2010 Ekim Anneleri

Canım benim bende bebeğimi emziriyodum süt korur diye hemen hemen herkesden duydum ama ben inanmamıştım..Benim 40 ım çıktı regl olmaya başladım..Bünye ile alakalı bişey..

Doğum yaptıktan sonra hamile kalma şansın daha yüksek oluyomuş..

Benim normal doğumdu tatlım sezeryan olsaydı zaten çok problem olurdu..

Ben 24 yaşıma yeni girdim ve 2.ye hamileyimmmkaydirigubbakcemile3

ya süt koruması kişiden kişiye değişir. beni hiç korumadı mesela doğumdan 40 gün sonra adet oldum ve hemen düzene girdi. kimilerini ise 6-8 ay hatta bir yıla kadar koruyabiliyor süt.

Canım bu kişiden kişiye değişiyor eğer 40 ın çıkar çıkmaz regli olursan bu korumuyor demek yani adet göreceksin..Ama 40 çıktıktan sonra adet olmazsan bu bir süre olmayacağını gösterir süt korumaz canım arkadaşımın bebeği vardı emziriyordu 2. ye hamile kaldı :) ilki 1 yaşını doldurduktan 2 hafta sonra 2. bebeği doğdu hemde 2 side sezaryendi :)) sen istedikten sonra olur canım benim eşimde ara vermeyelim diyor ama bi doğsunlarda bakalım :))

kısale benıde alın aranıza bende ekım annesıyımm ıkıncı cocuk benım cocuk buyuk tesaduf 6 yasında oglum var ılk cocugumda sat 16 ocak ıdı sımdıkı bebegımde sat 16 ocak cok buyuk bı tsaduf kı benım adet tarıhım hep 5 6 gun onceye atar yanii sezaryanla dogum yaptıgım ıcın allah nasıp ederse dogumumuda 22 ekıme ıstıyorum abısıyle aynı gun dogsunlar

selam kıslar benide eklarmisiniz listeye son adet tarihim 9 ocak 16 ekim doğum yapacağım tarih

hakıkaten ne guzel tesaduf:) aramıza hosgeldınnn.

:))) Allah nazarlardan saklasın seni ve gelecek ikinci meleğini. ne güzel trackeki genç yaşta büyütürsün. imrendim vallahiii..
başak,
ben hep çevremden öyle duyuyurdum. neyse bu duruma üzülmedim.

BALUM
canım ne yapayım bu yaşa kadar bekledim. yok kariyer yok şu yok bu. insan hamile kalınca herşeyin boş olduğunu anlıyor. maddi sıkıntılar biz var oldukça olacak. ben geniş aileyi çok seviyorum ya. inan geleceklerini sağlayacağımı düşünsem en az 3 tane:))) ayyyy söylerken bile sevindirik oldum:))

Ayy ne kadar güzel bir tesadüf sezaryanlı olacağı için ayarlama şansın çok yüksek canım..Allah tamamını erdirsin inş.

30 Yaşıma girince okula başlarlar bende rahat ederim hehe ne güzel olur canım

10.10 2010 doğum tarihi olanlar kimler olacak acaba aramızda.

Ben normal doğum düşündüğüm için benim şansım biraz daha az..

Ama sezeryan olanlar ne güzel olur

kesınlıkle katılıyorum sana. geniş aıle coook onemlı. en onemlısı kardes bence. cucugumun kardesının cok olmasını ısterım ama 2 den fazlasına da cesaret edemıyorum ben. benım 3 tane erkek kardesı var bırı benden buyuk abım yanı. kardes kadar guzel bısey yok bence. cocugumun da kardesı olmalı olabıldıgınce. eger 3, cocuk yaparsam sırf bunun ıcın ısterım.

selam kıslar benide eklarmisiniz listeye son adet tarihim 9 ocak 16 ekim doğum yapacağım tarih

hoşgeldin kuzum a.s.a.s.
bigün burda beraber bekleyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi ikimizde hiç bi zaman hamile kalabileceğimize inanmıyoduk
aynı gün kaldık bak görüyonmu
rabbimin izniyle çarşamba günü gupgupgup larıda duyarsın inşallah
sen kız yap ben erkek alacam senin kızını dünür olacaz
huu dünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…