6+3 deyım bugun:)
6+3 deyım bugun:)
Bulantılarım hafif hafif başladı ama kusma allaha şükür yok o daha kötü...İlk hamileliğimde 8.haftamda başlamıştım kusmaya ve 16.haftaya kadar her yediğimi çıkarmıştım...
Allah yardımcımız olur inş.
günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş
cuma gunu duyacagım rabbım nasıp ederse. sen?
nurtopum canım ne haber nasılsın bebişin nasıl bak ne güzel ekim annelerinde de birlikteyiz hamişlik nasıl gidiyor..
amin bacım amin. benim de 2. hamileliğim bu ilk hamileliğimde de bulantı çok vardı ama 3. ayda başlamıştı 4. ayda da bitmişti. bu çok erken başladı bana çektirmeye. ama çok şükür kurtuldum. arkadaşlarım gene kızın olacak ama bu tam kızz diyolar. öyle heralde sağlıklı olsunda
ayyy çok sevindim canım ilk bebeğin ne kadarlık??
Benim 6.ayına yeni girdi:))
Nisan gibi cinsiyeti belli olur bakalım hayırlısı artık.
yapma yaa şimdi anlamadım geç yumurtladın falan mı? hani yaklaşık sat.la 2 hafta var arada
beni dr. yarına çağırdı
inşallah sağlıklıdırlar ve kalp seslerini duyarız
ay sen ne diyosunn 2. yanlışlıkla mı oldu bu ne aceleee. gerçi ikiz gibi olurlar çok hoş. benim kızım 3.5 yaşında
günaydin herkese bende carsmabaya gidicem bakalim ne diyecek umarim kalp atislarini duyariz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aynen öyle oldu canım valla bizde anlamadık nasıl olduğunun yeni yeni şoku atlattım sayılır..
Senin yaş araları çok iyi olucak benimde niyetim öyleydi ama nasip olmadı..
aslında seninkinin yaş arası daha iyi dayanabilirsen tabi ben mesela tam yeni rahata ermiştim aynı sıkıntılar uykusuzluklar sil baştan başa dönecek. neyse allahım sağlıklı versin de gerisi teferruat
ya kızlar,
bilhassa bu soru sana trackeki..
bende arka arkaya hamile kalmak istiyorum. süt hamile kalmaya engel diyorlar. birde emziren adet görmez deniliyor. uzun zamandan beri çevremde hamile göremediğim için bu bilgilerden uzağım. birde ilk bebişin sezaryan değil değil mi?
kızlar beni garipsemeyin sakına yaş 31 ilki doğana kadar 32 olurum ikicisi de 33-34. sonrası için güvenemiyorum kendime:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?