ayy ne güsel misafir ağırlıcak enerjin var :)) bende oda yukk!
bu site bağımlılık yaptı bana yaa akşamları uyumaktan bakamıyorum ama gündüz işyerinde fırsat buldukça takılıyorum keşke 9 ay hamilelik izni diye bişi olsa,sonra da 3 yıl doğum izni :)sonra işime geri dönsem dimi :)
kızlar sızlere bırsey sorucam benım sımdı eskıden berı gıttıgım çok eskı bır doktorum var devlette çalışıyor ayrıca özel muaynanesıde var ben muaynansıne gıdıyorum genelde arada hastaneyde gıdıyorum tahlıl için falan ama dogum yaparsam devlette yapmam gerekecek ve ben devlette yapmak ıstemıyorum çünkü sartlar çok kötü sızce ne yapmalıyım akıl verın bana yaaaa
valla kahvaltıdaydım geldı bırlıkte yaptık kahvaltıyı. sonra gorumcem geldı. fazla bısey yapmadım ama halım keyfım yerınde benım. mıde bulantım yok. hıcbırsey yok:)
kızlar sızlere bırsey sorucam benım sımdı eskıden berı gıttıgım çok eskı bır doktorum var devlette çalışıyor ayrıca özel muaynanesıde var ben muaynansıne gıdıyorum genelde arada hastaneyde gıdıyorum tahlıl için falan ama dogum yaparsam devlette yapmam gerekecek ve ben devlette yapmak ıstemıyorum çünkü sartlar çok kötü sızce ne yapmalıyım akıl verın bana yaaaa
bulantı için erken zaten değilmi.benim bu hafta içim geçmeye başladı yani ne biliyim o an istemediğim bişi aklıma gelirse içim bi bulanıyor,bende uyku halii ,hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı ,bazen midede ekşime daha çok oluyor haa bide göğüste ağrı ve dolgunluk var.bulantıların 8.haftadan sonra çoğalacağını duydum ben
aynı durumdayım ama burdakı devlet hastanesı fakulte ve ozelden bıle daha temız ve guzel. sadece yanına fazla kısı almıyolar ben de o yuzden pek dogum yapmak ıstemıyorum ama bakalım nolcak.
erken olabılır tabı. ama ben korkuyorum bazen. su kalp atısını bı duysam.
doktorunla bi konuş ,stersen. onun önereceği bi yerler olabilir... memnunsan aslın dr.undan devlettede doğum yapabilirsin. onlarında paralı odaları var hem. özellikle takibini yapan dr.un doğuma girmesi daha mantıklı bence. eşimde ege ünv.ni düşünelim dedi bana. dün bi ara geçmiş kadın doğumdan, zaten egede benim eşimde...çok hoşuna gitmiş...
doktorumu mu degıstırsem ne yapsam bılemedım onuda ıstemıyorum açıkçası ama hastane sartlarını bıldıgım için kafam çok karısık ve sımdıden karar vermezsek daha sonra ıstedigın yerde dogum yapamıyosun hastane sana senı hangı hastanedekı doktor takıp ettıyse o dogurtsun dıyo canımyaa
sen dün benim anlattığımı okudun mu. dr.a dedim ki kolumu kaldıramıyorum bazen. 24 saat uyusam uyucam.. oda dediki 3 ay inanılmaz derecede yorarmış anneyi bebk. çok büyüdüğü için. eğer hızı kesilmese 9 ayda bebişimiz 4 ton olurmuş....
düşün yani..bize olanlar gayet normal bu durumda :)))
ahh ahh hepimizin dörtgözle beklediği o değilmi zaten.İnşallah duyarız.
Herkese Hayırlı Kandiller :)
tüm dualarınız kabul olsun anne adayları :))
senın az kaldı dımı.
5 mart dedi ama hafta başı gitmeyi düşünüyorum burdaki sat tarihim kese boyu 4 gün falan gerideydi.bilmiyorumki sabretsemde 5 indemi gitsem.erken gidip göremezsem moralim bozulur.doktorumda boş gebeliği tespit eden doktordu,normal görünüyor herşey kalp atışını dinlemeye gel demişti .napsamkii?
doktorumu mu degıstırsem ne yapsam bılemedım onuda ıstemıyorum açıkçası ama hastane sartlarını bıldıgım için kafam çok karısık ve sımdıden karar vermezsek daha sonra ıstedigın yerde dogum yapamıyosun hastane sana senı hangı hastanedekı doktor takıp ettıyse o dogurtsun dıyo canımyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?