bitnm..benim ilkinde yoktu bu ağrı olayı ama bunda var..ama daha çok gaz sancısı gibi bir süre sonra geçiyor..inatçı bir ağrı değil..gebelikte gaz şikayeti sık olabiliyormuş..sende kendini dinle biraz bak..neden olabilir..rahat olmak için doktoruna danış istersen bitnm..geçmiş olsun sana da..opuyorumnanaktan
bende daha yeni yeni oluştu bulantılar.iş stresinden de artmış olabilir diye düşünüyorum.ama süt ürünlerine karşı olması tuhaf
nev yas bizide ekle listeye ben özel mesaj yazamıorum sanırım sana.
bu arada arkadaşlar benim kasıklarımda çok sık ağrı oluyor sizdede oluyormu
bu gece yine ağrıyla uyandım.korkuyorum((
aynen bende bişe yemedim mafoldumben
canım inşallah olmaz mide bulantın yaa
ay ne kötü bişeymiş bu
hiç bişe yiyemiiyorum
boğazıma yemeğe düşkün ben,canım hiiiç bişe istemiyo :sinifsinif:
tuzlu çucuk yiyorum ve ondan da sıkıldım artık ye ye
inşallah en kısa zamanda kurtulurum bulantılardan
geçen hafta ilk muayeneye gitmiştim zaten doktorda gaz olabilir dedi ama sürekli devam ettiği için endişeleniyorum.dediğin gibi gelip geçiyor uzun süre devam etmiyor ama sık sık oluyor.umarım gazdır :Saruboceq:
giriom kızda ppek yazamıom hepsini okuom yazdıklarınızı. yarın gitçemdoktora. çok heyecanlıyım.
hosgeldın aramıza. kasık agrısı hepımızde oluyor. ne kadarlık hamılesın canım sen?
inşallah tatlım..hayırlısıyla çabucak geçer seninde..sabahları yanına doğru yavaşça dönerek kalk yataktan..ve tuzlu peyniri muhakkak dene..ama endişe etme beslenemiyorum çocuk eksik kalıyor diye..bildiğim kadarıyla ilk 3 ay senin yediklerinle değil stokta olanlarla besleniyor minişin..dert etme..allahın izniyle hepsi geçecek..opuyorumnanaktan
tatlm..yediklerini bir takip et bakalım..bende sürekli olunca bu sorun bi dikkat edeyim dedim ben neler yiyorum diye 3 günlük menüyü sayıyorum:
nohut köftesi
lahana kapuskası
aşlık çorbasıkaydirigubbakcemile3
hepsi tam reçetelik yani..bende gaz olmasın da kimde olsun değil mi??sende bir düşün bakalım neler yedin??bilmiyorumkismile
teşekkür ederim hoşbuldum :)))
5+4 oldu canım ilk hamileliğim o yüzden endişe ediyorum işte :uhm: çok sık olunca korkutuyor beni doktor gaz olabilir dedi ama ikna edici değildi pek
balum çok heyecanlıyım yaaa offf 6+4 olcek sata göre görürüz inşllh bebişi ve kalp atışlarını.
benımde ılk hamılelıgım. baslarda bende de cok sıskınlık oldu. hatta hala oluyo bazen. ıkı gun once patlayacak gıbıydım. sıskınlıktır. kalp atısı ıcın ne zaman gıdeceksın. o zaman ıcımız rahatlıycak zaten ben de duymadım henuz.
canım benım heyecanlı olursun tabı bebişi gorucen:):) kalp atısını da duyarsın mutlaka. hayırlı haberlerle gel ıns. kacta randevun. ben kac gundur cok mrk ettım senı yarın mutlaka haber ver he:)
haftaya cuma gidicem.. dediğin gibi görünce duyunca rahatlarım belki biraz :)
sen ne kadarlık hamilesin ??
canım hastane 2 ye kdr açıkmış kontrol olduğu için saat vermediler bi boşlukta alcaklarmış beni. gidip beklicem yani.
eyan25 cızelgelerımızde ne kadarlık oldugumuz yazıyo. senın cızelgen yok ıstersen sende yaparsın. her sabah uyanır uyanmaz acıp cızelgeme bakıyorum 1 gun gecmıs oluyo ya:):)
6 haftalık tam bugun. ben de haftaya cuma gıdıcem. keseyı gormustun dımı. yazılarını okudum ama unuttum. bı yandan temızlık yapıyorum dınlene dınlene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?