nevyasım sana özel mesaj atıyorum ama gelen kutun dolmuş galiba bende bebişimin kalp atışlarını duydum mühtemelen dogum 4ekimmiş..
nevyasım sana özel mesaj atıyorum ama gelen kutun dolmuş galiba bende bebişimin kalp atışlarını duydum mühtemelen dogum 5 ekimmiş..
kızlar ben süt ürünleri yediğim zaman midem çooook bulanıyo.benim gb olan var mı
ben varım bennn
hamile olmadan öncede sevmezdim şimdide sevmiyorum
ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yemiştim
yumurtayıda sevmem onuda yiyemiyorum
bebeğim besleniyomudur acaba mafoldumben
kız nıye azcık gırıyon arttık. yanı bugun mu gıdeceksın doktora.
ben severdim hemde çok. ama şimdi yoğurt ve ayran başta olmak üzere yumurta ve peynirden de nefret ettim.hatta midem bulanıyo.sabahtan beri öğrencilerin karşısında leblebi yedim.ama hala geçmedi.
Özel mesajında bu şekilde yazmışsın ( cnm bebeğimin kalp atışlarını duydum müttemelen dogum tarihim 4 ekimmiş... )
Bende buna göre düzenlemişdim ama şimdi 5 Ekim diyorsun hangisi doğru..
duduu beyaz leblebimi yiyorsun
sarı leblebimi?
benim naz trip kapris yapmam gerekirken millet bana yapıyoya
yüzüme vuracaksan etme yardım falan sizemi güvendimde hamile kaldım ben alla alla
mrb kızlar
bende mide bulantısı var
ama kusma yok
hiç bişe yemek istemiyorum
bebeğim iyimidir acaba
yumurta süt peynir yoğurt ayran bunlardan hiç yiyeeemiyoruummm
zaten hamile olmadan da sevmezdim bunları hamileliğin ilk zamanları yedim ama şimdi bulantıdan kuscam diye yiyemiyorum
ben yedim ama hala hazmedemedim.hatta yediklerimi düşününce bi daha midem bulanıyo.ya bu ne olcak böyle.artacak mı acaba
nev yas bizide ekle listeye ben özel mesaj yazamıorum sanırım sana.
bu arada arkadaşlar benim kasıklarımda çok sık ağrı oluyor sizdede oluyormu
bu gece yine ağrıyla uyandım.korkuyorum((
ben 9 haftalıgım cnm devam ediyor daah am baştanki gibi canımı açıtmıyor şimdi rahat çıkarıyorum... aliştim galiba..
aynen bende bişe yemedim mafoldumbenkızlar ben daha hiç bişi yiyemedim. kardeşime kahvaltı hazırlarkene kusuodum az daha :)
tatlım..benim kızda öyle olmuştu 2 aya yakın sürdü bu durum..ama çok şükür birşey olmadı..zaten mide bulantıları bebişin yerine yerleştiğinin göstergesiymiş..bunu çalıştığım hastanede mide bulantıları üzerine tez veren bir yüksek hemşire söylemişti..ve en iyi gelen şey de tuzlu ve az yağlı peynir yemekmiş..aklında olsun tatlm..bu arada benim henüz mide bulantım olmadı..olmasın diye de dua ediyorum çünkü işyerinde çok zor olur:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?