2010 Ekim Anneleri

özlem su,
benim saçlar dalgalı. bebek yağı saça hiz zarar vermeden kabarmayı ve elektiriklenmeyi engeleliyor. ayrıca çok güzel buklelere sahip oluyorsun..

canım ben 8+2 ım 9martta ultrason kontolrum var sabırısızm ama

sinope ne yapıyorsun bakayım? nasıl gidiyor, bebişle aran nasıl:)))

iyiyim canım teşekkürler, sen nasılsın? bebişle aram iyi :) merakla görmeyi bekliyorum. cumartesiye az kaldı...gün sayıyorum..bulantım vs büyük bir şikayetim yok. raporluyum hala yatıyorum evde :) lekelenmelerim yok denecek kadar az. 2 gündür hiç olmadı az önce azıcık olmuş, takılmamaya çalışıyorum...işte böyle...sen neler yapıyrsun?

kızlar günaydın doktordan geldim biraz önce bebişim pıt pıtlarını gördük çok şükür gayet güzel gidiyo dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gidicez.
kızlar aranızda folic asid kullanan varmı merak etiğim bir şey var kullanan varsa yazsın lütfen

tamam canım sağol okuycam benim doktor dedi yut diye bi dahaki gidişimde sorayım yinede

folıc asıt kullanıyordum ama dr bıraktırdı sımdı 1 martta elevıte baslıcam ben..bakalım hayırlısı artık

bıde bu bebek nyagı ıcın erken degılmı ben rısklı aylardan cıkınca baSLICAM 3 AYDAN SONRA ne olur ne olmaz hemen karnımız cıkmaz zaten dımı:)

canım tebrikler darısı başımıza :))) ben folbiol kullanıyorum günde 1 adet 5 mg folik asit içeriyor bu tabletler...doktorum önerdi..ayrıca feramat demir preparatı içiyorum

canım ya gözün aydın süper çok çok sevindim. hep iyi olur inşallah. ben kullanıyorum folik asit sor canım

MERHABA CANIM
çoks evindim adına inş bide duyarız o pıtları
ben kullanıyorum folik asit

yasimur gözün aydın canım.. darısı başımıza:)

özlem su diplerine sürme hafif nemliyken çok az sür. sonra süner saçların.. kırıkları bile besliyor be:)))

sinop e canım bende iyiyim sadece şişkinliklerele uğraşıyorum..
dün kendime bir cetvel oluşturdum. sanırım ben 20 kg alarak doğuracağım:)))

demetcim elevit ne?

bıde bırsey sorcam sımdıkten kılo alan varmı aranızda ben ıkı kılo aldım ya anlamadım yanı bulantım cok ama kusma yok belkı ondan dır dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…