2010 Ekim Anneleri

canım valla ben koyvermıyorum..sabah kalkınca elımı karnıma koyarım gunaydın annecıgm derım..mıdem bulandıgında yapma bebısım sen benı sevmıomusun annene ızın ver bıraz dınlensın dıorum daha neler nelr konusuorum öle....

sen dün benim anlattığımı okudun mu. dr.a dedim ki kolumu kaldıramıyorum bazen. 24 saat uyusam uyucam.. oda dediki 3 ay inanılmaz derecede yorarmış anneyi bebk. çok büyüdüğü için. eğer hızı kesilmese 9 ayda bebişimiz 4 ton olurmuş....
düşün yani..bize olanlar gayet normal bu durumda :)))

dilim peynirler var, bide minik sütler, kahvaltıda süt ve peynirini ihmal etme yeter.. oda gayet basit... bak :teytey:

aramızdada 1 gün varmış seninle...
biraz büyüsün arnım bi kulaklık alıcam bebişe müzik dinlaticem..klasik müzik kısık sesle... doğuncada sakin olsun sıpa..

kızlar ben çok kötüyüm peynir süt yumurta hiç biri ağzima alamıyorum midem çok fenaaa sizin mideler başlamadımı....

ayyy süt dedin içim bulandıı ne güzelll :CüvCüv: akşamları içmeye çalışıyorum

şekerli iç tatlıyı seviyosan, yada en kötü ihtimal nesquik le dene...
çok sık içiyoruz ya benimde canım istemiyor, bide gaz ...
napiiim bebiş büyüyorr yetmez ona diye içiyorum mecburen!

denicem artık herşeyi.folic plus verdi doktor bana sizler hangisini kullanıyosunuz benimki günde 3 adet .bana fazla gibi geldi ya bilmiyorum.doktorada sormayı unutmuşum.

klava: balummmm sakın midem bulanmıo deme..bende öle die die çagırdım..2 gündür cok fenayım kusamıyorumda öle bulanıomççbısey yıyemıyorum..180 derece döndüm vallahiiii yaaa

ama napım bulanmıyo. ben 41. gunumde beklıyodum bugun yanı ama yıne tık yok annem en gec 41. gun kotu olurmus da bende gene tık yok:):)

bu site bağımlılık yaptı bana yaa akşamları uyumaktan bakamıyorum ama gündüz işyerinde fırsat buldukça takılıyorum keşke 9 ay hamilelik izni diye bişi olsa,sonra da 3 yıl doğum izni :)sonra işime geri dönsem dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…