canım benim ınan okur okumaz tüylerım dıken dıken oldu aynı seylerı bende yasadım düşük,boş gebelik rabbim kuvvet versin sana canım benim yaaa...ümidini hiç bir zaman yitirme
cnm ilk haftalarda erken erken dr kontrol istiyor ama bira büyüüynce bebişlerimi kontroller artık aydan aya veriyo...slm kızlar bende bugun tam 8+1 oldum 9 mart dr kontrolum var ama ben dayanamıyorum yıne gıdıp bebegımın kalp atıslarını dınlemek ıstıyorum yanı arası uzun olunca korkuyor ınsan acaba kotu bırsey olurmu dıye...bıkere duyunca o pıt pıt ları hep duyasınız gelıyor
benide eklermisiniz kızlarhihoyyyt sat 7ocak beklenen tarih 14ekim yaş23 yarın pıtpıtlarını duycam inş:teytey:
size iki haberim var annem ameliyat oldu bugün içim çok rahat ,ikici haberim ise ben küçük yerde oyuruyom burdada tek kadın dogumcum var ğeçen bir kadına dogum yaptırırken kadın ölmüş bu seneki ikici vakası ama bu kadın zaten kansermiş akşama benimde randevum vardı ama duyduğuma göre dr şuan hapisanedeymiş 3 gibi telefon açöçip ögrenecem sorunun biri bitip biri başlıya allaha çok şükürkü çözümleri var hepsinin ben doğum artık trabzonda yaparım biraz korktumdaa:1shok::1shok:
bence de korkmayın Trabzon'da çok iyi hekimler vardır oraya gidersiniz. çok mu uzaksınız Trabzon'a?
cnm şuan kontroller için burdaki dr devam ederimde dogum içim trabzona giderim trabzon burdan 4-5 saat sürüyo ben artvinde oturuyomda...
Anadolu Sağlık Merkezinde Prof.Dr. Aydın ARICI ile tüp bebek tedavisine başladık ve şükürler olsun bhcg sonucumla sevindik inş. keseyi görüp kalp atısını da duyarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?