2010 Ekim Anneleri

bide beni düşün nasıl geçer onca vakiteyvahedigeldismile

tatlım uzulme. dogru dıyon ya. sabah kalkıyom hazırlanıp hemen gıdıyom ben. hep oyle oldu. neyse uzulme guzel haberlerle gelelım. bız de duyalım su muthıs sesı yeter:)

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...

Bebişleriniz nasıl bi problem yoktur inş.

Benim 2-3 gündür hafif hafif mide bulantılarım başladı...:sinifsinif:

bızde bı problem yok canım sen nasılsın? bende bulantı da yok:)

yok cnm onlar yapmamiş ibrahim bey yapmiş galiba

hee anladım canım. onu tanımıyorum. bı sorun yoktur ya guatr amelıyatları coook kolay artık esımın teyzesı 1 ay oldu amelıyat olalı. hastaneden cıktıgında bende kaldı ben baktım ona. hıııc sesı cıkmıyodu ben bakıyoum telefonlarına sekreter olmustum:)

tatlım uzulme. dogru dıyon ya. sabah kalkıyom hazırlanıp hemen gıdıyom ben. hep oyle oldu. neyse uzulme guzel haberlerle gelelım. bız de duyalım su muthıs sesı yeter:)

tek dileğim o zaten cuma günü için.allahım nasıl bir duyguymuş bu.çok heyecanlıyım.

Ya bilmiyorum hafta sonu eşimle dolaşmaya çıktık arabada midem bulandı ara ara sabahları da oluyo..İnş sizde olmaz canım ıyyy çok kötü bişi.

8+6 yım ve geçen cumaya kadar bulantı ve kusmalar öldürüyodu beni sadece sabah değil günün 24 saati açken ve tokken hep kusuyodum. cuma günü doktorum hastaneye yatırdı 3 şişe serum verdiler ve bulantı ve kusma bittiii. çokkk mutluyum bu dertten muzdarip olan arkadaşlar tez zamanda kurtulurlar inşallah

gecmıs olsun canım ya. kurtulduguna sevındım. 8+6 he ayyy kocaman olmus bebişin:) ayyy benım sata gore olsaydı sımdı 8+6 olcaktı:)

Merhaba Kıslar;

ben yeni üye oldum ve umarım benide aranızda kabul edersiniz.

6 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim.. sormak istediğim birkaç şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Hamilelin ilk zamanlarında hepimizin de bildiği gibi yorgunluk, uyku hali, bulantılar, kusmalar, kokulara karşı hassasiyet, aşermeler v.s. bir sürü belirti var. Yanlız bunlardan birçoğunu ben yaşamıyorum.. Aşırı uyku hali, asabiyet, yorgunluk ve sık idrara çıkma dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece nadiren ama çok nadiren 1-2 kez midem bulanıyor. Cuma günü bebeğimin kalp atışalarını dinlemeye gideceğim.. Ama ben bir sorun var diye çok korkuyorum.. Birçok arkadaşımda hamile ve çoğunda belirtiler mevcut bende yok ki bu ara iştahım da zaten hiç yok.. Bir sorun olmasından çok korkuyorum bana akıl verin lütfen

hoşgeldin canım aramıza belirtilere fazla takılma o kişiden kişiye değişiyormuş bende 8+1 hamileyim belirti olarak sabahları iştahsızlık halsizlik göğüslerde hassasiyet başka belirtim yok seninkide gayet normal merak etme..

sakın aklına kötü şeyler getirme birçok hamile sıkıntı yaşayabilirler ama birçoğu da hiçbir sıkıntı yaşamaz. bu senin bünyenle alakalı bişey. bebekte sorun varsa emin ol pek çok şikayetin olurdu. şiddetli kramplar, kanama gibi. sorunsuz hamilelik herkesin rüyası tadını çıkarmaya bak derim

hoşgeldin canım merak etme bende aynı şekildeyim ama bugün başladı mide bulantım herkeste aynı olucak diye bişey yok herkesin bünyesi farklı merak etme gayet sağlıklıdır inşallah bebeğin ...

Bulantılarım hafif hafif başladı ama kusma allaha şükür yok o daha kötü...İlk hamileliğimde 8.haftamda başlamıştım kusmaya ve 16.haftaya kadar her yediğimi çıkarmıştım...

Allah yardımcımız olur inş.

osle ben de 6+3 deyım hııııc bı sıkıntım yok. hamılelıgım normal halım gıbı. o yuzden bazen kendımı kaptırıp ıs yapıyorum yapmamam lazım aslında. tam uzanıyorum bı yere napıyosun dıyorum kendı kendıme. herkeste belırtı olacak dıye bı kural yok. kanama lekelenme gıbı seyler olmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…