2010 Ekim Anneleri

balum, sinope, özlem su
bugün belim çok ağrıyor ya, normalde ağrımazdı( daha dr bir hafta var. başka bir dr gidip ultrosanla baktırsam mı diyorum..

balum, sinope, özlem su
bugün belim çok ağrıyor ya, normalde ağrımazdı( daha dr bir hafta var. başka bir dr gidip ultrosanla baktırsam mı diyorum..

hemen kotu dusunme sakın. doktorunu arasan bı. ama bel agrısından korkma sakın oluyomus ya.

balum, sinope, özlem su

canım eğer inanılmaz dayanılmaz ağrı ise doktora git mutlaka normal ise rahatlarsın, en azından müdahale edilecekse eder, ilaç falan yani... rahatlarsın, ama bel ağrısı çok olur bazılarında diyorlar...

balum, sinope, özlem su

benim belimde bu haftaya kadar iki günde bir ağrırdı canım bu hafta iyiyim ağrım yok merak etme bence sadece uzan otururkende beline yastık koy özellikle de sandalyede fazla oturma..

7 haftalıkken karından bakılıyo dıye bılıyodum ama demekkı karından bakılıyo. kımse tutamaz benı 5 martta doktordayım)::):)

balum o bebişe bağlı benimki ilk gittiğimde 5+1 di karından göründü ikinci gittiğimde 7+1 di karından görünmedi vajinal baktı doktor kalbinide öyle duyduk bizimki saklandı yani....

balum o bebişe bağlı benimki ilk gittiğimde 5+1 di karından göründü ikinci gittiğimde 7+1 di karından görünmedi vajinal baktı doktor kalbinide öyle duyduk bizimki saklandı yani....

benımkı zaten nazlı bısey. desene vajınal e hazır olmalıyım

bu arada cınsıyet ıcın gıttıgımızde de bunları yapabılırler bıze saklanırlar kesın:) bu kadar meraklı annelerı olunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…