2010 Ekim Anneleri

maaşallah canım... gözün aydın tahlillerinde iyi çıkacak bence darısı kontrole gidecek olan arkadaşların başına:Saruboceq:

hayırlı olsun canım darısı başımıza.ne tahlilleri yapıldı

gunaydın. coook sevındım. gozun aydın:)

johnnybravo,
canım benim ya gözün aydın. çok sevindim. bu haftayı güzel açmamıza sebep oldun. inşallah hep böyle güzel haberler alırız...

sağolun kızlar darısı başınıza inşallah sizde biran önce duyarsınız çok güzel bişe ya babasının gözleri doldu benden daha fazla heyecanlandı
yol boyunca gupgupgup diyip diyip durdu

vitamin kullanıyorsanız etkisi oluyormuş.yani bulantı yapabiliyormuş.bende olduğu gb.

sağolun kızlar darısı başınıza inşallah sizde biran önce duyarsınız çok güzel bişe ya babasının gözleri doldu benden daha fazla heyecanlandı
yol boyunca gupgupgup diyip diyip durdu

bize dua et lütfen cuma günü balumla ben gidiyoruz

Benim göğüsler çok fena nasıl bir sızlama bu anlatamam sizinde böylemi..

benım de hassas ama baslarda daha hassastı sımdı bıraz daha ıyı. ama dolgunlasma oldu:):):) olsun olsun zaten bısey yok belkı bıseye benzerler:)

günaydın hoşgeldin esraopuyorumnanaktanbebiş nasıl:ecrin_bebek:
bebişim iyi cnm ama ben biraz rahatsızım bademcileri şişirdim o ileşti şimdi grip oldum çok fena...

hosgeldın nasılsın? annen nasıl geldın mı rızeye?

cnm evet hafta sonu rizedeydim dün akşam geldim evime annem halen yine hastanedeinş bugün çıkarraır doktor aklım yine orda kadıncazin sesi zor çıkıyo cuma günüde teyzemin eşinin kaybetik birazda ona üzüldü galiba inş biran önce iyi olur neden bukadra uzadiya 15 gün oacak nerdeyse hastanede yatıyo...

,

cnm bnm..kıyamam sana..benimde ilk bebiş ırakta doğdu..tüm hamileliğim boyunca oradaydık ve eşim hiç göremedi..aynı hayali bende kurmuştum ama kısmet olmadı..bunda olur diye düşünüyordum ama bu kez de eşim libya da çalışıyor..geldiğinde ya da ben oraya gidersem belki görebilecek..olsun varsın ne yapalım..ama şu an en büyük üzüntüm bu haberi telefonda paylaşmış olmak..oysa ne çok isterdim gözündeki sevinci görebileyim..hamileliğin içimde yarattığı fırtınayı onun sakin liman göğsüne yaslanıp dindireyim..sen en azından bunlara sahipsin tatlım..yine de bin şükür halimize..belki bir başkasının hamile olduğunu söyleyebileceği eşi bu dünyada bile değil..o yüzden bin şükür edelim..üzmeyelim kendimizi güzel kardeşim..allaha emanet... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş

çok sevindim senin adına tatlım..sevincin daim olsun..rabbim cümlemize de nasip etsin inşallah..opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...

Bebişleriniz nasıl bi problem yoktur inş.

Benim 2-3 gündür hafif hafif mide bulantılarım başladı...:sinifsinif:

pınarcıgım haklısın tatlım ya. napalım kısmet. bende esıme tlf da soylemek zorunda kalmıstım hamılelıgımı ama aksam yanımdaydı coook sukur.

ne bılım ya. ama ıyı olsun da.şaban coruh mu yaptı amelıyatı yoksa hadı bey mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…