Balum teşekkürler ben yapmayı biliyorum da neresini kopyalayacağımı bilememiştim o dediğin yerden baktım ve oldu, saoalsın. Allah'ım bu günlerimi de gördüm ya çok şükür, Rabbim dileyen herkese versin hayırlısıyla...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım...Herşey için teşekkürler...
hayirli kandiller kizlar
rabbim bebeklerimizi korusun ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Selam herkese,
Öncelikle hayırlı kandiller.
Umarım herkes iyidir,6+4 günlük hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum, çok mutlu oldum.Allahım bütün anne adaylarına yaşatsın bu duyguyu.tarifi imkansız:CüvCüv:
9 ay degil ama son 4 ay iyi olurdu ve 2 yılda dogum izni bebişleri büyütür dönerdik ama o zaman 5-6 doguranlar ne olacakbu site bağımlılık yaptı bana yaa akşamları uyumaktan bakamıyorum ama gündüz işyerinde fırsat buldukça takılıyorum keşke 9 ay hamilelik izni diye bişi olsa,sonra da 3 yıl doğum izni :)sonra işime geri dönsem dimi :)
herkeze merhaba ....ben ekim annasi olucam nasıpse benide alın listeye SAT 22 OCAK ...ve nasipse 29 EKİM oluıo bebeişimin gelişi suan 5+0 henuz doktora gıtmedım onumuzdekı hafta gıdıcem inş.. hersey saglıklı gider....kaydirigubbakcemile5 hepimizin bebişleri sağlıklı olsun güzel gebelikler geçirelim...
9 ay degil ama son 4 ay iyi olurdu ve 2 yılda dogum izni bebişleri büyütür dönerdik ama o zaman 5-6 doguranlar ne olacak
herkese günaydınnn.bugün çok mutluyum.dün akşam işçıkışı aniden doktora gitmeye karar verdik ve bebişimin kalp atışını duydukk mübarek günde.anlatılmaz bit duyguymuş herkese nasip eder inşallah.
herkese günaydınnn.bugün çok mutluyum.dün akşam işçıkışı aniden doktora gitmeye karar verdik ve bebişimin kalp atışını duydukk mübarek günde.anlatılmaz bit duyguymuş herkese nasip eder inşallah.
hayirli kandiller kizlar
rabbim bebeklerimizi korusun ve saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
aminn inşallah allahım sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı nasip eder. herkesin kandili mübarek olsun
9 ay degil ama son 4 ay iyi olurdu ve 2 yılda dogum izni bebişleri büyütür dönerdik ama o zaman 5-6 doguranlar ne olacak
tebrikler.hangi dr.a veya hast. gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?