kızlar midenizde ekşime var mı.biri bana çözüm söylesin çok rahatsız ediyor
SELAM KIZLAR
bebeklerini rüyada gören varmi kizlarrr.ben rüyamda cok güzel kiz bebegi gördüm.gamzeli gamzeli.ve nazar degmesin diye yüzünü ötüyordum cok güzel bir bebekti.böyle rüya görüyp de cikan oldumu??
kızlar ben bugün doktora gittiğimde midemin çok bulandıgını ve başıma agrı yaptıgını söyledim ilaç verdi bana agrı kesici ve mide bulantısına karşı ama ben tedirginim içip içmemem konusunda ilacın reçetesinde hamileler doktor kontrolu altında kullanmalıdır diyo sizce ilaç içmem dogrumu içen varmı aranızda yada tanıdıgınz hamileler varmı kullanan çok tedirginim
kızlar ben bugün doktora gittiğimde midemin çok bulandıgını ve başıma agrı yaptıgını söyledim ilaç verdi bana agrı kesici ve mide bulantısına karşı ama ben tedirginim içip içmemem konusunda ilacın reçetesinde hamileler doktor kontrolu altında kullanmalıdır diyo sizce ilaç içmem dogrumu içen varmı aranızda yada tanıdıgınz hamileler varmı kullanan çok tedirginim
Slm kızlar...
Bende 2009 eylül annesiyim ve 2.bebeğime hamile kaldığımı öğrendim...
S.A.T. 10 Ocak d.tarihi: 17 ekim..
Adet tarihim geçtikten sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm dünyam başıma yıkıldı sanki şok oldum..İlk zamanlar kabullenemedim çünkü 5.5 aylık bi kızım var...
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını gördüm güzel bir duygu.
Yaşım 24 ve 2.meleğim yolda:))
Slm kızlar...
Bende 2009 eylül annesiyim ve 2.bebeğime hamile kaldığımı öğrendim...
S.A.T. 10 Ocak d.tarihi: 17 ekim..
Adet tarihim geçtikten sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm dünyam başıma yıkıldı sanki şok oldum..İlk zamanlar kabullenemedim çünkü 5.5 aylık bi kızım var...
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını gördüm güzel bir duygu.
Yaşım 24 ve 2.meleğim yolda:))
tebrikler.........
herşeyde bir hayır vardır derler.tabiki çok yakın bir dönemde bu anları ve zaman zaman tatlı zorluklarını yaşadınız ve kısa sürede yine değilmi:))) çok güzel olmuş.resimdeki kızınızsa oda çok tatlı.
emzirme mi düşündürdü ilk an sizi?
tebrikler canım benimde son sat 10 ocaktı bugün kalp atışlarını gördük
Teşekkürler canım...
Aynen öyle herşeyde vardır bir hayır önceden kaza ile hamile kaldım diyenlere çook kızardım çok büyük konuşmuşum başıma geldi demekki kaza ile hamile kalınabiliniyomuş:)
Harika bir duygu evlat sahibi olmak ama 3-4 sene düşünmüyodum çok şaşırdım..
Çook çook güzel ama çoook da zor birşey çocuk bakmak..
Emzirmeyi tamamen kestim takviye olarak mamada veriyordum zaten çorbalar başladık artık:)
Bende bugün gördüm kalp atışını gördüm canım...
D.tarihi 17 ekim dedi ama daha erken oluyo...
Kızımda da tahmini d.tarihi 29 eylüldü 15 eylülde doğdu:)
canım neden bu kadar erken kestin sütten benim eltim sağlıkçı oda 8 aylıkken hamile kaldı, ama çocuk bırakana kadar emzirdi hatta herkes sinir etmişti ama acele etmene hiç gerek yok kendisi zamanla bırakıyor zaten
teşekkürler kızlar aslında içmek istemiyorum ama bulantılar yüzünden yemek yiyemiyorum doktor iyisini bilir muhakkak ama bebeğe bişiy olur diye korkuyorum şuan midem o kdar bulanıyokı sabah kahvaltısıyla duruyorum ilacıda korkumdan içmedim prospektüste gebeler doktor kontrolu altında kullanmalıdır diyo (a b vs gurupları olmadıgı içinde ayrıca takıldım) ilaçların adıda bunlar METPAMİD ve TAMOL çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?