günaydın 2010 nun en güzel anneleri:))))
nasıl gidiyor bakem? dün benim pembe akıntım geldi çok korktum kızlar çoook.. dikkat edin kendinize..
4 martta kontrolüm var. iyiki bu haftay başladık... Allahım inşallah hayırlı haberler ile aranıza geri gelirimmm
uzaga koyuyorum tlf u olabıldıgınce. uzun konusmamaya calısıyorum. ozellıkle karnıma yakın tutmuyorum tlf u hıc. bıde bılgısayara yenı cozum bulduk esım sagolsun. klavye mouse kablosuz uzaklasıyodum ama cok uzak durunca da okuyamıyorum. esım hd kablo aldı. bılgısayarı tv ye baglıyoruz. koltukta otururken bı guzel yazıyorum. tv zaten buyuk uzaktan okunuyo. cok ıyı oldu benım ıcın. (ama bılgısayarın da tv nun da hd lı olması lazım bunun ıcın)
:)))) balum yani diyorsun ki teknolojiden de yararlanırım, çocukta yaparım:) çok iyi yapmışsınız.
özlem su canım hadi balkalım hayırla gel hayırla git inşallah...
dudu,
sen ne zaman gidiyorsun dr. aramızda 1 gün var...
günaydın 2010 nun en güzel anneleri:))))
nasıl gidiyor bakem? dün benim pembe akıntım geldi çok korktum kızlar çoook.. dikkat edin kendinize..
4 martta kontrolüm var. iyiki bu haftay başladık... Allahım inşallah hayırlı haberler ile aranıza geri gelirimmm
Canım kablosuzlarda wireless kullanılıyor doktorlar wireless çok zararlı sakın evde wireless kullanmayın diyor hamilelere bunu bi araştır bence canım zarar vermeyim derken Allah korusun daha çok zarar verebilirsin..Benim modemde wireless vardı kapadım kablolu bağlanıyorum artık..
Arkadaşlar Merhaba ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyorum sizi:) bende ekim annesiyim Sat 15 ocak 22 ocak tahmini doğum zamanı acaba kaç haftalık olduğu internetteki hesaplamalara göre doğrumudur doğru ise ben 6 hafta 3 günlük hamileyim ve perşeme günü dr. gittiğimde acaba bebişimi görebilir miyim ?
duduu ve ben cuma gunu gıdıyoruz hayırlısıylaaaaahihoyyyt:dance::teytey:
Arkadaşlar Merhaba ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyorum sizi:) bende ekim annesiyim Sat 15 ocak 22 ocak tahmini doğum zamanı acaba kaç haftalık olduğu internetteki hesaplamalara göre doğrumudur doğru ise ben 6 hafta 3 günlük hamileyim ve perşeme günü dr. gittiğimde acaba bebişimi görebilir miyim ?
balum sen nasılsın canım kotrolün cuma günümüydü senin heyecan varmı...cirrus007-duduu-melosira-nevyas-utkumm-yasminav sizler nasılsınız kızlar kontrolleriniz ne zaman bebişlerinizi görmeye ne kadar kaldı...
esmos, nevyas kızlar, lekeyi görünce bıraktım elimde ki herşeyi doğruca yatağa:) dediğin ilacı özellikle soracağım nevyas canım..
dudu, balum hadi bakalım bu hafta yine bizlerin heycan haftası. geçmez bu hafta şimdi...
Op. Dr. Ferhan Kulu ise tedbirli olmak için özellikle hamile kadınların yatak odalarında bu tür cihazları bulundurmamalarını belirtiyor ve şu açıklamayı getiriyor:
Günlük hayatımızda kullandığımız teknolojik cihazların sağlığımızı ne ölçüde etkilediğini tam olarak bilmiyoruz. Bilim adamları elektromanyetik kirlenmenin sağlığımız üzerindeki olumsuz etkileri ile ilgili çalışmalar yapıyor. Kablosuz internet (wireless) ortamının özellikle küçük yaştaki çocuklarda ve hamile kadınlarda zararlı etkilerinin olabileceği düşünülüyor.
cirrus,
aynen öyle yaptım bol dinlendim canım.pazar olması işime geldi. işyerinde rahatım, ama evde ki kadar değil tabi ki...
bugün yok pembelik..
ilk dr ne güzel cebini vermişti. 24 saat arayabiliyordum. bu dr dan isteyeceğim tel ini bakalım ne diyecek. verirse hanesine artı vermezse eksi kayacağım.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?