benim sabah aç karnına oluyor biraz. ama kendi kendimi şartlıyorum. yumurta süt peynir miss gibi kahvaltı hadi kalk yataktan diyorum...bebiş acıkmış...mutfağın penceresini acıyorum biraz oksijen...ohhh!!
kızlar çok koyuvermeyin kendinizi...birazda burda etkileniyoruz ister istemez. insan psikolojisi bu. güzel hamilelik geçiricem deyin, konuşun bebişle... inanın faydası oluyorr...
canım valla ben koyvermıyorum..sabah kalkınca elımı karnıma koyarım gunaydın annecıgm derım..mıdem bulandıgında yapma bebısım sen benı sevmıomusun annene ızın ver bıraz dınlensın dıorum daha neler nelr konusuorum öle....
arkadaşlar slm.yaa benim kahvaltı sorunum var işyerinde simit poaça vs ile geçiştirdim hep evde sabahın köründe kahvaltı yapmaya hem üşeniyorum hemde yiyesim gelmiyo.napacağım bilmiyorum bazen ekmek arası falan yapıyorum ama ne kadar yeterli.hele bulantılar iyice başladığında hiç bişey yiyemicekmişim gibi geliyor ben nasıl beslencem ben neyse bebişim nasıl beslenecek
canım valla ben koyvermıyorum..sabah kalkınca elımı karnıma koyarım gunaydın annecıgm derım..mıdem bulandıgında yapma bebısım sen benı sevmıomusun annene ızın ver bıraz dınlensın dıorum daha neler nelr konusuorum öle....
kızlar benimde midem çok bulanıyo 2 gündür bir şey yiyemedim sadece meyve suları içiyorum
kusamıyorum birde çok fenayım yaaa
dilim peynirler var, bide minik sütler, kahvaltıda süt ve peynirini ihmal etme yeter.. oda gayet basit... bak :teytey:
ayyy süt dedin içim bulandıı ne güzelll :CüvCüv: akşamları içmeye çalışıyorum
kızlar ben çok kötüyüm peynir süt yumurta hiç biri ağzima alamıyorum midem çok fenaaa sizin mideler başlamadımı....
denicem artık herşeyi.folic plus verdi doktor bana sizler hangisini kullanıyosunuz benimki günde 3 adet .bana fazla gibi geldi ya bilmiyorum.doktorada sormayı unutmuşum.
klava: balummmm sakın midem bulanmıo deme..bende öle die die çagırdım..2 gündür cok fenayım kusamıyorumda öle bulanıomççbısey yıyemıyorum..180 derece döndüm vallahiiii yaaa
mısafırım vardı azonce gıttıler. anca geldım nasılsınız?:)
iyiyiz balum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?