2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, basak1906, cannsett, cmrm+, emine kaya, esraakkaya7, e_pack, osLe, pinguu, pusulam, selmas88, xnazox

3misafir hamilemi var gelin kızlar bakmayın öle uzaktan

ben de senın gıbıyımm normal ıstıyorum ama cok da korkuyorum korkumun sebebı de dınledıgım dogum hıkayelerısenağlama

bende aynen hıkayelerden etkılendıgım ıcın. bıde benım bı arkadasım sunı sancı verdıklerı anları kameraya cekmıstı onu ızlemıstım aman Allahımeyvahedigeldismile

bende aynen hıkayelerden etkılendıgım ıcın. bıde benım bı arkadasım sunı sancı verdıklerı anları kameraya cekmıstı onu ızlemıstım aman Allahımeyvahedigeldismile

benım evım dogum yapmayı duundugum hastaneye uzak bıraz bı de malum trafık dogum sancılarım basladıgında nasıl yetısırım yollarda basıma ne gelırı dusunmekten kendımı alıkoyamıyorum... bı de benım yıllar once kıst problemım yuzunden hastanelık oldugumda sancı odasına yatırıldım devlet hastanesıydı o sancıyı ceken hamıle kadınları gordugumde kendı acımı unutmustum cok etkılendım bılmıyorum kı ben nasıl dogurucamm:uhm:

epıdural normal dogum ıcın ılerde bazı problemler yasanıldıgını duymustum dogru degıldır dımı ya. o yuzden buna cesaretım kırıldı. normal dogum ıstıyorum ama korkuyorum da.

Teknoloji çok ilerledi tatlım ben çok memnun kaldım bu doğumumuda normal istiyorum bakalım hayırlısı artık...Her kafadan bir ses çıkıyor senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.

Teknoloji çok ilerledi tatlım ben çok memnun kaldım bu doğumumuda normal istiyorum bakalım hayırlısı artık...Her kafadan bir ses çıkıyor senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.

evet bence de. ılerde derken yaslandıgın zaman problemle karsılasabılırsın demıstı bı doktor benım arkadasıma. tuvaletını tutamama gıbı. doktoruma danısıcam tabı dogum konusunda. bakalım hayırlsı.

kızlar bence kimsenin doğum hikayesini dinlemenin anlamı yok çünkü her doğum birbirinden farklı oluyomuş.tıpkı hamileliklerimizin birbirinden çok farklı olduğu gb o yüzden yaşayalım görelim bence

kızlar bence kimsenin doğum hikayesini dinlemenin anlamı yok çünkü her doğum birbirinden farklı oluyomuş.tıpkı hamileliklerimizin birbirinden çok farklı olduğu gb o yüzden yaşayalım görelim bence

cok haklısın hayatım ben de oyle dusunmek ıstıyorum aslında ama ınsan bı tane mı ıc rahatlatıcı dogum hıkayesı duymaz korkmamayı telkın eden hıcbısey duymadım kımseden yasayıp gorucez artık napalımmakannehirakannehirakannehir

kızlar nasılsınız benim gibi sürekli bulantısı ve mide yanması olan varmı bana sanki bu aşırı gibi geliyor.
bulantım gün boyu hiç geçmiyor hiç aralık vermiyor buda beni halsiz ve yorgun düşürüor.hiç bi iş yapamıorum.hele bide midem yanmaya başladığı zaman çekilmez bişey oluyor yani???boshayallersmile

zaten bu kadar saglıklarıyla ılgılenırken dogum zorlugu gelmez gozumuze. saglıklı olsunlar yeterkı. benım bı arkadasıma doktor sunı sancı verdı kız bagırıyo benı sezeryane alın dıye. doktor bı baktı acılma olmus dogum baslamıs. dedı kı suanda bebegının sacına dokunuyorum ya ölecek bebegın yada normal dogum yapacaksın. dıyokı hemen aldılar benı dogumhaneye ve belkı de 2 dk surmemıstır hemen doguru verdım.

epidural anestezi ile çok rahat doğum yaptıklarını anlatan 2 tane arkadaşım var.çok memnun kaldıklarını anlatıyolar.

muayenede hemşiresi alttan muayene istemiyo batın istiyo dedi doktora
doktorda sordu idrarın varmı die sabah bilerek 2şişe su içtim idrar çok olmassa görünmüyomuş karından 1ay sora cinsiyetini görmek istediğinde yalvarıcan ben bakmıcam alttan dedi içimden sana gelmicemki bidaha dedim
ona göre karından bakmasını istiyosanız çişinizi yapmayın çok sıkışmış gidin olmasaydı gene alttan bakacaktı bana

bu arada randevumu aldım cuma günü saat 5 te of offf nasıl geçer zaman

ben cuma gunu alıcam randevuyu. hastanede bı arkadasım calısıyo apartmandan o alacak daha dogrusu. sabahtan alıyo bende arkasınan gıdıyorum rahat oluyo.

epidural anestezi ile çok rahat doğum yaptıklarını anlatan 2 tane arkadaşım var.çok memnun kaldıklarını anlatıyolar.

epıduralle normal dogum demı benı cok korkutuyorlar ya yok ıste felc olma ıhtımalı var hıssedememe durumu var fılan hep kotumser ınsanlareyvahedigeldismile

zaten karından bakacaksa sıkısmıs olman, alttan bakacaksa da tam tersı olması lazımmış.

Çatlaklar içinde bebe yağı ve badem yağı kremini düşünüyorum ama benim vucud çatlamaya çok elverişli daha önceden rahatsızlığım için gittiğim genel cerrah hamileliğinde çok çatlarsın cildin yatkın dedi ( naparsam yapayım çok çatlıycam yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…