maaşallah canım... gözün aydın tahlillerinde iyi çıkacak bence darısı kontrole gidecek olan arkadaşların başına:Saruboceq:
hayırlı olsun canım darısı başımıza.ne tahlilleri yapıldı
gunaydın. coook sevındım. gozun aydın:)
johnnybravo,
canım benim ya gözün aydın. çok sevindim. bu haftayı güzel açmamıza sebep oldun. inşallah hep böyle güzel haberler alırız...
benim bu ara pek olmuyorda canım acep dedim olmamasıda normalmi...bu arada senin bidahaki kontrolün ne zaman
sağolun kızlar darısı başınıza inşallah sizde biran önce duyarsınız çok güzel bişe ya babasının gözleri doldu benden daha fazla heyecanlandı
yol boyunca gupgupgup diyip diyip durdu
sağolun kızlar darısı başınıza inşallah sizde biran önce duyarsınız çok güzel bişe ya babasının gözleri doldu benden daha fazla heyecanlandı
yol boyunca gupgupgup diyip diyip durdu
Benim göğüsler çok fena nasıl bir sızlama bu anlatamam sizinde böylemi..
bize dua et lütfen cuma günü balumla ben gidiyoruz
ultrasonda 7+0 1cm yazıyo
bebişim iyi cnm ama ben biraz rahatsızım bademcileri şişirdim o ileşti şimdi grip oldum çok fena...günaydın hoşgeldin esraopuyorumnanaktanbebiş nasıl:ecrin_bebek:
hosgeldın nasılsın? annen nasıl geldın mı rızeye?
,yaaaa kızlar benım bı sorunum varbebişimin babası dogana kadar goremıycek bebişini. sımdıkı gıttıgım doktorun ultrason odası korıdorun otekı ucunda ve 2-3 hastasıyla gecıyoz oraya o yuzden baska kımseyı almıyolar odaya
günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş
eveeeetttt kız ben once gelcem de senın haberını nasıl beklıycem:):)
bebişim iyi cnm ama ben biraz rahatsızım bademcileri şişirdim o ileşti şimdi grip oldum çok fena...
cnm evet hafta sonu rizedeydim dün akşam geldim evime annem halen yine hastanedeinş bugün çıkarraır doktor aklım yine orda kadıncazin sesi zor çıkıyo cuma günüde teyzemin eşinin kaybetik birazda ona üzüldü galiba inş biran önce iyi olur neden bukadra uzadiya 15 gün oacak nerdeyse hastanede yatıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?