hepinizin kandili mübarek olsun
bu arada cınsıyet ıcın gıttıgımızde de bunları yapabılırler bıze saklanırlar kesın:) bu kadar meraklı annelerı olunca:)
Kızlar listeye nasıl giriyoruz? 12 Ocak benim SATım..
Selam kızlar annemden döndüm nihayet :)) liste güncellemelerini sabah yapacağım merak etmeyin..
Selmacım canım bu adet dönemi ağrısı bende yaşıyorum 1-2 gündür.Kızlar adet dönemlerimizde nasıl ağrımız oluyorduysa her ay yine adet dönemlerimizde o kadar şiddetli olmasada ağrımız olacakmış doktorum demişti..
Hayırlı kandiller kızlar.....
Bugün keseyi gördük çok şükür...Birbirimize dua edelim bu akşam...
Selam kızlar annemden döndüm nihayet :)) liste güncellemelerini sabah yapacağım merak etmeyin..
Selmacım canım bu adet dönemi ağrısı bende yaşıyorum 1-2 gündür.Kızlar adet dönemlerimizde nasıl ağrımız oluyorduysa her ay yine adet dönemlerimizde o kadar şiddetli olmasada ağrımız olacakmış doktorum demişti..
Canım özel mesaj kutusu dolu, mesajım gitmiyor beni de ekler misiniz? SAT'ım 12 Ocak, bugün keseyi gördük çok şükür, 6 haftalık hamişim inşallah balum...şimdi 5+ mı oluyor 6+ mı?
ya şu çizelgelerden yapmaya çalışıyorum canım ama hangi adresi kopyalayacağız, kabul etmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?