2010 Ekim Anneleri

canım ya gözün aydın süper çok çok sevindim. hep iyi olur inşallah. ben kullanıyorum folik asit sor canım

saol canım darısı size inşlh canım ben folik asid kullanıyorum ama folikin çeşitleri varmış folibol folik plus gibi bazıları folik plus kullanıyor hamileyken ben folik asid acaba yanlışmı kullanıyorum diye kafama takıldı bu ilaçlar aynı görevimi görüyo yanlış yolda değilim inşlh

çaok teşekkür ederim kızlar rabbim en kısa zmanda sizlerede göstersin bebişlerinizin pıt pıtlarını
folik asidin çeşitlerini duydum kimi hamileyken folik plus kullanıyor ben folik asid içiyorum kafama takılan bu ilaçlar aynı görevimi yapıyor benimde folik plus kullanmammı gerek yanlış yoldamıyım kafama takıldı

yok canım degılsın folbıol var bıde ondakı folık dıger folıc pluslardan daha fazlaymıs ben folbıol kullanmıstım ama dıgerlerınıde hamılelık oncesınde kullanıyordum folıc plus ı

bildiğim kadarıyla folbiol doz olarak folik plus tan fazla. ama sanırım farkı yok ben geçmişte ikisinide kullanmıştım şimdi folbiol kullanıyorum

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım..Allah'ım hepimize hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin (AMİN)
İstanbulda yaşıyorum, çalışıyorum, son adet tarihim 22.01.2010 buna göre dogum tarihim 29.10.2010 ve şu an 4+4 günlük hamileyim..
listeye eklerseniz sevinirim
bhcg 18.02.2010 36
20.02.2010 84
22.02.2010 185
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım:sm_cool:

tebrikler canım kucagına almayı nasip etsin allah inşlh

ılk denemenmıydı tatlım cok tebrık ederım bende tup bebekle hamısım ve bende 8+2 haftalıgım umarım hersey yolunda gıder bılıyorum zor bı surec yasadıklarımız her asaması sabır ve pozıtıflık gerektırıyor umarım keseyıde gorursun kalp atıslarını duyarsın ..nerde yapıldı tedavın

hoşgeldin gözün aydııın inşallah herşey güzel gider. liste için ilk sayfada listeyi hazırlayan nevyas arkadaşımıza özel mesaj atabilirmisin. bikaç gün yokmuş gelince ekler senide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…