bide beni düşün nasıl geçer onca vakiteyvahedigeldismile
ne bılım ya. ama ıyı olsun da.şaban coruh mu yaptı amelıyatı yoksa hadı bey mı?
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
Bebişleriniz nasıl bi problem yoktur inş.
Benim 2-3 gündür hafif hafif mide bulantılarım başladı...:sinifsinif:
yok cnm onlar yapmamiş ibrahim bey yapmiş galiba
bızde bı problem yok canım sen nasılsın? bende bulantı da yok:)
tatlım uzulme. dogru dıyon ya. sabah kalkıyom hazırlanıp hemen gıdıyom ben. hep oyle oldu. neyse uzulme guzel haberlerle gelelım. bız de duyalım su muthıs sesı yeter:)
balum bebeğin kalp seslerini duydun mu?
tek dileğim o zaten cuma günü için.allahım nasıl bir duyguymuş bu.çok heyecanlıyım.
Ya bilmiyorum hafta sonu eşimle dolaşmaya çıktık arabada midem bulandı ara ara sabahları da oluyo..İnş sizde olmaz canım ıyyy çok kötü bişi.
8+6 yım ve geçen cumaya kadar bulantı ve kusmalar öldürüyodu beni sadece sabah değil günün 24 saati açken ve tokken hep kusuyodum. cuma günü doktorum hastaneye yatırdı 3 şişe serum verdiler ve bulantı ve kusma bittiii. çokkk mutluyum bu dertten muzdarip olan arkadaşlar tez zamanda kurtulurlar inşallah
balum bebeğin kalp seslerini duydun mu?
gecmıs olsun canım ya. kurtulduguna sevındım. 8+6 he ayyy kocaman olmus bebişin:) ayyy benım sata gore olsaydı sımdı 8+6 olcaktı:)
Merhaba Kıslar;
ben yeni üye oldum ve umarım benide aranızda kabul edersiniz.
6 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim.. sormak istediğim birkaç şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..
Hamilelin ilk zamanlarında hepimizin de bildiği gibi yorgunluk, uyku hali, bulantılar, kusmalar, kokulara karşı hassasiyet, aşermeler v.s. bir sürü belirti var. Yanlız bunlardan birçoğunu ben yaşamıyorum.. Aşırı uyku hali, asabiyet, yorgunluk ve sık idrara çıkma dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece nadiren ama çok nadiren 1-2 kez midem bulanıyor. Cuma günü bebeğimin kalp atışalarını dinlemeye gideceğim.. Ama ben bir sorun var diye çok korkuyorum.. Birçok arkadaşımda hamile ve çoğunda belirtiler mevcut bende yok ki bu ara iştahım da zaten hiç yok.. Bir sorun olmasından çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
Merhaba Kıslar;
6 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim.. sormak istediğim birkaç şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..
Hamilelin ilk zamanlarında hepimizin de bildiği gibi yorgunluk, uyku hali, bulantılar, kusmalar, kokulara karşı hassasiyet, aşermeler v.s. bir sürü belirti var. Yanlız bunlardan birçoğunu ben yaşamıyorum.. Aşırı uyku hali, asabiyet, yorgunluk ve sık idrara çıkma dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece nadiren ama çok nadiren 1-2 kez midem bulanıyor. Cuma günü bebeğimin kalp atışalarını dinlemeye gideceğim.. Ama ben bir sorun var diye çok korkuyorum.. Birçok arkadaşımda hamile ve çoğunda belirtiler mevcut bende yok ki bu ara iştahım da zaten hiç yok.. Bir sorun olmasından çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
ne kadarlık oldu :ecrin_bebek:şimdi bebişin
merhaba kıslar;
6 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim.. Sormak istediğim birkaç şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..
Hamilelin ilk zamanlarında hepimizin de bildiği gibi yorgunluk, uyku hali, bulantılar, kusmalar, kokulara karşı hassasiyet, aşermeler v.s. Bir sürü belirti var. Yanlız bunlardan birçoğunu ben yaşamıyorum.. Aşırı uyku hali, asabiyet, yorgunluk ve sık idrara çıkma dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece nadiren ama çok nadiren 1-2 kez midem bulanıyor. Cuma günü bebeğimin kalp atışalarını dinlemeye gideceğim.. Ama ben bir sorun var diye çok korkuyorum.. Birçok arkadaşımda hamile ve çoğunda belirtiler mevcut bende yok ki bu ara iştahım da zaten hiç yok.. Bir sorun olmasından çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
8+6 yım ve geçen cumaya kadar bulantı ve kusmalar öldürüyodu beni sadece sabah değil günün 24 saati açken ve tokken hep kusuyodum. cuma günü doktorum hastaneye yatırdı 3 şişe serum verdiler ve bulantı ve kusma bittiii. çokkk mutluyum bu dertten muzdarip olan arkadaşlar tez zamanda kurtulurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?