2010 Ekim Anneleri

canım korkma biçok kişide bu tarz lekeler oldu..zaten kontrolüne 3 gün varmış rahat ol... bu arada dinlen sık sık sırtüstü yatmaya çalış..

Canım kablosuzlarda wireless kullanılıyor doktorlar wireless çok zararlı sakın evde wireless kullanmayın diyor hamilelere bunu bi araştır bence canım zarar vermeyim derken Allah korusun daha çok zarar verebilirsin..Benim modemde wireless vardı kapadım kablolu bağlanıyorum artık..

duduu ve ben cuma gunu gıdıyoruz hayırlısıylaaaaahihoyyyt:dance::teytey:

bu cuma gidicem.çok heyecanlıyım
eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım selmacım lekelenmen olmuş benim hala sürüyor çok dikkat et kendine bide doktorunu ara bence progestan verecektir..

Arkadaşlar Merhaba ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyorum sizi:) bende ekim annesiyim Sat 15 ocak 22 ocak tahmini doğum zamanı acaba kaç haftalık olduğu internetteki hesaplamalara göre doğrumudur doğru ise ben 6 hafta 3 günlük hamileyim ve perşeme günü dr. gittiğimde acaba bebişimi görebilir miyim ?

dikkat et kendine.dinlen uzan.devam ederse kontrolünü beklemeden dr.una git bence.

balum sen nasılsın canım kotrolün cuma günümüydü senin heyecan varmı...cirrus007-duduu-melosira-nevyas-utkumm-yasminav sizler nasılsınız kızlar kontrolleriniz ne zaman bebişlerinizi görmeye ne kadar kaldı...

kalvye mouse ıcın dıyosun sanırım. hey Allah bu teknolıjı ne zaman saglıklı oldu kı sımdı olsun:)

esmos, nevyas kızlar, lekeyi görünce bıraktım elimde ki herşeyi doğruca yatağa:) dediğin ilacı özellikle soracağım nevyas canım..

dudu, balum hadi bakalım bu hafta yine bizlerin heycan haftası. geçmez bu hafta şimdi...

tatlım aramıza hosgeldın. benımle aynısın. benım sat 29 aralıktı ama gec dollenmeyle 15 ocak oldu. ınternettekı arastırmana gore 6+3 ama doktorun dogrusunu soyler. bebegını mutlaka gorursun hatta aynı oldugumuz dogruysa ben cuma gunu kalp atısı ıcın gıdıyorum:):)

Op. Dr. Ferhan Kulu ise tedbirli olmak için özellikle hamile kadınların yatak odalarında bu tür cihazları bulundurmamalarını belirtiyor ve şu açıklamayı getiriyor:

“Günlük hayatımızda kullandığımız teknolojik cihazların sağlığımızı ne ölçüde etkilediğini tam olarak bilmiyoruz. Bilim adamları elektromanyetik kirlenmenin sağlığımız üzerindeki olumsuz etkileri ile ilgili çalışmalar yapıyor. Kablosuz internet (wireless) ortamının özellikle küçük yaştaki çocuklarda ve hamile kadınlarda zararlı etkilerinin olabileceği düşünülüyor.

hoşgeldin aramıza canım hesaplamalar tam gösteriyor ama 10-15 gün önce doğum yaparsın o tarihlerden bence...perşembe günü gittiğinde bebişini büyük ihtimal görürsün pıt pıt larınıda duyarsın canım...

heyecan hemde nasıl. su gun bı gelseee ah ah:)

cirrus,
aynen öyle yaptım bol dinlendim canım.pazar olması işime geldi. işyerinde rahatım, ama evde ki kadar değil tabi ki...
bugün yok pembelik..
ilk dr ne güzel cebini vermişti. 24 saat arayabiliyordum. bu dr dan isteyeceğim tel ini bakalım ne diyecek. verirse hanesine artı vermezse eksi kayacağım.:))))

Ben elimi bişeye sürmüyorum en fazla yaptığım yemek ama yinede oluyor lekelenmem biran önce biter inşallah böyle çok endişe ediyorum..

canım senın dedıgın kablosuz ınternet o coook zararlı onu bılıyorum ama benım evımde o yok zaten.

kızlar sabahları benim canım hiç bişey yemek istemiyor bulantı gibi değil ama inanın zorla bişeyler yiyorum sizlerede böyle oluyormu...

:):):) ay cok guldurdun benı bugun:):) sende persembe gıdıcen hakıkaten bızım haftamız. senın daha az kalmıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…