2010 Ekim Anneleri

geçen hafta ilk muayeneye gitmiştim zaten doktorda gaz olabilir dedi ama sürekli devam ettiği için endişeleniyorum.dediğin gibi gelip geçiyor uzun süre devam etmiyor ama sık sık oluyor.umarım gazdır :Saruboceq:

bende daha yeni yeni oluştu bulantılar.iş stresinden de artmış olabilir diye düşünüyorum.ama süt ürünlerine karşı olması tuhaf

internette okumuştum bazı hamişliklerde sadece süt ürünlerinden mide bulanırmış..çok şiddetli olmadığı sürece rahat olun kızlar sadece o yiyemediğiniz süt ürünlerindeki kalsiyum protein v.s işte onları başka hangi besinlerden alabilirsiniz onu araştırın zaten bu süreç geçici merak etmeyin bebişiniz sizden fazlasıyla besleniyor onun için üzülmeyin onu besleyemiyorum diye...

nev yas bizide ekle listeye ben özel mesaj yazamıorum sanırım sana.

bu arada arkadaşlar benim kasıklarımda çok sık ağrı oluyor sizdede oluyormu
bu gece yine ağrıyla uyandım.korkuyorum((

hosgeldın aramıza. kasık agrısı hepımızde oluyor. ne kadarlık hamılesın canım sen?

inşallah tatlım..hayırlısıyla çabucak geçer seninde..sabahları yanına doğru yavaşça dönerek kalk yataktan..ve tuzlu peyniri muhakkak dene..ama endişe etme beslenemiyorum çocuk eksik kalıyor diye..bildiğim kadarıyla ilk 3 ay senin yediklerinle değil stokta olanlarla besleniyor minişin..dert etme..allahın izniyle hepsi geçecek..opuyorumnanaktan

geçen hafta ilk muayeneye gitmiştim zaten doktorda gaz olabilir dedi ama sürekli devam ettiği için endişeleniyorum.dediğin gibi gelip geçiyor uzun süre devam etmiyor ama sık sık oluyor.umarım gazdır :Saruboceq:

tatlm..yediklerini bir takip et bakalım..bende sürekli olunca bu sorun bi dikkat edeyim dedim ben neler yiyorum diye 3 günlük menüyü sayıyorum:
nohut köftesi
lahana kapuskası
aşlık çorbasıkaydirigubbakcemile3

hepsi tam reçetelik yani..bende gaz olmasın da kimde olsun değil mi??sende bir düşün bakalım neler yedin??bilmiyorumkismile

selmass ve duduu ben ıyıyım sagolun. az once acıl cıktım kusura bakmayın. yandakı yaslı teyze cagırdı benı de ondan yanı.

hosgeldın aramıza. kasık agrısı hepımızde oluyor. ne kadarlık hamılesın canım sen?

teşekkür ederim hoşbuldum :)))

5+4 oldu canım ilk hamileliğim o yüzden endişe ediyorum işte :uhm: çok sık olunca korkutuyor beni doktor gaz olabilir dedi ama ikna edici değildi pek

aslında pek farklı şeyler yemedim bugüne kadar ama belkide hiç umulmadık bir şeyden oluyodur.takip ediyim bugünden sonra bakalım farkederim belkiCADIARZU

balum çok heyecanlıyım yaaa offf 6+4 olcek sata göre görürüz inşllh bebişi ve kalp atışlarını.

teşekkür ederim hoşbuldum :)))

5+4 oldu canım ilk hamileliğim o yüzden endişe ediyorum işte :uhm: çok sık olunca korkutuyor beni doktor gaz olabilir dedi ama ikna edici değildi pek

benımde ılk hamılelıgım. baslarda bende de cok sıskınlık oldu. hatta hala oluyo bazen. ıkı gun once patlayacak gıbıydım. sıskınlıktır. kalp atısı ıcın ne zaman gıdeceksın. o zaman ıcımız rahatlıycak zaten ben de duymadım henuz.

balum çok heyecanlıyım yaaa offf 6+4 olcek sata göre görürüz inşllh bebişi ve kalp atışlarını.

canım benım heyecanlı olursun tabı bebişi gorucen:):) kalp atısını da duyarsın mutlaka. hayırlı haberlerle gel ıns. kacta randevun. ben kac gundur cok mrk ettım senı yarın mutlaka haber ver he:)

haftaya cuma gidicem.. dediğin gibi görünce duyunca rahatlarım belki biraz :)
sen ne kadarlık hamilesin ??

canım benım heyecanlı olursun tabı bebişi gorucen:):) kalp atısını da duyarsın mutlaka. hayırlı haberlerle gel ıns. kacta randevun. ben kac gundur cok mrk ettım senı yarın mutlaka haber ver he:)

canım hastane 2 ye kdr açıkmış kontrol olduğu için saat vermediler bi boşlukta alcaklarmış beni. gidip beklicem yani.

haftaya cuma gidicem.. dediğin gibi görünce duyunca rahatlarım belki biraz :)
sen ne kadarlık hamilesin ??

6 haftalık tam bugun. ben de haftaya cuma gıdıcem. keseyı gormustun dımı. yazılarını okudum ama unuttum. bı yandan temızlık yapıyorum dınlene dınlene:)

eyan25 cızelgelerımızde ne kadarlık oldugumuz yazıyo. senın cızelgen yok ıstersen sende yaparsın. her sabah uyanır uyanmaz acıp cızelgeme bakıyorum 1 gun gecmıs oluyo ya:):)

NevYas listeyi tamamladım demişsin.şu ilk sayfadaki gibi tablo halinde ise aktarırsan son durumları görürüz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…