hihi bana diyene bak. rahat bırak doktoru 5 gün daha bekle güselim
kızlar selamlar! nasılsınız bugün?? benim dünden beri mide bulantılarım başladı...çok rahatsız etmese de hissettiriyor kendini...
7 haftalıkken karından bakılıyo dıye bılıyodum ama demekkı karından bakılıyo. kımse tutamaz benı 5 martta doktordayım)::):)
kızlar....
kızlar....
oh iyi işte bebişin dikkatini çekmek istiyooo
Ya aslında ben SAT a(10 Ocak) göre 6+4 üm ama doktorum 7 haftalık dedi bilmiyorum 3 gün önden gidiyorum galiba:)
Beklemek çok zor keşke evimizde ultrason olsa da merak edince baksak ama yorumlamak bize düşmez tabi:)
Sabır sabır sabır....
:))) ben de biraz daha anlıyorum hamile olduğumu haklısın :)) yoksa kalp atışlarını duyana dek insanın inanması güç :))) cumartesi gelse de bebişi görsem, kalp atışlarını duyacağımı sanmıyorum ufak olabilir henüz bunun için
benım kı sata gore 17 gun gerı gıttı. demek senınkı ılerı gıttı. bu bebişler bızı oyuncak ettı yahu:):):):)
bende hala tık yok. kalp atısı duymadan rahatlıyamıycam.
aslında ben de tatlım, şu boş gebelik riskini elesek çok mutlu olacağım. çünkü onda da böyle normal gebelik gibi şikayetler olabiliyormuş. ben de inşallah cumartesi embriyoyu görürüm..
nese bol muhabbetler size ben duramıyorum midem çok fena oldu
herkese selamlar.
Bugün tüm ibadetlerinizin kabul olması, dilediklerinizin hayırlı ise en kısa zamanda gerçekleşmesi dileklerimle...
inş guzelım ya. bı atlatsak. senın az kalmıs. hayırlı haberlerle gelırsın inş.
nese bol muhabbetler size ben duramıyorum midem çok fena oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?