günaydın canım ne zaman gitçeksin doktora bi daha
vajınal erken duyuluyo. neyse kızlar kopamıyom ama gıtmem lazım. opuyorum sızı.
kızlar bişey sorcam arkadaslarım çatlak olmasın diye karın bolgesıne bebek yağı sürüyorlardı
bunun bı zararı falan yoktur sanırım dımı?
cumartesi gideceğim 5+3 te...sen?
ya kızlar bana doktorum 3 hafta sonra gel demıstı kalp atısı ıcın. 10 marta gelıyo dedıgı gun. 10 martta 7+5 olacak. bıraz daha erken gıtsem olmaz mı..........?
bende bi iki kez sürdüm. göbişim büyüdükçe hergün sürcem. bi zararı olcağını sanmıyorum çünkü adı üzerinde bebe yağı. bebeklere sürüldüğüne göre bişey olmaz bence canım.
vajınal erken duyuluyo. neyse kızlar kopamıyom ama gıtmem lazım. opuyorum sızı.
merhaba ben iki düşükten sonra tekrar hamileyim çok şükür allahıma 5+4 daha keseyi gördük henüz bizde yarın tekrar doktorla randevum var benim durumum riskli olduğu için kısa aralıklarla takip ediliyorum ama arkadaşlar hepinize tavsiyem üniversite hastanesine gidin varsa ve durumunuzu takip ettirin ne olur ne olmaz balum seninde 7+5 de kalp atışı için normalmiymiş ben unutmuşum ya daha önce olması gerekmezmi bu arada bende inşallah( yaşarsa bebeğim artık)24 ekimde anne olabileceğim herkese sevgiler:CüvCüv:
merhaba ben iki düşükten sonra tekrar hamileyim çok şükür allahıma 5+4 daha keseyi gördük henüz bizde yarın tekrar doktorla randevum var benim durumum riskli olduğu için kısa aralıklarla takip ediliyorum ama arkadaşlar hepinize tavsiyem üniversite hastanesine gidin varsa ve durumunuzu takip ettirin ne olur ne olmaz balum seninde 7+5 de kalp atışı için normalmiymiş ben unutmuşum ya daha önce olması gerekmezmi bu arada bende inşallah( yaşarsa bebeğim artık)24 ekimde anne olabileceğim herkese sevgiler:CüvCüv:
dogru soyluyorsun bende alım bugun de şimdiden yumuşasın karıncıgımız :)
hah şöyle şımartın kendinizi biraz yahu. johnson marka filan al emi. ucuz uyduruk bişi alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?