2010 Ekim Anneleri

tahmın ettım orda takıldıgını:) guzel oldu:):) amin inş. bu mubarek aksamda dua edersek kabul olur belkı rabbım her kadına anne olmayı yasatsın inş.

hayirli kandiller kizlar
rabbim bebeklerimizi korusun ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

cnm bu 6+4 satına göremi yoksa doktorun verdiği mi kiminin geri gitti kiminin ileri gittide bende 6+4 te gidicim kontrole kalp atışı için inşllh bende duyarım.

günaydın ekim annişleri
sayfalar çok hızlı ilerlemiş o yüzden dün doktora gidenlerin haberlerini kaçırdım umarım herşey yolundadır hepsinin gözüaydın. hadi bakalım bugün güzel haberler verecekler var mı?!?

herkese günaydınnn.bugün çok mutluyum.dün akşam işçıkışı aniden doktora gitmeye karar verdik ve bebişimin kalp atışını duydukk mübarek günde.anlatılmaz bit duyguymuş herkese nasip eder inşallah.

9 ay degil ama son 4 ay iyi olurdu ve 2 yılda dogum izni bebişleri büyütür dönerdik ama o zaman 5-6 doguranlar ne olacak

merhaba kelebek süper haber hoşgeldin... inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider. canım liste içinde nevyas arkadaşımıza özel mesaj atabilir misin.

waaw harikasın maşallah gözün aydın :) amin

canım gözünaydın, çok sevindim inşallah bizde duayrız o güzel sesi hayırlısıyla..

hayirli kandiller kizlar
rabbim bebeklerimizi korusun ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

aminnnnnnnnnnn

aminn inşallah allahım sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı nasip eder. herkesin kandili mübarek olsun

amin canım,ne güzel dualar bunlar..Rabbim siteyen ehrkese hayırlısıyla versin..

9 ay degil ama son 4 ay iyi olurdu ve 2 yılda dogum izni bebişleri büyütür dönerdik ama o zaman 5-6 doguranlar ne olacak

Öyle birşey olsaydı mutlaka nüfus patlaması yaşanırdı.

Kızlar bişi sorucam dr dün bana 6 haftalık hamilesin dedi. Şimdi 5+ mı oluyorum 6+ mı? acıkalyıcı konuşmadı. Bizim ufaklığın kesesini de zor gördük zaten. Rahmim ters olduğu için zor görünüyor. Tahmini doğum tarihini falan söylemedi. Bu arada Ekim annesi epey çok maşallah, kaç kişiyiz???? Belki benimki Kasım'a sarkar. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de...

teşekkürlerr.valla önceki tecrübem acı olduğu için hep bi tedirginlik vardı.sata göre 6+4 düm ama 2 gün gerideymişim ve buda çok normalmiş.ultrason resmini öpüp duruyorumyaaa bu nasıl bişi :)

hanımlar bu şişlik nasıl geçer bileniniz varmı? çok su içmeme rağmen.hiç olmazdı.vücut şiş.insanda huzursuzluk yaratıyor.

kızlar günaydın size birşey sorcağım gebelikte çalışma saati 7,5 saatmiş bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…