canım ya gözün aydın süper çok çok sevindim. hep iyi olur inşallah. ben kullanıyorum folik asit sor canım
demetcim elevit ne?
saol canım darısı size inşlh canım ben folik asid kullanıyorum ama folikin çeşitleri varmış folibol folik plus gibi bazıları folik plus kullanıyor hamileyken ben folik asid acaba yanlışmı kullanıyorum diye kafama takıldı bu ilaçlar aynı görevimi görüyo yanlış yolda değilim inşlh
saol canım darısı size inşlh canım ben folik asid kullanıyorum ama folikin çeşitleri varmış folibol folik plus gibi bazıları folik plus kullanıyor hamileyken ben folik asid acaba yanlışmı kullanıyorum diye kafama takıldı bu ilaçlar aynı görevimi görüyo yanlış yolda değilim inşlh
onuda 9.haftadan sonra kullanıyormussun ben 1 martta baslıcam vıtamın canım folık asıt 7 haftaya kadar kullanıyor 7 haftadan sonra yeterlı oluyormus bunu hem benım dr soyledı hemde gebelık.org da yazıyordu
bildiğim kadarıyla folbiol doz olarak folik plus tan fazla. ama sanırım farkı yok ben geçmişte ikisinide kullanmıştım şimdi folbiol kullanıyorum
demetcim elevit ne?
yani folik asidde içsem birşey olmaz diyosunuz günde 2 tane içiyorum
selam hanımlar.
cnm elevit bildiğim kadarı ile geniş bir vitamin kompleksi.
bişey olmaz güzelim de anlamadım seninki folbiol mü folik plus mı? ilacın ismi yani
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım..Allah'ım hepimize hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin (AMİN)
İstanbulda yaşıyorum, çalışıyorum, son adet tarihim 22.01.2010 buna göre dogum tarihim 29.10.2010 ve şu an 4+4 günlük hamileyim..
listeye eklerseniz sevinirim
bhcg 18.02.2010 36
20.02.2010 84
22.02.2010 185
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım:sm_cool:
kızlar ben sımdılık cıkıyorum kendınıze cok cok ıyı bakın pozıtıf dusunun ok opuyorum by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?