2010 Ekim Anneleri

Selam herkese,
Öncelikle hayırlı kandiller.
Umarım herkes iyidir,6+4 günlük hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum, çok mutlu oldum.Allahım bütün anne adaylarına yaşatsın bu duyguyu.tarifi imkansız:CüvCüv:

oooo gozun aydın canım cok sevındım. vajınalmı bakıldı? sana da hayırlı kandıller.

anne ve bebişine alkisalkisalkis sğlıklı,huzurlu bir hamilelik dönemi ve ardından güzel bir hayat geçirirsin inşallah.

Kızlar arada sizin topiğe kaçamak yapıyorum ve sizin güzel haberlerinizi aldıkça kendi adıma bende çok mutlu oluyorum umarım hepiniz için hergününüz hep güzel haberlerlerle dolu olur.
Benim dünyalar güzeli öpmeye , bakmaya doyamadığım bi kızım var Allahım sizlere de çok güzel ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kendinizi lütfen hiçbişey için üzmeyin.Unutmayın mutlu bi hamilelik ii bir doğum demektir.
Kafanıza takılan bişi olursa 2009 ekim anneleri sayfasına yazabilirsiniz hepimiz yardımcı olabilirsek mutlu oluruz
Hepinizi ve karnınızdaki küçük mercimekleri öpüyorum opuyorumnanaktan

amin canım Allah tamamına erdirsin hepimizi :CüvCüv:

Teşekkür ederim.Karından bakıldı ve herhalde bundan sonraki kontrollerde de üstten bakılır diye düşünüyorum..

7 haftalıkken karından bakılıyo dıye bılıyodum ama demekkı karından bakılıyo. kımse tutamaz benı 5 martta doktordayım)::):)

Bi de sizlerden ricam belki batıl diceksiniz ama 3 ayınız geçmeden ultrason görüntülerinizi paylaşmamanız ne olur ne olmaz bebişleriniz 3 aydan sonra tutunuyolar tamamen çünkü naçizane fikrim sadece bilmiyorumkismile

solstice sagol. rabbım sana da bebısını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın rabbım.

kızlar selamlar! nasılsınız bugün?? benim dünden beri mide bulantılarım başladı...çok rahatsız etmese de hissettiriyor kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…