2010 Ekim Anneleri

benim naz trip kapris yapmam gerekirken millet bana yapıyoya
yüzüme vuracaksan etme yardım falan sizemi güvendimde hamile kaldım ben alla alla

sen bunaldın evde tatlım ya. gıt memleketıne bı rahatla sen en ıyısı. doktor işini hallette bı.

Onuda ekledim canım tamamdır :))

benim naz trip kapris yapmam gerekirken millet bana yapıyoya
yüzüme vuracaksan etme yardım falan sizemi güvendimde hamile kaldım ben alla alla

seni çok iyi anlıyorum ben canım. olmadı mı olmuyo. saygı başka sevgi başka gerçekten. bir an önce ayrılmaya bak ordan keyfini çıkar şu hamileliğinin...:teytey:

siboş bıraz sakın ol tatlım bebeğin için. sinirlenmekte haklısın mutlaka tabı. demek yarın gıdıcen doktora. inş tehlıken gecmıstır canım.

sakin olamıyorumki kızıyorum kendime şuan ama ne bileyim ya noluyo bana biri sakince bişe sölüyo bağırarak ters cvp veriyorum bilerek değil ama gerçekten
yarın olsada gitsem izmite yeğenlerimi görsem memleketimin havasını solusam acaba doktora ptesi gidicem canım ne var ne yok sorucam yol yasakmı die soracam özellikle inşallah büyümüştür annesinin kuzusu
komşumun mevlütü varmış benden kek istedi onu yapayımda götüreyim
sakinledim sanki biraz yaf konuşunca rahatladım
iyiki varsınız haolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

siboş hamılelık hormonları degıstırdıgı ıcın oyle sınırlenıyorsundur. kendını suclama.

ben geldim kızlar ben hamilleğe biraz kilolu başlamıştım 67 kiloyla ama şimdi 65 kilo oldum bebğim nasıl besleniyo çok üzülüyuorum hiç bişey yiyemiyorum zorla yediysemde mutlaka çıkarıyorum...:sinifsinif::sinifsinif:

hosgeldın canım. ben de tartıldım 52 yım:) 1 kılo almısım. o senın yedıgın herseyın ılk lokmasında alıyodur vıtamınını merak etme canım.

hamileliğin ilk üç ayı bebek annedeki depolardan besleniyormuş o yüzden çok endişelenme dedi doktorum. tabi doktor böyle diyene kadar bende senin gibi bi gün akşama kadar ağlamıştım bebeğimi hiç besleyemedim bugün diye kaydirigubbakcemile3 hamileliğimi öğrendiğimden beri her gün sütümü peynirimi yumurtamı eksik etmezdim bi haftadir hiç biri yok kafamçokkarıştı bulantılar yüzünden su bile içemedim kaç gün. şimdik şimdik iyi gibiyim ama çok ısrar etmiyorum kendime. zorlamayın kızlar sonra tiskinirsiniz bi de o çok yararlı şeylerden..

Kız johnny kek dedin canım nasıl çekti hemen yapıp fırına verdim biran önce pişmesini bekliyorum :lepi:

Bende tartıldım bu sabah gramı gramına hamileliğimi öğrendiğim günle aynı nasıl mutluyum zaten kilolu başladım çok almamam lazım..

:))) Merhaba kızlar,
nevyas afiyet olsun canım..
johnny canım neler düşündüğünü anlayabiliyorum. sıkma canını hayatım. bak ne güzel tertemiz bir eve geçtin. karnında bebişin var. ohhh senin yerinde olmak isteyen o kadar insan vardır ki.
sevmediklerinde hayatında nazarboncuğu olsun..

portakal hayırlı olsun canım..
61esra bnde kilo aldım diye sıkıntı yapıyorum:)) şurada 1-2 ay sonra düzenimiz oturur üzme kendini.
dudu, balum merhabalar kızlar nasılsınız?

bu arada nutella ikinci kez doktora gidecekti haber geldimi?

Merhaba selmacım sağol canım :))

Dün akşam ağrılarınla ilgili mesaj ayzmıştım ama okudunmu bilmiyorum adet dönemin yaklaşıyor canım adet dönemlerinde böyle ağrılar normalmiş..

nevyasım sana özel mesaj atıyorum ama gelen kutun dolmuş galiba bende bebişimin kalp atışlarını duydum mühtemelen dogum 5 ekimmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…