günaydın ben geldimmmmmm nasılsınız geçmişi okuyamadım inş herkez idir...
ben de 1 kılo almısım52 oldum:)
yaaaa kızlar benım bı sorunum varbebişimin babası dogana kadar goremıycek bebişini. sımdıkı gıttıgım doktorun ultrason odası korıdorun otekı ucunda ve 2-3 hastasıyla gecıyoz oraya o yuzden baska kımseyı almıyolar odaya
yaaaa kızlar benım bı sorunum varbebişimin babası dogana kadar goremıycek bebişini. sımdıkı gıttıgım doktorun ultrason odası korıdorun otekı ucunda ve 2-3 hastasıyla gecıyoz oraya o yuzden baska kımseyı almıyolar odaya
balum kilomuz aynı seninlecokacimcoookbakalım doğuma kadar kim kimi geçecek:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş
günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş
günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
esemos ve duduu ben de coook uzuluyorum. gorumcem dıyo arada baska doktora gıt + olarak sadece ultrasonda bakmak ıcın ama o da ıcıme sınmıyo. hep hayalımde esım elımden tutarken bakmak vardı bebişime
canım yeterki sağlıklı olsun napalım eşine de sürpriz olsun.
esemos ve duduu ben de coook uzuluyorum. gorumcem dıyo arada baska doktora gıt + olarak sadece ultrasonda bakmak ıcın ama o da ıcıme sınmıyo. hep hayalımde esım elımden tutarken bakmak vardı bebişime
ben süt içiyorum canım akşamları onda bi sorun yok benim sorunum öğlene kadar sonra normale dönüyor iştahım şimdiye kadar 1,5 kilo aldım ama iştah kapanması 2-3 gündür başladı bakalım...nevyas bişeydaha soracam sana kasıklarında arada sırada hafif ağrılar oluyormu..
ooo tatlım kıyamam sana seni tabiki çok iyi anlıyoruz kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten zor buna bi çözüm bulunması şart senin eşinde girmeli yanında doktorunla konuş bence canım belkide müsade edecektir..ay sanki eşler girince bişey yapacakmış gibi adamları içeri almıyorlar bu doktorlarda bi alem ya sinirler...
nevyas,
nedir anacığım formülün. süzme yoğurtlar kekler homini gırtlak o gram kilo alımı:))) ben dün tartıya çıktığımda şok oldum. 3 kg almışım. dün kendime etli brokoli yaptım. boğazımı tutabilirsem bari 1 kg ineyimde 2 kg almış olayım..
dr topa tutacak beni...
selma hanım formunuzu bozmamaya dikkat edin formunuz çok iyi dedi dr bana:)) sanki jimnastik salonuna gidiyorumm:)))
doktor bulantın varmı dedi geçen hafta çok vardı 3gündür falan yok dedim ama bazı şeleri yediğimde bulanıyo dedim bak bakayım neyi seviyon neyi sevmiyon ona göre ye dedi açlıktan bayılmak üzereydim hatta kocama arabayı durdurtuyodum çıkarcaktım midem boğazıma geldi börek yedim şuan daha fazla bulantım var poff demekki börek yemicem bidaha
Arasıra oluyor evet ama dr normal diyor bu ağrılar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?