ayy dimi yaa bugun guzel bısey alımda urmeye baslım bakalım öpüyorum canım sagol
bende aldım bebe yağı. hem gobeğe hep saça:)))
demet yaren canım inşallah,
ben ilk bebeğimde çok büyük bir hüsran yaşadım. o nedenle endişeleniyorum(( birde son günlerde hep keyifsiz haberler alıyorum o nedele hep diken üstündeyim.
sen ne kadarlıksın canım. görüğnmüyor tarihin..
sinope ne yapıyorsun bakayım? nasıl gidiyor, bebişle aran nasıl:)))
özlemsu canım balık yağının toksik olabileceğini okumuştum. bazı markalarda içerisinde balık yağı dışında farklı vitaminlerde oluyormuş ve bunların fazla alınması riskli olabiliyor diye okudum. link aşağıda:
özlem su,
benim saçlar dalgalı. bebek yağı saça hiz zarar vermeden kabarmayı ve elektiriklenmeyi engeleliyor. ayrıca çok güzel buklelere sahip oluyorsun..
kızlar günaydın doktordan geldim biraz önce bebişim pıt pıtlarını gördük çok şükür gayet güzel gidiyo dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gidicez.
kızlar aranızda folic asid kullanan varmı merak etiğim bir şey var kullanan varsa yazsın lütfen
waw ilk kez duydum süper ya. benimde saçlar baya dalgalı. bende deniyim canım sağol
kızlar günaydın doktordan geldim biraz önce bebişim pıt pıtlarını gördük çok şükür gayet güzel gidiyo dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gidicez.
kızlar aranızda folic asid kullanan varmı merak etiğim bir şey var kullanan varsa yazsın lütfen
folıc asıt kullanıyordum ama dr bıraktırdı sımdı 1 martta elevıte baslıcam ben..bakalım hayırlısı artık
bıde bu bebek nyagı ıcın erken degılmı ben rısklı aylardan cıkınca baSLICAM 3 AYDAN SONRA ne olur ne olmaz hemen karnımız cıkmaz zaten dımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?