kızlar gunaydın bulantılar cok fena cıkartamıyorumda...cubuk krakerdende tıksındım yemek ıstemıyorum bildiğiniz bi yöntem varmı başka
haklısın. normalde rıze cok yagıslı olurdu ama artık tersıne donmus durumda. yagmur neyse yagmıyo hep gunes. bıde ıstanbul kadar soguk olmuyor burası. evım denız ve yesıl manzaralı ıcım sıkılmıyo. hamılelık zorlastırıyo bıraz gezmeyı bakalım bu gıdısımde soracagım nisanda gıdebılır mıyım dıye. uçak bıraz tehlıkelı oluyo ama 12 hafta dolmus olacak ıns ızın verır:)
umarım verir canım :) uçak daha kısa sürdüğü için bence otobüsten daha iyi gibi ama tabi normal geçerse uçuş..
balum canım cubuk seklını görmek ıstemıyorrum...bi arkadasım elma ye demıstı odahada bulandırdı..ne yaparım bılemıyorum iş yerınde cok zor oluo yaa evde olsam yatardım
balum canım cubuk seklını görmek ıstemıyorrum...bi arkadasım elma ye demıstı odahada bulandırdı..ne yaparım bılemıyorum iş yerınde cok zor oluo yaa evde olsam yatardım
kızlar gunaydın bulantılar cok fena cıkartamıyorumda...cubuk krakerdende tıksındım yemek ıstemıyorum bildiğiniz bi yöntem varmı başka
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben kötüyüm ya gece uyuyamadım bulantıdan biraz çıkardım sabah kalktım ısrarla midem bulanıyo hiç bişe yiyesim yok
Günaydın hamişler nasılsınız..Listedeki düzenlemeleri yaptım bilginiz olsun..
nevyas arkadaşa özel mesaj atamıyorum benim için birisi yollayabilirse sevinirim. sat:13 ocak tahmini doğum tarihi:20 ekim hamile kaldığı kilo:60 hamile kaldığı yaş:26 güncel not:keseciği gördü.
bunu porttakal yazmıstı sana:):):)
teşekkür ederim balum. 50 mesajı geçmediğim için özel mesaj atamıyorum. yardımın için sağol. bu arada acayip kalabalık bir liste oluyobereketli bir ay olsa gerek....:ecrin_bebek:
ellerine saglık. gunaydın. nasılsın? nasıl gectı annende gunlerın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?