2010 Ekim Anneleri

canım senın dedıgın kablosuz ınternet o coook zararlı onu bılıyorum ama benım evımde o yok zaten.

Kablosuz internet ayrı canım kablosuz mouse klavye bunlarda wireless ile çalışıyor :) düşünsene çok güçlü bir dalga olmasa kablosuz olarak nasıl kullanabilirsin..Ben duyduğumu söyledim canım gerisi sana kalmış :))

arkadaşlar size benim sorum olucak acil bana cevap verirmisiniz ben her zaman yüz üstü yatardım ve şimdi sol tarafıma yatmak için uğraşıyorum şunu sorucaktım yüz üstü yattığım zaman bebeği ezmiş oluyormuyum acil cevap verirseniz sevinirim

bana doktor modem ıcın uyarmıstı da ondan dedım ben de. hatta gorumcem kablosuz modem alırsan ben geldıgımde kapıycan demıstı:):):) bunu da sorayım doktoruma du sen:):):) not olmam lazım yaaaa. sagol tatlım.

kızlar sabahları benim canım hiç bişey yemek istemiyor bulantı gibi değil ama inanın zorla bişeyler yiyorum sizlerede böyle oluyormu...

ben de henuz kahvaltı yapmadım ya. canım yemek ıstemıyo ama yıcem mecburen

kızlar sabahları benim canım hiç bişey yemek istemiyor bulantı gibi değil ama inanın zorla bişeyler yiyorum sizlerede böyle oluyormu...

Bende zorla yiyorum daha yeni hazırlıyorum ama ben süt delisi süt içemiyorum bende bıraktım 3 ay dolduktan sonra içerim artık..

Ben hep yüz üstü yatardım şimdi yatarken sağıma soluma yatsamda gözümü ne zaman açsam yüzüstüyüm bişey olmaz inşallah..

Kilo aldınız mı kızlar? Ben aynıydım hep h.sonu eşimle biraz dışardaydık ve fazla kaçırdım dedim kesin almışımdır 1 kilo falan az önce tartıldım almadığım gibi 200 gr da gitmiş :))

esraakkaya,
benimde çok akıntım vardı ve hala var. dr özellikle sordum yok bir problem dedi...sıkma canını akıntı iyidir..sadece koku var ise başka rahatsızlıklardan şüphe ediliyor

nevyas,
nedir anacığım formülün. süzme yoğurtlar kekler homini gırtlak o gram kilo alımı:))) ben dün tartıya çıktığımda şok oldum. 3 kg almışım. dün kendime etli brokoli yaptım. boğazımı tutabilirsem bari 1 kg ineyimde 2 kg almış olayım..
dr topa tutacak beni...
selma hanım formunuzu bozmamaya dikkat edin formunuz çok iyi dedi dr bana:)) sanki jimnastik salonuna gidiyorumm:)))

günaydın ben geldimmmmmm nasılsınız geçmişi okuyamadım inş herkez idir...

ben aynıyım 3.aydan sonra almaya başlarız heralde şimdi iştahsızlık var sonra bunların hepsinin acısı çıkar benim sanki yavaş yavaş başlıyor mide bulantım kızlar:bbo:

Bende zorla yiyorum daha yeni hazırlıyorum ama ben süt delisi süt içemiyorum bende bıraktım 3 ay dolduktan sonra içerim artık..

ben süt içiyorum canım akşamları onda bi sorun yok benim sorunum öğlene kadar sonra normale dönüyor iştahım şimdiye kadar 1,5 kilo aldım ama iştah kapanması 2-3 gündür başladı bakalım...nevyas bişeydaha soracam sana kasıklarında arada sırada hafif ağrılar oluyormu..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen bende çok heyecanlıyım.cumaya kadar neler neler düşünürüm ben şimdi yine dr da tansiyonum falan yükselir.of of çok heyecanlıyım .belki mide bulantılarımın sebebi bile budur

ben de 1 kılo almısım 52 oldum:)

ya kıslar bende tuhaflık mı var 200 dr aldım sadece .bide yemek yiyemiyorum.bi tuhaf oldu midem

aynen bende çok heyecanlıyım.cumaya kadar neler neler düşünürüm ben şimdi yine dr da tansiyonum falan yükselir.of of çok heyecanlıyım .belki mide bulantılarımın sebebi bile budur

yaaaa kızlar benım bı sorunum var bebişimin babası dogana kadar goremıycek bebişini. sımdıkı gıttıgım doktorun ultrason odası korıdorun otekı ucunda ve 2-3 hastasıyla gecıyoz oraya o yuzden baska kımseyı almıyolar odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…