2010 Ekim Anneleri

hepinize teşekkür ederim kıslar içimi çok rahatlattınız. kafamda garip garip şeler kurmaya başlamıştım çok sevindim.. O zaman cuma gününü bekliyoruz bebeğimin kalp atışlarını duymak için :))) ayh kıslar allah gönlünüze göre versin inşallah sorunsuz olur bebişlerinizde içimi çok rahattınız :))))

slm kızlar benimdehiç belirtim yok sadece gögüs uclaım biraz acıyo okadar allak korsn bebişlerimizi

amin bacım amin. benim de 2. hamileliğim bu ilk hamileliğimde de bulantı çok vardı ama 3. ayda başlamıştı 4. ayda da bitmişti. bu çok erken başladı bana çektirmeye. ama çok şükür kurtuldum. arkadaşlarım gene kızın olacak ama bu tam kızz diyolar. öyle heralde sağlıklı olsunda

günaydın kızlar
şükürler olsun rabbime
bebeğimin gupgupgup larını duyduk
gayet iyiymiş tahliller gene öğleden sora çıkıcak ama ultrsonda gayet sağlıklı büyüyomuş

canım gözünaydın
inşallah darısı tüm pıt pıtları duymayanlara

nurtopum canım ne haber nasılsın bebişin nasıl bak ne güzel ekim annelerinde de birlikteyiz hamişlik nasıl gidiyor..

geceleri çokk sıcak basması oluyor ara sırda bulantı
onun dışında çok ciddi bi sıkıntım yok çok şükür
senin nasıl gidiyor canım?

ayyy çok sevindim canım ilk bebeğin ne kadarlık??

Benim 6.ayına yeni girdi:))

Nisan gibi cinsiyeti belli olur bakalım hayırlısı artık.

ayyy çok sevindim canım ilk bebeğin ne kadarlık??

Benim 6.ayına yeni girdi:))

Nisan gibi cinsiyeti belli olur bakalım hayırlısı artık.

ay sen ne diyosunn 2. yanlışlıkla mı oldu bu ne aceleee. gerçi ikiz gibi olurlar çok hoş. benim kızım 3.5 yaşında

günaydin herkese bende carsmabaya gidicem bakalim ne diyecek umarim kalp atislarini duyariz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay sen ne diyosunn 2. yanlışlıkla mı oldu bu ne aceleee. gerçi ikiz gibi olurlar çok hoş. benim kızım 3.5 yaşında

Aynen öyle oldu canım valla bizde anlamadık nasıl olduğunun yeni yeni şoku atlattım sayılır..

Senin yaş araları çok iyi olucak benimde niyetim öyleydi ama nasip olmadı..

Aynen öyle oldu canım valla bizde anlamadık nasıl olduğunun yeni yeni şoku atlattım sayılır..

Senin yaş araları çok iyi olucak benimde niyetim öyleydi ama nasip olmadı..

aslında seninkinin yaş arası daha iyi dayanabilirsen tabi ben mesela tam yeni rahata ermiştim aynı sıkıntılar uykusuzluklar sil baştan başa dönecek. neyse allahım sağlıklı versin de gerisi teferruat

ya kızlar,
bilhassa bu soru sana trackeki..
bende arka arkaya hamile kalmak istiyorum. süt hamile kalmaya engel diyorlar. birde emziren adet görmez deniliyor. uzun zamandan beri çevremde hamile göremediğim için bu bilgilerden uzağım. birde ilk bebişin sezaryan değil değil mi?

kızlar beni garipsemeyin sakına yaş 31 ilki doğana kadar 32 olurum ikicisi de 33-34. sonrası için güvenemiyorum kendime:)))

aslında seninkinin yaş arası daha iyi dayanabilirsen tabi ben mesela tam yeni rahata ermiştim aynı sıkıntılar uykusuzluklar sil baştan başa dönecek. neyse allahım sağlıklı versin de gerisi teferruat

Herkes öyle söylüyo uykusuzluğada alıştım herşeyimi bebeğime göre ayarladım vücudum alıştı zorluğa buda olunca zor olcak belki ama 2 si birden büyürler inş. Sonra rahat ederm ne diyeyim.

kızzz sen cok hızlı cıktım. sut korunma saglar derler ama doktorlarımız ona guvenmeyın kalanlar oluyor dıyo. sen devam tatlım calısmalara dogumdan sonra:):):) valla cok cesursun ama haklısında. ben de yasım 35 olmadan 2. yı dunyaya getırmek ıstıyorum. ayy daha bırıncı gelmedı dunyayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…