2010 Ekim Anneleri

7 haftalıkken karından bakılıyo dıye bılıyodum ama demekkı karından bakılıyo. kımse tutamaz benı 5 martta doktordayım)::):)

Ya aslında ben SAT a(10 Ocak) göre 6+4 üm ama doktorum 7 haftalık dedi bilmiyorum 3 gün önden gidiyorum galiba:)
Beklemek çok zor keşke evimizde ultrason olsa da merak edince baksak ama yorumlamak bize düşmez tabi:)
Sabır sabır sabır....

oh iyi işte bebişin dikkatini çekmek istiyooo

:))) ben de biraz daha anlıyorum hamile olduğumu haklısın :)) yoksa kalp atışlarını duyana dek insanın inanması güç :))) cumartesi gelse de bebişi görsem, kalp atışlarını duyacağımı sanmıyorum ufak olabilir henüz bunun için

benım kı sata gore 17 gun gerı gıttı. demek senınkı ılerı gıttı. bu bebişler bızı oyuncak ettı yahu:):):):)

bende hala tık yok. kalp atısı duymadan rahatlıyamıycam.

bende hala tık yok. kalp atısı duymadan rahatlıyamıycam.

aslında ben de tatlım, şu boş gebelik riskini elesek çok mutlu olacağım. çünkü onda da böyle normal gebelik gibi şikayetler olabiliyormuş. ben de inşallah cumartesi embriyoyu görürüm..

aslında ben de tatlım, şu boş gebelik riskini elesek çok mutlu olacağım. çünkü onda da böyle normal gebelik gibi şikayetler olabiliyormuş. ben de inşallah cumartesi embriyoyu görürüm..

inş guzelım ya. bı atlatsak. senın az kalmıs. hayırlı haberlerle gelırsın inş.

selam anne adayları ne var ne yok hepiniz iyisinizdir inşallah
ben nihayet yerleştim ama yorgunum şimdilik bugün dinlenmedim yatmak istemiyorum artık yattıkça yatasım geliyo

herkese selamlar.

Bugün tüm ibadetlerinizin kabul olması, dilediklerinizin hayırlı ise en kısa zamanda gerçekleşmesi dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…