2010 Ekim Anneleri

10.10 2010 doğum tarihi olanlar kimler olacak acaba aramızda.

Ben normal doğum düşündüğüm için benim şansım biraz daha az..

Ama sezeryan olanlar ne güzel olur

10.10.10 zor olabilir ama 20.10.2010 da güzel valla nasip olursa doktora istiyorum bu iki tarihten birini dicem benim tahmini doğum 16 ekim ikisinin ortası bakalım

hb canım ne kadar kötü zamanlarım geçti topikte her adet günümde zır zır ağlıyodum çok şükürki rabbim dualarımızı kabul etti ve son adet tarihimizde aynı aynı günde doğum yapacağız galiba Şeniz Şeniz

benim yengem 10.10.2008 de doğurdu doğuma sezeryana 2hafta vardı bayamdı 1gün sora 2hafta sorada doktor yokmuş başka doktoruda istemedik aldı demekki bi sakıncası yok
valla tam bi tosun oldu yavrum biyaakkk beni biyaaakkk die çığırıyo sıkarak sevdiğim de halasının guzusuuuuuuu

sana coook coook gozunaydın o zaman canım. özlem dolu bı bebiş sanırım. hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbım. kalp atısını duydun mu. 7+2 desın sanırım bugun.

ohnny bravo,
allah kısmet ederse ne güzel olur be ya. ikiz gibi. toplu kiloları veririm. ilkinde yeterince sarkmış olucağımdan ikincisi yerini çabuk bulur:))) hedefim 2011 ekim annesi topiği heyyyt çekilin bakım:))

selamm kızlar nasılsınız bakalımmm sayfalar dunden berı cok fazla ılerlemıs hepsını okuyamadım neler kaynatmıssınızzz

Evet ama normal doğumu şiddetle tavsiye ediyorum..Epidural normal doğum tabikide:))

epıdural normal dogum ıcın ılerde bazı problemler yasanıldıgını duymustum dogru degıldır dımı ya. o yuzden buna cesaretım kırıldı. normal dogum ıstıyorum ama korkuyorum da.

sana coook coook gozunaydın o zaman canım. özlem dolu bı bebiş sanırım. hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbım. kalp atısını duydun mu. 7+2 desın sanırım bugun.

canım çok saol 4 yılın ardından çok şükür rabbim meleğimi gönderdi.kalp atışını gecen hafta duymak için gidecektim halam vefat etti çarsamba günü çağırdı doktor inşallah duyarım

poff ama benim kocam yerime karar verdi
normal olacak kendi çıkaracak ya normal istiyorum bende ama ayy epidural normal olur heralde nasip inşallah sağ salim o günleri görelimde olmasın 10.10.10 ^^^^2010.2010

ohnny bravo,
allah kısmet ederse ne güzel olur be ya. ikiz gibi. toplu kiloları veririm. ilkinde yeterince sarkmış olucağımdan ikincisi yerini çabuk bulur:))) hedefim 2011 ekim annesi topiği heyyyt çekilin bakım:))

sen bu hızla ekım degıl temmuz yada agustos annesı bıle olabılırsın:roflol:

ayyy başınız sagolsun Allah sabır versın. uzulmemye calıs bebişin için. carsamba gunu senden pıt pıt haberı var yanı ay ne guzel bı hafta ya rabbım sana cook sukur.

epıdural normal dogum ıcın ılerde bazı problemler yasanıldıgını duymustum dogru degıldır dımı ya. o yuzden buna cesaretım kırıldı. normal dogum ıstıyorum ama korkuyorum da.

ben de senın gıbıyımm normal ıstıyorum ama cok da korkuyorum korkumun sebebı de dınledıgım dogum hıkayelerısenağlama

ohnny bravo,

ne sarkması yok sarkmak falan çatlak da yok
kızz nasıl bakacan 2taneye kilo kalmaz ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…