sinop_e gunaydınnnn
günaydın kızlar, nasılsınız? benim ultrason 5+1 ken 4+1 demişti 1 hafta gitmişti. bir doktor arkadaşımla görüştüm, gebelik kesesi boyutundan bunun hatalı olabileceğini söyledi ve yine 1 hafta öne çekti. 10.4 mm 4+1 de gözlenmesi çok çok düşük ihtimalmiş. zaten doktorun ultrason ölçümünün hata payı 7 gündü, tekrar eski tarihime döndüm :) bakalım ha bire oynuyoruz
oyyy kafam karıştı yahu:roflol: ben ıyıyım canım ya. benı gecmıssın degısımle:):)
evet 5 gün geriydim 1 hafta öne alınca SAT'ıma göre 2 gün geçtim lülülülülülü
valla anladığım kadarıyla bu tarih özellikle 3 ay sonra daha netleşiyor bebişin boyutları alınmaya başlandıkça..cumartesi doktordan gelince yine değiştiririm lülülülülülü lülülülülülü
şaka bir yana sağlıklı olsun da çizelge değiştirmek kolay :)
ballim :) (sana böyle hitap etmek istedim birden tam Karadeniz ağzı, eşim Trabzon'lu da) yarın benim için büyük gün, çok meraklı ve heyecanlıyım...
eşim ile burada çalışıyoruz. Buradaki üniversitede öğretim üyesiyiz. siz Rizeli misiniz?
anladım. ben İzmir'liyim, eşimle evlenince geldim ben de buraya :) Sinop Rize'den de ufak bildiğin gibi..İzmirden sonra çok küçük geliyor köy kadar küçük neredeyse, ama doğal ve sevimli olduğu iç,n seviyorum, bir de eşimin gelmesi imkansızdı benim buradaki üniv. gelmem daha kolaydı ondan böyle tercih ettik...bu yaz Rizeyi gördüm. Sempozyumumuz vardı. Ayder'e falan çıktık. doğası çok güzel :)) bnbir ton yeşil...
hayirli günler canlarrrrrr
hayirli günler canlarrrrrr
çok sık gidiyordum oradaki okulumda işler projeler vardı yürüyen, onlar bitti artık çok sık gidebileceğimi sanmam. yıllık izin topu topu 20 gün çünkü...şimdi bir de gebelik durumu var, nasıl olacak bakalım..çokkk özlüyorum İzmir'i...gözümde tütüyor. Tekrar yeni projeler vs olursa yine giderim ileride sanırım. Bunun dışında ailem orada, onları görmeye giderim yılda birkaç kere..hamilelik iyi geçerse yazın gitmeyi düşünüyorum..buranın iklimine çok alışamadım :) hep kapalı hep kapalı..İzmirimin cıvıltısını arıyorum valla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?