2010 Ekim Anneleri

bu arada cınsıyet ıcın gıttıgımızde de bunları yapabılırler bıze saklanırlar kesın:) bu kadar meraklı annelerı olunca:)

ewet canım saklanırlarsa hiç şaşırmam zaten 11.haftada kontrolüm var ozaman bile tırsıyorum yani bebiş yine saklanırmı diye:roflol::roflol:

kızlar,
tekrar hayırlı kandiller. Allah dualarınızı kabul etsin. karnımızda ki melekleri bizlere bağışlasın...

öpüyorum hepinizi

Selam kızlar annemden döndüm nihayet :)) liste güncellemelerini sabah yapacağım merak etmeyin..

Selmacım canım bu adet dönemi ağrısı bende yaşıyorum 1-2 gündür.Kızlar adet dönemlerimizde nasıl ağrımız oluyorduysa her ay yine adet dönemlerimizde o kadar şiddetli olmasada ağrımız olacakmış doktorum demişti..

Hayırlı kandiller kızlar.....
Bugün keseyi gördük çok şükür...Birbirimize dua edelim bu akşam...

hosgeldınnnn:) baya aramıza katılan oldu sen yokken.

Canım özel mesaj kutusu dolu, mesajım gitmiyor beni de ekler misiniz? SAT'ım 12 Ocak, bugün keseyi gördük çok şükür, 6 haftalık hamişim inşallah balum...şimdi 5+ mı oluyor 6+ mı?

canım mesaj kutun dolu, yazdım ama gitmedi...

Canım özel mesaj kutusu dolu, mesajım gitmiyor beni de ekler misiniz? SAT'ım 12 Ocak, bugün keseyi gördük çok şükür, 6 haftalık hamişim inşallah balum...şimdi 5+ mı oluyor 6+ mı?

annesındeydı ya baya msj gıtmıs sanırım. ekler o muhakkak gorur senı. 6 hafta bıttıyse 6+ oluyosun artık:)

ya şu çizelgelerden yapmaya çalışıyorum canım ama hangi adresi kopyalayacağız, kabul etmiyor bir türlü

Balum teşekkürler ben yapmayı biliyorum da neresini kopyalayacağımı bilememiştim o dediğin yerden baktım ve oldu, saoalsın. Allah'ım bu günlerimi de gördüm ya çok şükür, Rabbim dileyen herkese versin hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…