2010 Ekim Anneleri

balum canım cubuk seklını görmek ıstemıyorrum...bi arkadasım elma ye demıstı odahada bulandırdı..ne yaparım bılemıyorum iş yerınde cok zor oluo yaa evde olsam yatardım

umarım verir canım :) uçak daha kısa sürdüğü için bence otobüsten daha iyi gibi ama tabi normal geçerse uçuş..

balum canım cubuk seklını görmek ıstemıyorrum...bi arkadasım elma ye demıstı odahada bulandırdı..ne yaparım bılemıyorum iş yerınde cok zor oluo yaa evde olsam yatardım

geçmiş olsun mezime, benim bildiğim katı gıdalar yenilmesi, özellikle tuzlu kraker vs..

baska ne ıyı gelır acaba. bakalım internetten barı dur.

kızlar gunaydın bulantılar cok fena cıkartamıyorumda...cubuk krakerdende tıksındım yemek ıstemıyorum bildiğiniz bi yöntem varmı başka

canım aynı dertten bende muzdaribim. kaç gündür kraker yiye yiye ondan da tiskindim. şimdi leblebi yiyorum. sarı ve beyaz leblebiyi karışık aldım yiyorum. sakın mideni boş bırakma. boş kalınca insanı mahvediyo. ben devamlı bi leblebi yeme modundayım şimdi. ama iki gündür bulantım çok olmuyo düşün artık yemek yiyemiyordum ama şimdi öğünü gelince yiyorum. tabi bi de az yiyeceksin yemeği.. az az ve çok sık.. doktorun tavsiyeside katı şeyler yemek.. sabahları da yataktan kalmadan bi şeyler yiyorum. dediğim gibi iki gündür idare etmeyi başarabiliyorum.
şunu asla atlama mideni sakın boş bırakma..

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben kötüyüm ya gece uyuyamadım bulantıdan biraz çıkardım sabah kalktım ısrarla midem bulanıyo hiç bişe yiyesim yok

evet katı yemek gerekıyomus hep oyle dıyolar. bıde yedıkten sonra en az 15 dk dık oturmak ve sabah kalkarken bırden degıl yavas yavas kalkmak gerekıyomus.

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben kötüyüm ya gece uyuyamadım bulantıdan biraz çıkardım sabah kalktım ısrarla midem bulanıyo hiç bişe yiyesim yok

gunaydın canım. sende mı ya. Allah yardımcınız olsun. tuzlu ve eksı yemeye calıs.

nevyas arkadaşa özel mesaj atamıyorum benim için birisi yollayabilirse sevinirim. sat:13 ocak tahmini doğum tarihi:20 ekim hamile kaldığı kilo:60 hamile kaldığı yaş:26 güncel not:keseciği gördü.

bunu porttakal yazmıstı sana:):):)

dün güya doktora gidicektim ama kaynanam var die gitmedim neseki yarın gidip bırakcaz bende gidicem izmite dün kavga ettim kocamla tmm götürürüm dedi banane yavaş gitsin bikerede araba görmemiş gibi kullandığı için götürmek istemiyo yoksa ne sakıncası olabilir doktor yol yasak demediki sırf uyuzluna acaip sinirliyim şu kadın gitsin biran önce şuan yerleri siliyo mesela ama genede gıcığım ben yaprım ayyy sabah bide benim bornozumla kurulanmış iyice fıttırdımm
insanın yüreği bikere yanınca ne yapsa yaranılmıyo demek 1haftadır hasta hasta bisürü iş görüyo ama sevemiyorum ısıamıyorum bitürlü
kızmayın bana neden böle diyon die bana yaptıklarını yarın olsada gitsek memleketime çok özledim havasını suyunu birazda ondan gerginim her hafta gidiyoduk 3haftadır bu ıssız memlektteyim gezmeyi deli gibi seven ben 3 haftadır evdeyim ben dengesiz agresif olmayımda kim olsun

teşekkür ederim balum. 50 mesajı geçmediğim için özel mesaj atamıyorum. yardımın için sağol. bu arada acayip kalabalık bir liste oluyo bereketli bir ay olsa gerek....:ecrin_bebek:

siboş bıraz sakın ol tatlım bebeğin için. sinirlenmekte haklısın mutlaka tabı. demek yarın gıdıcen doktora. inş tehlıken gecmıstır canım.

teşekkür ederim balum. 50 mesajı geçmediğim için özel mesaj atamıyorum. yardımın için sağol. bu arada acayip kalabalık bir liste oluyo bereketli bir ay olsa gerek....:ecrin_bebek:

evet canım aynen oyle. nevyas gene cıkmıs. du ben ona ozel msj atayım senın ıcın.

benim naz trip kapris yapmam gerekirken millet bana yapıyoya
yüzüme vuracaksan etme yardım falan sizemi güvendimde hamile kaldım ben alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…