bu arada sen kasım annesı mı olacaksın?
Selam herkese,
Öncelikle hayırlı kandiller.
Umarım herkes iyidir,6+4 günlük hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum, çok mutlu oldum.Allahım bütün anne adaylarına yaşatsın bu duyguyu.tarifi imkansız:CüvCüv:
yanı canım ekım sonu kasım bası görünüyo kısmetse
kızlar her gidişinizde idrar kan tahlili yaptı mı? bana niye yapmadı bu dr. yahu
bana da yapılmıstı. ilk doktorum yaptırmıstı. yenı doktor sormadı bıle
oooo gozun aydın canım cok sevındım. vajınalmı bakıldı? sana da hayırlı kandıller.
Selam herkese,
Umarım herkes iyidir,6+4 günlük hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum, çok mutlu oldum.Allahım bütün anne adaylarına yaşatsın bu duyguyu.tarifi imkansız:CüvCüv:
Selam herkese,
Teşekkür ederim.Karından bakıldı ve herhalde bundan sonraki kontrollerde de üstten bakılır diye düşünüyorum..
valla canım şu pazartesi bi gelsin sorcam ona tahlil istememenin ne demek olduğunu:)
anne ve bebişine alkisalkisalkis sğlıklı,huzurlu bir hamilelik dönemi ve ardından güzel bir hayat geçirirsin inşallah.
7 haftalıkken karından bakılıyo dıye bılıyodum ama demekkı karından bakılıyo. kımse tutamaz benı 5 martta doktordayım)::):)
Teşekkür ederim darısı bütün anne adaylarına olsun:):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?