2010 Ekim Anneleri

kızlar slm cok moralim bozk yaa adeti 4 gün gecince 131 8 gün gecince 402 9 gün geçince 586 degerlerim gittim allan baktı doktor hala keseden ses seda yok diğer doktorm karından 4 gün önce kese gözüküyo dedi yanıldımı acaba kafayı yicem yardım edin nolur

pembe canım ya çok sevindim:)))) hadi bakalım ben de bugün 6+5 im. ne kadar olmuş senin citlenbiğin ? daha benim dr gitmeme çok var.. neyse geç olsun güç olmasın..

bugün tam 7 hafta oldu teyzesi. boyumuzda 7,5 mm :))
kesin duyulur gittiğinde hatta eşinle git bence... benimki videoya falan kaydetti herşeyi...

tatlım karından imkansız. 4+5 gittim vajinalde çıktı kabak gibi :)))))) bak bende izmirdeyim. bornova manavkuyuda ekadom var. hüseyin ceyberi. araştır. inanılmaz bir adam. ssk ile anlamasıda war.

:)))) pembe 5+5 te iken bizim ki ses kayıt cihazı ile daldı odaya:))) bekle biraz daha dedim.:))) Güzel Allahım nazarlardan saklasın gelişimi çok güzel canım benim.. çok dikkat et kendine..

pembedana canımm benımkı gorunur mu cumartesı gıtsem sata gore 5 hafta 3gunluk olucak ama dollenmenın de 3uncu haftası dolmus olucak vajınal bakmasını ıstesek embrıyoyu gorebılırmıyız

degerlerim nasıl sizce

tatlım değerlere bakılarak yorumu aslında dr.lar yapabilir biz hamilesin deriz sana değil mi? bak yazdımda sana. git bi dr.a vajinal bakacaktır mutlaka. dediğim dr.da çok pozitif istersen yardımcı olurum sana şekercim...vakit kaybetmede vitamine falan başla...

pembedana canımm benımkı gorunur mu cumartesı gıtsem sata gore 5 hafta 3gunluk olucak ama dollenmenın de 3uncu haftası dolmus olucak vajınal bakmasını ıstesek embrıyoyu gorebılırmıyız

kesecik görünür vajinalde şekercim. rahat ol sen... şimdi o nasıl büyücek 15 gün sonra inanamıycaksın... ben çok oldum kese kocaman olmuş...

:)))) pembe 5+5 te iken bizim ki ses kayıt cihazı ile daldı odaya:))) bekle biraz daha dedim.:))) Güzel Allahım nazarlardan saklasın gelişimi çok güzel canım benim.. çok dikkat et kendine..

artık günde 5-6 öğün yapın diyor dr.lar... ay nerde ben o kadar yesem ....

kesecik görünür vajinalde şekercim. rahat ol sen... şimdi o nasıl büyücek 15 gün sonra inanamıycaksın... ben çok oldum kese kocaman olmuş...

merhaba pembedana:)) Senin adına çok sevindim,sanırım çok yakınız,benim sat 5 ocaktı,yarın doktora gidicem ben de bıdışımızın kalp atışlarını duyabilmek için,inşallah bir aksilik olmaz,hiç olmamıştı şimdiye kadar ama bugün acaip bir bulantım var hiçbirşey yiyemedim,sizde de oluyor mu?

bak kötü bişey olmadığının habercisi bu işte... inşallah herkes yaşar bu duyguyu , fasulyelerin kalp atışlarını görür her anne baba...

klava: balummmm sakın midem bulanmıo deme..bende öle die die çagırdım..2 gündür cok fenayım kusamıyorumda öle bulanıomççbısey yıyemıyorum..180 derece döndüm vallahiiii yaaa

kızlar benimde midem çok bulanıyo 2 gündür bir şey yiyemedim sadece meyve suları içiyorum
kusamıyorum birde çok fenayım yaaa

arkadaşlar ben temmuz 2009 annesiyim
sizin topiğe gelme sebebime gelinceeee
kız kardeşiminde dün hamile olduğunu öğrendim
oda ekim annesi olucak inşallahh
onların evinde net yok o katılamıcak aranıza ama ben ara ara sizleri takip etmek istiyorum
hepiniz inşallahh sağ sağlim bebeklerinizi kollarınıza alırsınız

kızlar benimde midem çok bulanıyo 2 gündür bir şey yiyemedim sadece meyve suları içiyorum
kusamıyorum birde çok fenayım yaaa

benim sabah aç karnına oluyor biraz. ama kendi kendimi şartlıyorum. yumurta süt peynir miss gibi kahvaltı hadi kalk yataktan diyorum...bebiş acıkmış...mutfağın penceresini acıyorum biraz oksijen...ohhh!!

kızlar çok koyuvermeyin kendinizi...birazda burda etkileniyoruz ister istemez. insan psikolojisi bu. güzel hamilelik geçiricem deyin, konuşun bebişle... inanın faydası oluyorr...

canım tebrik ederim... en minik bebişimiz şlimdilik o zaman...

arkadaşlar slm.yaa benim kahvaltı sorunum var işyerinde simit poaça vs ile geçiştirdim hep evde sabahın köründe kahvaltı yapmaya hem üşeniyorum hemde yiyesim gelmiyo.napacağım bilmiyorum bazen ekmek arası falan yapıyorum ama ne kadar yeterli.hele bulantılar iyice başladığında hiç bişey yiyemicekmişim gibi geliyor ben nasıl beslencem ben neyse bebişim nasıl beslenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…