ben de senın gıbıyımmnormal ıstıyorum ama cok da korkuyorum korkumun sebebı de dınledıgım dogum hıkayelerısenağlama
bende aynen hıkayelerden etkılendıgım ıcın. bıde benım bı arkadasım sunı sancı verdıklerı anları kameraya cekmıstı onu ızlemıstım aman Allahımeyvahedigeldismile
epıdural normal dogum ıcın ılerde bazı problemler yasanıldıgını duymustum dogru degıldır dımı ya. o yuzden buna cesaretım kırıldı. normal dogum ıstıyorum ama korkuyorum da.
Teknoloji çok ilerledi tatlım ben çok memnun kaldım bu doğumumuda normal istiyorum bakalım hayırlısı artık...Her kafadan bir ses çıkıyor senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.
Teknoloji çok ilerledi tatlım ben çok memnun kaldım bu doğumumuda normal istiyorum bakalım hayırlısı artık...Her kafadan bir ses çıkıyor senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.
kızlar bence kimsenin doğum hikayesini dinlemenin anlamı yok çünkü her doğum birbirinden farklı oluyomuş.tıpkı hamileliklerimizin birbirinden çok farklı olduğu gb o yüzden yaşayalım görelim bence
kızlar bence kimsenin doğum hikayesini dinlemenin anlamı yok çünkü her doğum birbirinden farklı oluyomuş.tıpkı hamileliklerimizin birbirinden çok farklı olduğu gb o yüzden yaşayalım görelim bence
cok haklısın hayatım ben de oyle dusunmek ıstıyorum aslında ama ınsan bı tane mı ıc rahatlatıcı dogum hıkayesı duymaz korkmamayı telkın eden hıcbısey duymadım kımseden yasayıp gorucez artık napalımmakannehirakannehirakannehir
bu arada randevumu aldım cuma günü saat 5 te of offf nasıl geçer zaman
epidural anestezi ile çok rahat doğum yaptıklarını anlatan 2 tane arkadaşım var.çok memnun kaldıklarını anlatıyolar.
muayenede hemşiresi alttan muayene istemiyo batın istiyo dedi doktora
doktorda sordu idrarın varmı die sabah bilerek 2şişe su içtim idrar çok olmassa görünmüyomuş karından 1ay sora cinsiyetini görmek istediğinde yalvarıcan ben bakmıcam alttan dedi içimden sana gelmicemki bidaha dedim
ona göre karından bakmasını istiyosanız çişinizi yapmayın çok sıkışmış gidin olmasaydı gene alttan bakacaktı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?