pembe canım ya çok sevindim:)))) hadi bakalım ben de bugün 6+5 im. ne kadar olmuş senin citlenbiğin ? daha benim dr gitmeme çok var.. neyse geç olsun güç olmasın..
kızlar slm cok moralim bozk yaa adeti 4 gün gecince 131 8 gün gecince 402 9 gün geçince 586 degerlerim gittim allan baktı doktor hala keseden ses seda yok diğer doktorm karından 4 gün önce kese gözüküyo dedi yanıldımı acaba kafayı yicem yardım edin nolur
degerlerim nasıl sizce
pembedana canımm benımkı gorunur mu cumartesı gıtsem sata gore 5 hafta 3gunluk olucak ama dollenmenın de 3uncu haftası dolmus olucak vajınal bakmasını ıstesek embrıyoyu gorebılırmıyız
:)))) pembe 5+5 te iken bizim ki ses kayıt cihazı ile daldı odaya:))) bekle biraz daha dedim.:))) Güzel Allahım nazarlardan saklasın gelişimi çok güzel canım benim.. çok dikkat et kendine..
kesecik görünür vajinalde şekercim. rahat ol sen... şimdi o nasıl büyücek 15 gün sonra inanamıycaksın... ben çok oldum kese kocaman olmuş...
merhaba pembedana:)) Senin adına çok sevindim,sanırım çok yakınız,benim sat 5 ocaktı,yarın doktora gidicem ben de bıdışımızın kalp atışlarını duyabilmek için,inşallah bir aksilik olmaz,hiç olmamıştı şimdiye kadar ama bugün acaip bir bulantım var hiçbirşey yiyemedim,sizde de oluyor mu?
bak kötü bişey olmadığının habercisi bu işte... inşallah herkes yaşar bu duyguyu , fasulyelerin kalp atışlarını görür her anne baba...
kızlar benimde midem çok bulanıyo 2 gündür bir şey yiyemedim sadece meyve suları içiyorum
kusamıyorum birde çok fenayım yaaa
arkadaşlar ben temmuz 2009 annesiyim
sizin topiğe gelme sebebime gelinceeee
kız kardeşiminde dün hamile olduğunu öğrendim
oda ekim annesi olucak inşallahh
onların evinde net yok o katılamıcak aranıza ama ben ara ara sizleri takip etmek istiyorum
hepiniz inşallahh sağ sağlim bebeklerinizi kollarınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?