2010 Ekim Anneleri

kızlaar herkeslere merhabaaa....opuyorumnanaktan

bende 2010 ekim annesiyim ve aranıza yeni katıldım.zemuszemus uzun zamandır topiği takip ediyorum ama çalışıyor olmam nedeniyle yazamıyordum ve hala hızınıza nasıl yetişeceğim onu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 evet hanımlar bizde ilk doktor tecrübemizde keseciği gören mutlulardanız ve önümüzdeki hafta kontrole gidip bebişimizin pıt pıtlarını da duyacağız (inş.) boshayallersmile beklemek çok zor bütün arkadaşlara katılıyorum ama alışmak zorundayız di mi yoksa nasıl geçecek geriye kalan aylar akannehir bu arada hafta başından beri süre gelen acayip bulantılarım yüzünden kendimi bi türlü toplayamıyorum ve bulantım yok diyen arkadaşlara sesleniyorum kaydirigubbakcemile3 hiç tafsiye etmeeemmm aklinialirimsmile neyse hanımlar ben buralarda olurum yine.. şimdik çalışmam lazım :hulya: haberlerinizi takip ediyorum bilinee.....

nevyas arkadaşa özel mesaj atamıyorum benim için birisi yollayabilirse sevinirim. sat:13 ocak tahmini doğum tarihi:20 ekim hamile kaldığı kilo:60 hamile kaldığı yaş:26 güncel not:keseciği gördü.

Sağol canım Alanyadayım ben.istersen vereyim bilgileri sen nerdesin?

antalya merkezdeyim.o kadar hekim var ki.çoğu özel hastanelerde .tıp ve devlet kalabalık sıra bekle vs..özel muayene 100-160 arası değişiyor.herkes bir dr.söylüyor.

seninki kim merak ettim memenunmusun diye.birde iş çıkışı gittim deyince akşam üstü hangi dr.kabul etti pek randevusuz çalışmazlarda bu sebeble sormuştum.

herkeze coookkk tesekkurlerrr ben calıstıgım için arada bır bakarım size ama cok hızlısınız nasıl takip etcem ben sizi süpersiniz rabbım hepımızı korusunnna.s.

bende 2010 ekim annesiyim ve aranıza yeni katıldım.zemuszemus uzun zamandır topiği takip ediyorum ama çalışıyor olmam nedeniyle yazamıyordum ve hala hızınıza nasıl yetişeceğim onu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 evet hanımlar bizde ilk doktor tecrübemizde keseciği gören mutlulardanız ve önümüzdeki hafta kontrole gidip bebişimizin pıt pıtlarını da duyacağız (inş.) boshayallersmile beklemek çok zor bütün arkadaşlara katılıyorum ama alışmak zorundayız di mi yoksa nasıl geçecek geriye kalan aylar akannehir bu arada hafta başından beri süre gelen acayip bulantılarım yüzünden kendimi bi türlü toplayamıyorum ve bulantım yok diyen arkadaşlara sesleniyorum kaydirigubbakcemile3 hiç tafsiye etmeeemmm aklinialirimsmile neyse hanımlar ben buralarda olurum yine.. şimdik çalışmam lazım :hulya: haberlerinizi takip ediyorum bilinee.....[/B][/COLOR]

ikinizede hoşgeldiniz diyorum.bizlerde birbirimizin hızına yetişemiyoruz.

cnm bu 6+4 satına göremi yoksa doktorun verdiği mi kiminin geri gitti kiminin ileri gittide bende 6+4 te gidicim kontrole kalp atışı için inşllh bende duyarım.

kız nıye azcık gırıyon arttık. yanı bugun mu gıdeceksın doktora.

haklısın şansımızı deniyelim dedik normal doktorum başkent hastanesinde ama önceki gebeliğimdede gittiğim bir doktor vardı ona gittik saat 5 te, işyeride kapalıydı hatta.aradık geldi sağolsun ve müjdeyi verdii.Başkentte devam ederim herhalde sonuçta tesler vs olacak tek merkezden yapılması ve takibi çok önemli ama aklıma bişey takıldığındada özel dr u aramayı düşünüyorum.bu arada kalp atışının ilk günüymüş dün.vajinal muayneden baktı .karından görünmüyorduu.vajinal muaynenin sakıncası yok arkadaşlar görmek için sabırsızlanan arkadaşlara duyurulur :)

gozunaydın canım. duygusu emınım anlatılmaz bıseydır. bızde duyarız inş.

derden okudun veya duydun.

internetten hamile çalışma hakları diyince çıkıyo canım yasal bir hakmış hemde ben daha 6 haftalık hamileyim ama yinede yorulduğumu halsizliğimi hissediyorum işimde rahat ama öyle bir hakkım varsa neden kullanmayayım dimi

dogru valla:) her acıdan ıyı. bıde sımdı rahat gunlerımız. o gobekler bı cıksın o zaman daha zor olur calısmak.

sağol tatlım .başınan beri stresimi bilenlerden birisin.haftaya seninde güzel haberlerini alırız inş.dün benim için süpriz olduu gerçekten.

iyiki bırden gıdıvermıssınız ya. inş sonuna kadar mutlu haberlerını alırızyerimseniben

öncekı yasadıklarını dusunme bence artık. bak kalbi atıyo pıt pıt:):) mukemmel bısey ya:) 5 martta gıdecektın ama erken gıderım demıstın. ben de 10 mart ta cagırdı ama 5 martta gıdıcem:) aramızda zaten 2 gun var. vajınal bakmadı dımı canım.

sayfalar nasıl ilerliyor kızlar sizde.bende yazılanlar hemen görünmüyor.geri ye falan basıyorum önce sonraki sayfayı sonra görebiliyorum.varmı bi yolu da benmi bilmiyorum acabaa

sayfalar nasıl ilerliyor kızlar sizde.bende yazılanlar hemen görünmüyor.geri ye falan basıyorum önce sonraki sayfayı sonra görebiliyorum.varmı bi yolu da benmi bilmiyorum acabaa

f 5 e bassan daha kolay olur. bana maıl gelıyo o an f 5 yapıyorum ayfa yenılenıyo. maıl gelmese de aradan f 5 e bas.

karından keseyi ve emmroyu gördü.vajinalden baktı kalbe.benim sata göre 6+4 düm ,dün doktor 6+1 dedi.ben şimdi yeni takvime göre yeniden yazdım.değişiyor yanii satla ,ultrason ölçümü

karından keseyi ve emmroyu gördü.vajinalden baktı kalbe.benim sata göre 6+4 düm ,dün doktor 6+1 dedi.ben şimdi yeni takvime göre yeniden yazdım.değişiyor yanii satla ,ultrason ölçümü

tabı ben 17 gun gerı gıtmıstım yıne gıtmem dımı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…