2010 Ekim Anneleri

ne güzel ya herkez Cuma günü pıt pıtları duyacak ve tabiki bende Allah'ın izni ile duyacağım Cuma günü.. (Birde kızlar forumun acemisi olarak şu yazılarınız altındaki bebeğin ne kadarlık olduğunu göstren şirin görsel resmler var da ben nasıl yapabilirim :)) biraz alakasız oldu ama idare edin :) )

He kıslar birde çatlaklarla ilgili bir bilgi daha vermek istiyorum aklıma geldi şimdi. Mümkün olduğu kadar karnınızı kaşımayın hele hele karın büyümeye başlayınca hiç kaşımayın çünkü kaşımak çatlaklara sebebiyet veriyormuş

evet kasımamak gerekıyomus. tatlım agustos annelerı topıcının ılk sayfasında en altta cook acık anlatmıs bu cızelgelerı. ben de ordan yaptım.

Ben 6.aydan sonra krem sürmeye başlamıştım ne karnımda nede göğüs bölgemde nede kalçamda çatlaklar oluştu ama hiç üşenmeden hergün sürmüştüm...

İnş bu bebeğim dede çatlak olmaz.

bitaneciklerim ilk hamileliğim boyunca bir çok anı korkularımla kendime zehir etmiş bir insan olarak sizlere tavsiyem bunu kendinize hiç yapmayın...o kadar korktum ki aylar boyunca belki de o korkum yüzünden doğum sancım gelmek bilmedi hiç..bebek 42.hafta da bile aşağıya inmedi hiç ve suyum kalmadığı için artık sezeryana aldılar beni..hiç korkmadım..heyecanla bebeğimi kollarıma alacağımı hayal ederek uyudum..ameliyatım bittiği gibi uyandım diyebilirim..herhalde bebeğimi görme hevesiyle oldu bu da...hemen onu verdiler kucağıma..harikaydı..sezeryan ağrısını sadece birkaç saat duydum..onun dışında dayanılmaz bir tarafı yoktu..aynı gün yürümemi istedi doktorum..kalktım yürürdüm ilk an gözlerim karardı sonra daha güçlüydüm..o gece hastanede kaldık ertesi sabah çıktık..eve gittim ve misafirlerimi kendim ağırladım..sezeryanı özendirmiş gibi oluyorum belki arkadaşlarım ama kesinlikle böyle bir niyetim yok aslında..sadece benim gibi doğum korkusu yaşayan kişiler için daha uygun olduğu kanaatindeyim..rabbim cümlemiz için hayırlar ve hayırlılar nasip etsin inşallah...

Kıslar kendi kendime nazar değdirdim sabah mide bulantım yok die şikayet ediyordum yarım saatir midem fenaydı nihayet lavaboda buldum kendimi :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…