Sağol canım Alanyadayım ben.istersen vereyim bilgileri sen nerdesin?
herkeze coookkk tesekkurlerrr ben calıstıgım için arada bır bakarım size ama cok hızlısınız nasıl takip etcem ben sizi süpersiniz rabbım hepımızı korusunnna.s.
kızlar günaydın size birşey sorcağım gebelikte çalışma saati 7,5 saatmiş bilginiz varmı
cnm bu 6+4 satına göremi yoksa doktorun verdiği mi kiminin geri gitti kiminin ileri gittidebende 6+4 te gidicim kontrole kalp atışı için inşllh bende duyarım.
baluuuuuuuuuuuuuuuum nerdesin sensiz çekilmiyooooooooooooo:)))))))
antalya merkezdeyim.o kadar hekim var ki.çoğu özel hastanelerde .tıp ve devlet kalabalık sıra bekle vs..özel muayene 100-160 arası değişiyor.herkes bir dr.söylüyor.
seninki kim merak ettim memenunmusun diye.birde iş çıkışı gittim deyince akşam üstü hangi dr.kabul etti pek randevusuz çalışmazlarda bu sebeble sormuştum.
herkese günaydınnn.bugün çok mutluyum.dün akşam işçıkışı aniden doktora gitmeye karar verdik ve bebişimin kalp atışını duydukk mübarek günde.anlatılmaz bit duyguymuş herkese nasip eder inşallah.
derden okudun veya duydun.
internetten hamile çalışma hakları diyince çıkıyo canım yasal bir hakmış hemde ben daha 6 haftalık hamileyim ama yinede yorulduğumu halsizliğimi hissediyorum işimde rahat ama öyle bir hakkım varsa neden kullanmayayım dimi
gozunaydın canım. duygusu emınım anlatılmaz bıseydır. bızde duyarız inş.
sağol tatlım .başınan beri stresimi bilenlerden birisin.haftaya seninde güzel haberlerini alırız inş.dün benim için süpriz olduu gerçekten.
sayfalar nasıl ilerliyor kızlar sizde.bende yazılanlar hemen görünmüyor.geri ye falan basıyorum önce sonraki sayfayı sonra görebiliyorum.varmı bi yolu da benmi bilmiyorum acabaa
öncekı yasadıklarını dusunme bence artık. bak kalbi atıyo pıt pıt:):) mukemmel bısey ya:) 5 martta gıdecektın ama erken gıderım demıstın. ben de 10 mart ta cagırdı ama 5 martta gıdıcem:) aramızda zaten 2 gun var. vajınal bakmadı dımı canım.
karından keseyi ve emmroyu gördü.vajinalden baktı kalbe.benim sata göre 6+4 düm ,dün doktor 6+1 dedi.ben şimdi yeni takvime göre yeniden yazdım.değişiyor yanii satla ,ultrason ölçümü
tabı ben 17 gun gerı gıtmıstımyıne gıtmem dımı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?