2010 Ekim Anneleri

kızlar bu kalp atışını duymak için drlarınız ne zaman gelin dedi.ben iice heyecan yaptım.bi duysaydım rahatlayacaktım

valla tatlım ben anlamıyorum kımı 5+5 te öğreniyo kimi de bizim gıbı beklıo ben cmt. öğrenecegım:uhm:

ben bugun 5+5 ım ama doktorum 7+5 de cagırdı. 7 haftalık olsun gıdıcem ben eklıyemem ya. aramıycam doktoru dırek randevu alacam sekreterden:):)

ozlemsu senın 5+5 de vajınal mı gordun kalp atısını.

ben 5+3 te gideceğim tekrar, kendisi çağırdı ama bebek için mi kalp atışı için mi emin değilim. sanırım embriyo için çağırdı

kızlar ben işte olduğum için herzaman giremiyorum şimdi çıkmam lasım bye

tamam tatlım gorusuruz. ben de hazırlanıyım cıkıcam bırazdan. gorumcemın esını dun hastaneye kaldırdılar. esım aksam yanında kaldı. ben de bırazdan gorumceme gıdıcem. hazırlanana kadar yazım sonra cıkarım. gelınce devam ederız:)

valla tatlım ben anlamıyorum kımı 5+5 te öğreniyo kimi de bizim gıbı beklıo ben cmt. öğrenecegım:uhm:

evet benimde telaşa kapılmama sebep oluyo bu durum.elimde olsa jinekoloji okurdum şimdi.of of ama ortalama olara 6-7-8. haftalarda öğreniliyo galiba birde ltfn biribirimizin moralini yüksek tutalım.kötü şeyleri çok fazla dillendirmeyelim.sonra hepimiz çok üzülüyor ve umutsuzluğa kapılıyoruz.bilmiyorumkismile

haklısın canım. sen kalp atısını duymadın mı daha?

kızlar çıkıyorum ben evden şimdi... ay heyecandan kalbim küt küt vallaha...
dua edinde pıt pıtları duyalım, herşey yolunda olsun!!
akşama görüşürüss annecikler....

haklısın canım. sen kalp atısını duymadın mı daha?

yok canım ben 5+4 ken gitmiştim keseyi gördük.11.9 mm di.bana 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.bende onu bekliyorum.ben hatta bi sorun var mı diye çok kez sordum.çünkü çok endişeleniyorum.kendimi sakin tutmaya çaba harcıyorum ama şu kalp atışını duymayı beklemek çok zor.5 martta gidicem.

aramızda tam 1 hafta var da. ben de 5 martta gıdıcem inş.

kızlar çıkıyorum ben evden şimdi... ay heyecandan kalbim küt küt vallaha...
dua edinde pıt pıtları duyalım, herşey yolunda olsun!!
akşama görüşürüss annecikler....

inşallah herşey diledğin gibi olur gelince haber ver hemen ..hayırlı haberler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…