2010 Ekim Anneleri

kızlar daha 7.8ay var doğuma ya şimdiden bunun stresini yaşamayalım ben yeni evliyken ablamın görümcesini gördüm sancı odasında hemen çıkarmışlardı beni doğum yapmamışım die daha 3aylık evliydim harbi korkmuştum ozaman bide doğumdan hemen sora gördüm bebeği görmeye girdik anam bi baktım dilek masada daha eşini çıkarmya çalışıyolar aboo ne korkmuştum
ama odasına çıktıktan sora koca pizzayı götürdü
ablam sezeryan yapmıştı açlıktan bayılcak ama yedirdikleri şey 3petibör bi bardak çay poff

epıduralle normal dogum demı benı cok korkutuyorlar ya yok ıste felc olma ıhtımalı var hıssedememe durumu var fılan hep kotumser ınsanlareyvahedigeldismile

sende kötü hikaye anlatmaya başladıklaında dinleme.ben öyle yapıyorum ya da anlatmamalarını rica ediyorum.olumsuz bi söz bile beni mutsuz ediyor.zaten kendi kendime yeterince panikliyorum.bide başkalarının anlatmasına hiç gerek yokyerimseniben

epıduralle normal dogum demı benı cok korkutuyorlar ya yok ıste felc olma ıhtımalı var hıssedememe durumu var fılan hep kotumser ınsanlareyvahedigeldismile

epıduralın hem sezeryan hem normal dogum seklınde olanı var. gorumcem sezeryanle epıdural oldu. cok memnun ama ben onu ıstemem. sezeryan olcaksa gormıyım nolcek. zaten ellerını hıssettım doktorum dıyodu. acı yok ama dokunuldugunu hıssedıyosun dıyo.

kremlerı de var mı onların ayyy alsam bende ya.

bende zayıf olduğum için çatlayabilirm die düşünüyorum cildim esnek gibi ama belli olmaz çok eskiden kiloluydum birden zayıflamıştım 99da deprem zamanı belimde var 3.4 çizgi ama karnımda ve bacaklarımda olmasını istemiyorum
ben lierac die bi krem
bide kakao,susam,badem yağı karıştırılıp sürülüyomuş onu duydum lierac ı karnıma bacaklarıma göğüslerede yağ karışımı sürmeyi düşünüyorum ama 4aydan sora nasip olursa inşallah

smdı kımsenın bu konuda benı korkutmasına ızın vermıyorum tatlım da daha onceden anlatılanlar ıste... ama bazen de olumlu duygulara kapılıp ne var annemız bızı nasıl dogurmus Allah'ın ıznıyle bız de dogururuz sadece herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua et deyıp duruyorum kendıme gerısı Allah'a kalmıs:Saruboceq:

doktorumuzla konusup vucudumuz ıcın uygun olan dogum seklını secmelıyız ınsallah sagsalım o aylara gelrıız de:CüvCüv:

kremlerı de var mı onların ayyy alsam bende ya.

Benim Dişçim ki kendisi çok tecrübeli bir dr. aynı zamanda annedir badem yapı ve bebe yağı hergün vücuduna sür dedi hatta şimdiden bile başla dedi.. Tek bir çatlak bile yokmuş onda kızlar aklınızda bulunsun şimdiden başlayın derim ki zaten farkınıda göreceksiniz hem yumuşatıyor hem de besliyor cildi yerimseniben

guzel aklımızda olsun.

arkadaşlar lekelenme yaşayan varmı?ben de bugün biraz koyu renkte akıntı oldu korktum da .

funda benimde kahverengi bir akıntım oldu iki gün önce,o gün çok yorulmuştum,iki gün sürdü,şimdi normale döndü,bol su içtim,sadece wc için kalktım,yatıp dinlendim..geçti şimdilik şüküür!! Allah kimseye yaşatmasın,insan wc ye gitmeye korkuyo leke görücem diye inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…