Ben iyiyim canım çok şükür iyi geçiyor hamileliğim..Annemlerde iyiydi devamlı yattım orda hiçbirşeye el sürdürmüyorlar bana bol bol dinleniyorum :))
benim naz trip kapris yapmam gerekirken millet bana yapıyoya
yüzüme vuracaksan etme yardım falan sizemi güvendimde hamile kaldım ben alla alla
nevyas arkadaşa özel mesaj atamıyorum benim için birisi yollayabilirse sevinirim. sat:13 ocak tahmini doğum tarihi:20 ekim hamile kaldığı kilo:60 hamile kaldığı yaş:26 güncel not:keseciği gördü.
bunu porttakal yazmıstı sana:):):)
benim naz trip kapris yapmam gerekirken millet bana yapıyoya
yüzüme vuracaksan etme yardım falan sizemi güvendimde hamile kaldım ben alla alla
siboş bıraz sakın ol tatlım bebeğin için. sinirlenmekte haklısın mutlaka tabı. demek yarın gıdıcen doktora. inş tehlıken gecmıstır canım.
Onuda ekledim canım tamamdır :))
günaydın kızlar
ben geldim kızlar ben hamilleğe biraz kilolu başlamıştım 67 kiloyla ama şimdi 65 kilo oldum bebğim nasıl besleniyo çok üzülüyuorum hiç bişey yiyemiyorum zorla yediysemde mutlaka çıkarıyorum...:sinifsinif::sinifsinif:
ben geldim kızlar ben hamilleğe biraz kilolu başlamıştım 67 kiloyla ama şimdi 65 kilo oldum bebğim nasıl besleniyo çok üzülüyuorum hiç bişey yiyemiyorum zorla yediysemde mutlaka çıkarıyorum...:sinifsinif::sinifsinif:
sakin olamıyorumki kızıyorum kendime şuan ama ne bileyim ya noluyo bana biri sakince bişe sölüyo bağırarak ters cvp veriyorum bilerek değil ama gerçekten
yarın olsada gitsem izmite yeğenlerimi görsem memleketimin havasını solusam acaba doktora ptesi gidicem canım ne var ne yok sorucam yol yasakmı die soracam özellikle inşallah büyümüştür annesinin kuzusu
komşumun mevlütü varmış benden kek istedi onu yapayımda götüreyim
sakinledim sanki biraz yaf konuşunca rahatladım
iyiki varsınız haolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
gunaydın hosgeldın nasılsın?
:))) Merhaba kızlar,
nevyas afiyet olsun canım..
johnny canım neler düşündüğünü anlayabiliyorum. sıkma canını hayatım. bak ne güzel tertemiz bir eve geçtin. karnında bebişin var. ohhh senin yerinde olmak isteyen o kadar insan vardır ki.
sevmediklerinde hayatında nazarboncuğu olsun..
portakal hayırlı olsun canım..
61esra bnde kilo aldım diye sıkıntı yapıyorum:)) şurada 1-2 ay sonra düzenimiz oturur üzme kendini.
dudu, balum merhabalar kızlar nasılsınız?
bu arada nutella ikinci kez doktora gidecekti haber geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?