10.10 2010 doğum tarihi olanlar kimler olacak acaba aramızda.
Ben normal doğum düşündüğüm için benim şansım biraz daha az..
Ama sezeryan olanlar ne güzel olur
10.10 2010 doğum tarihi olanlar kimler olacak acaba aramızda.
Ben normal doğum düşündüğüm için benim şansım biraz daha az..
Ama sezeryan olanlar ne güzel olur
10.10.10 zor olabilir ama 20.10.2010 da güzel valla nasip olursa doktora istiyorum bu iki tarihten birini dicem benim tahmini doğum 16 ekim ikisinin ortası bakalım
hoşgeldin kuzum a.s.a.s.
bigün burda beraber bekleyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi ikimizde hiç bi zaman hamile kalabileceğimize inanmıyoduk
aynı gün kaldık bak görüyonmu
rabbimin izniyle çarşamba günü gupgupgup larıda duyarsın inşallah
sen kız yap ben erkek alacam senin kızını dünür olacaz
huu dünür
10.10.10 zor olabilir ama 20.10.2010 da güzel valla nasip olursa doktora istiyorum bu iki tarihten birini dicem benim tahmini doğum 16 ekim ikisinin ortası bakalım
bende onu dıyorum yaaa. sezeryan olacaklar yapabılır:)
banada 15 i gibi dedi. belki bir ihtimal :)))) güzel olur yaw.
hb canım ne kadar kötü zamanlarım geçti topikte her adet günümde zır zır ağlıyodum çok şükürki rabbim dualarımızı kabul etti ve son adet tarihimizde aynı aynı günde doğum yapacağız galiba Şeniz Şeniz
Evet ama normal doğumu şiddetle tavsiye ediyorum..Epidural normal doğum tabikide:))
sana coook coook gozunaydın o zaman canım. özlem dolu bı bebiş sanırım. hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbım. kalp atısını duydun mu. 7+2 desın sanırım bugun.
ohnny bravo,
allah kısmet ederse ne güzel olur be ya. ikiz gibi. toplu kiloları veririm. ilkinde yeterince sarkmış olucağımdan ikincisi yerini çabuk bulur:))) hedefim 2011 ekim annesi topiği heyyyt çekilin bakım:))
canım çok saol 4 yılın ardından çok şükür rabbim meleğimi gönderdi.kalp atışını gecen hafta duymak için gidecektim halam vefat etti çarsamba günü çağırdı doktor inşallah duyarım
epıdural normal dogum ıcın ılerde bazı problemler yasanıldıgını duymustum dogru degıldır dımı ya. o yuzden buna cesaretım kırıldı. normal dogum ıstıyorum ama korkuyorum da.
ohnny bravo,
allah kısmet ederse ne güzel olur be ya. ikiz gibi. toplu kiloları veririm. ilkinde yeterince sarkmış olucağımdan ikincisi yerini çabuk bulur:))) hedefim 2011 ekim annesi topiği heyyyt çekilin bakım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?