2010 Ekim Anneleri

ya o kötü olmuş gerçekten.benim dr hemen çağırıyo eşimi gelim diye.ama olsun seninki de ultrason fotolarından görür yada bi kere rica edersin gelmesi için belki olur

aaaa çok kötü olmu bu oysaki onlarında görmeye hakları var bebişlerini canım belki sen içeri girince rica etsen alırlar olmazmı.. eşin yanında olunca daha rahat olursun...

günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş

günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş

maaşallah canım... gözün aydın tahlillerinde iyi çıkacak bence darısı kontrole gidecek olan arkadaşların başına:Saruboceq:

esemos ve duduu ben de coook uzuluyorum. gorumcem dıyo arada baska doktora gıt + olarak sadece ultrasonda bakmak ıcın ama o da ıcıme sınmıyo. hep hayalımde esım elımden tutarken bakmak vardı bebişime

johnnybravo,
canım benim ya gözün aydın. çok sevindim. bu haftayı güzel açmamıza sebep oldun. inşallah hep böyle güzel haberler alırız...

esemos ve duduu ben de coook uzuluyorum. gorumcem dıyo arada baska doktora gıt + olarak sadece ultrasonda bakmak ıcın ama o da ıcıme sınmıyo. hep hayalımde esım elımden tutarken bakmak vardı bebişime

canım yeterki sağlıklı olsun napalım eşine de sürpriz olsun.

ooo tatlım kıyamam sana seni tabiki çok iyi anlıyoruz kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten zor buna bi çözüm bulunması şart senin eşinde girmeli yanında doktorunla konuş bence canım belkide müsade edecektir..ay sanki eşler girince bişey yapacakmış gibi adamları içeri almıyorlar bu doktorlarda bi alem ya sinirler...

Arasıra oluyor evet ama dr normal diyor bu ağrılar için..

hiç sorma yanında bı adam var zaten ogrencısı onu alıyo benım kocamı almıyo ya. bakım bu gıdısımde ozel muayenehanesı var mı dıye sorucam ıns vardır.

doktor bulantın varmı dedi geçen hafta çok vardı 3gündür falan yok dedim ama bazı şeleri yediğimde bulanıyo dedim bak bakayım neyi seviyon neyi sevmiyon ona göre ye dedi açlıktan bayılmak üzereydim hatta kocama arabayı durdurtuyodum çıkarcaktım midem boğazıma geldi börek yedim şuan daha fazla bulantım var poff demekki börek yemicem bidaha

Valla canım ben zaten tombik hamile kaldım 72 kg abur cubur yemiyorum önceden haftada 4-5 paket çikolata yerdim büyüklerinden şimdi 1 haftada bazen küçük 1 tane yiyorum canım isterse..Sabahları yağsız 1 tost yada az 2-3 dilim tost ekmeğiyle az kahvaltı ediyorum..Akşama kadar daha canım bişey istemiyor eşim gelincede 6 da az çorba yanında az yemek yiyorum iştahım yok anlıycağın..

Normalde iştahlıydım o iştahım olsa şimdiye 5 kg alırdım..Süzme, kek falanda canım çekti yaptım kekden 2 dilim aldım koca kek duruyor hala eşimde rejimde..Yani canımın çektiğinide doyasıya yiyemiyorum..

yaglı mıydı belkı yaglı oldugu ıcın mıden bulanmstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…